Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 lat po ślubie

wychowanie bez wstydu, wspólne wizyty u lekrzy

Polecane posty

Gość 17 lat po ślubie

mam 36 lat ,dwojke dzieci . Moj maz zawsze towarzyszy mi u gina . Byl przy porodach i nawet na badanie cytologiczne ze mna chodzi, zawsze, a nie tylko w czasie ciąż . Nie ma obcji zebym poszla bez niego ! Lubie jego obecnosc i czuje sie pewniej i jest mi razniej . Nasze dzieci (16l i 12 l.)też są wychowane w duchu tego, by nie odczuwać wstydu , a rodzina powinn być ze sobą w waznych chwilach. Jedyna intymność na jaką sobie pozwalamy to seks przy zamkniętych drzwiach ale też się potem nie hamuję by wyjść nago się podmyć po seksie czy też jęczeć w trakcie igraszek bo to ludzkie i nie powinno się budować tabu . Gdy starsza córka będzie szła do ginekologa , też będę chciała z mężem z nią pójść i też będziemy obserwowac badanie . Będzie się czuła pewniej , a nie samotna w zimnym gabinecie . Pisałam o tym w innym temacie i tam wiele osób było oburzonych, nie rozumiem dlaczego. Jakie jest wasze zdanie ? A może są tu inne rodziny podobne do naszej ?

Gość czarno włosa cyganka
O ile rozumiem fajnie ze nie ma u was tematu tabu , ale jakby moi rodzice jęczeli podczas seksu w domu to miałam by obrzydzeniu do seksu , nagość mi nie przeszkadza wiadomo że rodzina. Ja mam 19 lat u ginekologa byłam w wieku 15 lat byłam z mama ale mama czekała za drzwiami, nie wyobrażam sobie aby moi rodzice patrzalyli na to jak ginekolog bada mi cycyki lub wsadza palec do pochwy to jest dla mnie chore. Jakie Twoja córka ma zdanie na ten temat?

Gość gor el gorre
wiesz, to nie jest normalne :D Intymność jest naturalną potrzebą. To jest coś normalnego! A gin to powinien Cię wypieprzyć z gabinetu jak będziesz chciała wraz z mężem obserować badanie, bo to juz jest patologia :)

Gość vanessska2012
Fajne prowo :D :classic_cool:

Gość proponuje zabrac kamere
na to pierwsza wizyte corki u gina, albo wezcie tez mlodsze rodzenstw - w koncu rodzina powinna byc razem :O

Gość adwdwd
mnie też sie to prowo podoba, w końcu coś oryginalnego :D

Gość 17 lat po ślubie
nie prowo , przykro mi - żyjesz w tabu . ok, w sumie rozumiem cię , bo to wina twoich rodziców . Są całe rodziny które jeżdżą na plaże nudystów . wiesz o tym ? czy to też chore ? jesli nie, to czym sie różni od tego że będziemy na badaniu gin naszej córki ? na pierwszym badaniu, któe będzie mocno przeżywać , będzie pewnie wazne żeby był obok ktoś bliski

Gość vanessska2012
Moze i jakis wujek tez z ochota doda otuchy :D :classic_cool:

Gość vanessska2012
Plaza nudystow a rodzinne badanie u gina to jednak roznica, nie sadzisz :D Jesli nie, to nie masz tutaj o czym z nami gadac 🖐️

rozumiem ,ze jak mąż ędize miał badanie prostaty to też edzie chciał żebyś ty i córka dodawały mu otuchy ?:D

masz bardzo wrażliwą córkę w takim razie ja w jej wieku nic a nic nie przezywałam i raz w roku robie kontrole i podchodzę na luzie , i nie wiem skad u ciebie stwierdzanie ze ona tez będzie jeździła z mezem do ginekologa

a tak sobie myśle ,ze niepotrzebnie zamykacie drzwi - bo i po co ? skoro jęczycie głośno , paradujecie nago bezpośrednio po seksie - to po co drzwi zamykacie ? wstydzicie sie czegoś ?

Gość kicikicijajadzadza
Rodzic moze isć na badanie gin tylko ze stoi za drzwiami. W życi u bym nie chciała by matka a tym bardziej ojciec był w gabinecie.

Gość 17 lat po ślubie
Rodzice wychowali cie w wielkim katolicyzmie , poczuciu tabu , wstydu ... to nie jest dobre , bo całe życie czujesz się winna a przede wszystkim uwieziona . My czujemy się wolni i tak wychowujemy nasze dzieci . Zwierzęta nie mają wstydu , nie nosza ubrań a narządy płciowe to dla nich takie same organy jak np . uszy czy nos . To ty masz wielki wstyd zakorzeniowy w sobie . a gdy mąż będzie przy badaniu to bez podtekstow erotycznych ( macie chyba obsesje) , gdy bedzie patrzyl na srom naszej corki podczas badania to w ramach wsparcia i żeby sprawdzić czy lekarz nie robi jej krzywdy , ze nie jest sama , a przecież to tylko narząd , taki sam jak dłoń czy oko , widocznie tylko wam wszystko kojarzy się z seksem

córka nie ma z mezem do ginekologa jeździć tylko z ojcem i matką - czyli autorką :D a dziadek żyje ?

Gość vanessska2012
:D:D Normalnie brzuch mnie boli ze smiechu - swietne prowo:D:D Ale nie blaznij sie juz :D

skoro tacy jesteście naturalni i porównujesz was do zwierząt to może zaczniecie sie parzyć we własnym gronie ? to przecież typowo zwierzęce zachowania - chów wsobny :)

Gość 17 lat po ślubie
czyli jakiś wstyd w tobie jest , a nawet nie zdajesz sobie do końca sprawy z tego

Gość 17 lat po ślubie
głupoty piszesz, nawet zwierzęta nie uprawiają sexu w swoim gronie , bo wiedzą że to grozi mutacjami

17 lat po ślubie - fajna rodzina. i wcale nie patologiczna. Rozumiem oburzenie wychowanych poprawnie :D:D:D Jak również rozumiem oburzenie tych, którym przeszkadza udane pożycie rodziców, bo mama krzyczy podczas orgazmu. :D:D Rozumiem że krzyczenie jest zarezerwowane tylko dla młodych a nie starszych. Sama nagośc nas nie przeraża. Czasami się zdarza że nasza trzyletnia córka wchodzi do pokoju podczas igraszek. Ani nie panikujemy, ani się nie zakrywamy w strachu że dziecko coś widzi, ale tłumaczymy maluchowi ze tatuś kocha mamusię i że w ten sposób sobie to okazują. Wychowanie w otwartości to dla nas podstawa a by dziecko było poukładane a nie panikowało w momencie kiedy jej ciało zacznie się zmieniać.

oczywiści ,ze wstyd , skromność , intymność we mnie jest . I uważam ,zę to zaleta - nie wada .

TY KOBIETO JESTES CHORA CHYBA CHCESZ MI POWIEDZIEC ZE TWOJ MAZ BEDZIE PATRZYŁ JAK DOKTOR WKŁADA PLEC TWOJEJ CORCE I ON BEDZIE STAŁ ZA JEGO PLECAMI ? PRZECIEZ PIERWSZE CO LEKARZ ZROBI TO WAS WYPIERDOLI ZA DRZWI ! NIE MOW ZE TU JEST JAKIS WILEKI KOTOLIZM BO RELIGIA NIE MA NIC DO TEGO ! ponawiam pytanie CO TWOJA CORKA SADZI NA TEN TEMAT ?

Gość 17 lat po ślubie
co z tego że dzieci słyszą jak mama krzyczy podczas orgazmu , rodziców wiąże ze sobą miłość, więc co złego w tym, że to pokazują ?? co złego , powiedz mi ?

Gość proponuje zabrac kamere
allium chcialam to samo napisac :D no i zwierzatka maja niepohamowany instynkt rozrodczy ;) pieprza sie ile wlezie byle podtrzymac swoj gatunek :D

Gość vanessska2012
:D:D:D:D

no to skoro was taka miłosc łączy moze zacznijcie kopulować na ławce przed blokiem ? :D no bo co jest w tym złego ? no co ?:D

Gość 17 lat po ślubie
poza tym i tak u kazdej kobiety wygląda to tak samo wiec co za róznica czy ja czy córka , to tylko ciało a nie jakaś wielka swiątynia na którą nie wolno nikomu patrzec . dodatkowo podkreslam , że ona jako dziewica bedzie badana przez odbyt , wiec nic bezposredniio z seksem to nie ma wspolnego, córka nie pojdzie sama , bo ją wychowalismy w takim poczuciu że nie ma czego sie wstydzic , wszystko jest ludzkie i szczesliwy jest tylko ten kto odrzuci tabu

Gość 17 lat po ślubie
na ławce przed blokiem ? nie wiesz chyba co piszesz . Wyraźnie napisałam że chodzi o brak wstydu miedzy bliskimi sobie ludzmi czyli rodzina a nie obcymi

Gość asicaaaaaaaaaaa
Właśnie zwierzęta kopulują w swoim gronie, moja mama ma sukę i psa-jej potomka, jakoś nie mają oporów:P A wy jesteście chorzy, jakby ojciec chciał wejść ze mną do ginekologa to bym go wywaliła na zbity pysk...Trochę intymności jednak każdemu się należy...

nie odpowiadasz na pytania moje , wiec tak jak reszta uwazam to za prowo . NARA