Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze!

Czemu ludzie tak sie "puszczaja"?

Polecane posty

Gość gość
prędzej ożenię się z dzifką niż z cnotką, decyduje kryterium urody

Gość gość
To sie zen i z*********j frajerze na wychowaniu cudzych genow! :D

Gość gość
Bo takie 19letnie k***y są najgorszą zmorą ludzkosci!!!!!!! perfidne szmaty, zacznijcie sie szanować!!!!!!!!!!

Gość gość
Znam taka jedną młodą zdzirkę, tyle że ona majużprawie 21 lat, ale jakmiała 19 to sięnieźle puszczała na wsi w której mieszka.

Gość gość
Takie dziewczyny określane są mianem WYWŁOKI

Dajcie ich adresy , aby wiedzieć które domy omijać:P......

Gość prawiczki to armageddon
j,w,

Gość gość
Predzej czy pozniej kazdy dorobi sie hpv albo innego swinstwa i bardzo dobrze :-) tak koncza szmaciarze i szmaty.

Gość gość
A co jest z ta wywłoką ze wsi?????

Gość gość
jak czesto zmieniacie partnerow

Gość gość
No teraz z dziewczynami to dramat zadna sie nie szanuje i nie nadaja sie nawet do zrobienia kanapki z serem a co dopiero na WIERNA zone i matke... Ostatnio koles w pracy mi opowiadal jak to wynajmuje z kolega mieszkanie i do tego kolegi przyjechala znajoma z ktora wczesniej widzial sie raz i wzieli ja na dwa baty... A takich histori i panienek moge przytaczac mnostwo. Serio zal mi tego ktory zechce sie z nia ozenic. Bo tamci dwaj traktuja takie jako typowe seks zabawki o czym sami mowia... Pozniej takie "wyzwolone" albo zachodza w ciaze i staja sie samotnymi matkami bo misio sie rozmyslil albo usuwaja poprzez tabletki wczesnoporonne. Wezcie sie za siebie kobiety bo porzadni mezczyzni takich jak teraz jestescie nie chca.

Gość gość
taka znajdzie dobrego faceta

Gość gość
takie czasy,,

Gość gość
w Olsztynie to samo :D.

Gość gość
po 1 puszczać się mogą tylko kobiety, mężczyźni zaliczają by zdobyć doświadczenie, które wymagają od nich kobiety po 2 takie jest to nowoczesne "wyzwolone" pokolenie kobiet - albo babochłop, feministka z włosami pod pacami albo puszczalska wyglądająca jak d***** ewentualnie cichodajka po 3 kobiety robią to co chcą a chcą być zaliczane i chcą mieć kontakt z *****czami

Gość gość
Osobiście rozdziewiczyłem analnie dwie kul-ki :-)

Gość gość
też sie zastanawiam po kiego?co im to daje?bo oprócz niesmaku po tym jak gość taką "łatwą" puszcza kantem ,,,chyba nic nie pozostaje ..ostatnio koleżanka zaczęła mi opowiadać o nowym facecie ,a ja zapytałam skąd się wziął(przepraszam,ale jest b brzydka,staro wygląda,jest owszem inteligentna,ale nie ma nic w sobie ładnego,no nic,ni oczy,ni twarz,ni figura,ani dłonie ani zgrabnych nóg...) a więc skąd,z fb-zaczepił ją ,i już ma laskę do ,,.łóżka.. bez komentarza inne,po prostu polują na tych co mają kasę,a jak już wycenią odpowiednio ,że się opłaca,to zaraz w ciążę zachodzą:O ...A GDZIE ---------->MIŁOŚĆ?pytam :( straszne.

Niestety to dziewczyny są gorsze. Jak suka nie da to pies nie weźmie.

Gość gość
a to suki

Gość Maks8
U mnie było tak samo z tym, że faceci się szanowali, a kobiety dawały na lewo (chociaż jakby nie było też jakimś gościom, ale nie tym ze studiów)

Gość gość
U mnie pewnie tez tak bylo ale ja nie mieszkalam w akademiku wiec nie wiem. Ja za to nigdy sie nie puszczalam. Dopiero na czwartym roku studiow poznalam faceta w ktorym sie zakochalam, ale on byl w ogole z innego miasta, z nim w wieku 22,5 mialam pierwszy raz. Niestety on mnie porzucil i mialam potem depresje straszna. I zalowalam, ze z nim to zrobilam. Potem mialam traume do seksu i czekalam z tym dlugo z kolejnymi chlopakami. Ale co chce napisac to to ze faceci i tak nie szanuja takich porzadnych kobiet, bo np. jakos zaden mi sie nie oswiadczyl choc widzieli ze nie jestem taka pierwsza lepsza tylko szanuje sie. Tak wiec w sumie to chyba te puszczalskie lepiej w zyciu wychodza. Na dziecko zlapia, szybki slub. A ja sie szanowalam i nic z tego nie mam dzisiaj, panna jestem choc urody nigdy mi nie brakowalo

Gość gość
"Od dluzszego czasu jestem z jednym facetem i to z nim stracilam dziewictwo " no to lepsza nie jesteś, tylko trudniejsza :P

Gość Rołzanna
" A prawdziwe kobiety z zasadami beda wiodly dobre zycie! " Kur/wa. :classic_cool: Nie manipuluj pseudomoralny cwelu. Te dobre przez całą młodość i CAŁE życie będą umierać z nudów ze swoim facetem i skrycie zazdrościć tym rozwiązłym. Taka jest prawda. Twoja ukochana żoneczka nawet jak nie zdradzi, to na łożu śmierci będzie miała obok szklankę wody, Ty będziesz czuwał przy łóżku, a wiesz co ona sobie będzie myśleć wtedy? "Kur/wa. nie warto było. i tak zdechnę, a przynajmniej bym sobie poszalała"

Gość pani loduffka
nie każda ma ochote "szaleć" w taki sposób..ja nie zazdroszcze rozwiązłym,nie chce seksu bez uczuć,jestem monogamistką

Gość pani loduffka
/No teraz z dziewczynami to dramat zadna sie nie szanuje i nie nadaja sie nawet do zrobienia kanapki z serem a co dopiero na WIERNA zone i matke... Ostatnio koles w pracy mi opowiadal jak to wynajmuje z kolega mieszkanie i do tego kolegi przyjechala znajoma z ktora wczesniej widzial sie raz i wzieli ja na dwa baty... A takich histori i panienek moge przytaczac mnostwo. Serio zal mi tego ktory zechce sie z nia ozenic. Bo tamci dwaj traktuja takie jako typowe seks zabawki o czym sami mowia... Pozniej takie "wyzwolone" albo zachodza w ciaze i staja sie samotnymi matkami bo misio sie rozmyslil albo usuwaja poprzez tabletki wczesnoporonne. Wezcie sie za siebie kobiety bo porzadni mezczyzni takich jak teraz jestescie nie chca./ ręce opadają..jak rozumiem kolega z pracy z drugim kolegą to ci porządni mężczyźni tak? szanujący kobiety i wymarzeni kandydaci na męzów? śmiechu warte..sami traktują seks jak zabawę i wykorzystują do seksu kogoś przypadkowego a myślą,ze są lepsi..jakim cudem? z racji płci? toż to typowi szowiniści i hipokryci..jako porządna dziewczyna nie wyobrażam sobie związać sie z kimś takim..niech patrzą na siebie zamiast oceniać kobiety..sami są łatwi i puszczalscy

Gość gość
Taka jest natura człowieka szokowane kretynki. Pamiętajcie, ze dziś niby macie porządnego faceta, z******ty związek ( w waszym krzywym myśleniu ) a za parę lat zostaniecie i tak na lodzie bądź życie pokaże wam, że bzdety w filmach to nie real.. i dajcie żyć innym a nie..

Gość gość
"Niestety to dziewczyny są gorsze. Jak suka nie da to pies nie weźmie." Pod względem puszczalstwa tak, ale z nastolatków są gorsze ci/py. Jak mogą pozwalać na takie puszczalstwo dziewczyn???

Gość TERAZ WAS ZAJ***E
"i dajcie żyć innym a nie.. " CHCIAŁBYŚ C***U NIC NIE ROBIĆ TYLKO RU/CHAĆ. natura człowieka a to dobre. weź wroc do podstawówki bo myslec nie potrafisz C-W-E-L-U. natura kobiety jest taka, ze JAK SIE DYMA ze 100 FACETAMI to i tak z jednym zachodzi, a potem żaden z tych 100 nie będzie tatusiem dzieci takiej kur/wy. wiec macie być monogamistkami kur/wa a jak nie to na zlom was można wyrzucić z uswieceniem i blogoslawienstwiem natury. taka jest KULTURA (zje/bana) zachodnia, ze się pozbywa niechcianych bachorów po takich orgiach, przejeta przez Polakow. i wlasnie dlatego arabusy was zaje/bia bo po ich stronie sa SILY NATURY, stworzyli kulture zgodna z natura i trzymają baby krotko, oni tutaj do nas przyjezdzaja i wiecie co? paradoks jest taki, ze baby najbardziej leca na nich, bo oni sa zdrowi w porównaniu z takimi ci/pami jak wy, którzy tolerujecie taki stan rzeczy.

Gość gość
ale wiesz ze jest antykoncepcja i kobiety nie zachodza nawet ze 100oma facetami? tylko z zadnym... za to maja 100 x liczba zblizej orgazmow...

Gość gość
Tu jest Polska wiec i burdel