Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaam aaamaaaaa

Czy jesteście szcześliwe z partnerem?

Polecane posty

Gość mammaam aaamaaaaa

Pytanie do mam. Czy dopełniacie sie?

Gość mammaam aaamaaaaa
a jaki jest wasz partner/ maż.?

Jestem z moim szczęśliwa, ale nie mieszkamy razem, widzimy się za rzadko... (raz w tygodniu) :(

Gość tak mysle ze tak
tak :) mimo, iz jestesmy kompletnie rozni :D

Gość metro jest czynne ZAWSZE
dlaczego tylko do mam???? co to za dyskryminacja? czy tez uwazasz, ze po slubie zwiazki sie koncza??? ja nie mam dzieci i ich nie planujemy, moj maz jest dla mnie wsyztskim, wspiera mnie we wszytskim, pociesza i pomaga, gdyby nie ona nie mialabym po co zyc

Gość mammaam aaamaaaaa
bo tez mi chodzi o kwestie opieki nad dzieckiem kiedy oboej pracuja rodzice? ja nie jestem szczesliwa z moim. brakuje mi czegos w naszym związku.

Gość mammaam aaamaaaaa
a czy wasi sa zaradni? umiacy zrobić czy naprawić cos w domu.?

mamy nie wiedzą czy są szczęśliwe z partnerem. są mamami i liczy się dla nich wyłącznie szczęście dziecka, związek nie jest już dla nich taki ważny. w końcu miłość życia kończy się jak się pojawia dziecko. wtedy jest ono nowym modelem i tyle zostaje po ślubie na 150 osób.

Gość jhds123
czesto tak jest. dzieci, praca, dom a gdzie czas dla siebie i partnera? dni leca jeden za drugim a tu ciagle stresy,szczegolnie przy malych dzieciach. pomysl co jest nie tak z waszym zwiazkime, jakie sa powody twojego niezadowolenia i postaracjcie sie jakos szukac rozwiazania

jak sie liczy dla ciebie tylko dziecko, to on się wycofuje....problem z matkami jest taki, że przestaja być kobietami i tyle. a poza tym takie rzeczy to przed ślubem nalezy mieć uzgodnione. zależało ci w życiu tylko na dzidzi to teraz masz tylko dzidzię i nic poza tym- tj brak dobrego związku. gratuluję, nie ty jedna dziłasz pod wpływem zewu natury

jestem i dopelniamy sie. potrafi tez wszystko naprawic:D ale dla mnie to akurat to nic specjalnego, bo ja sama potrafie naprawic wiele rzeczy:P

Gość mamamama28
ja też się zgodze że inaczej żyje się z partnerem bez dziecka a inaczej z - nie mowie że lepiej czy gorzej ale autorka pyta mam więc może chce wiedzieć czy jakby miała dziecko to jakby się żyło - mnie jest dobrze z partnerem i dzieckiem choć zdarzają się dni z kłótniami kiedy oboje jesteśmy zmęczenie zestesowani itd ale przed dzieckiem też tak było a nawet mam wrażenie że było gorzej - teraz nie mamy czasu, sił ani nie widzimy sensu w kłóceniu się o jakieś pierdoły o ktore kiedyś zdarzało się nam kłócić..

Mama jestem, ale nie pracuje, wiec nie zupelnie odpowiadam na Twoje pytanie. Ale tak, jestem szczesliwa w malzenstwie. bardzo kocham mojego meza i wiem ze on tez mnie kocha. Wspieramy sie wzajemnie, mozna powiedziec ze uzupelniamy idealnie. Sa klotnie, wieksze i mniejsze, sa niedopowiedzenia, gorsze momenty, ale przewaga tych dobrych chwil. I to zdecydowana przewaga. Co do zaradnosci, to czasem bym chciala zeby poprosil kogos o pomoc, ale nie on wszystko sam zrobi :P Czasem po pol dnia grzebania stwierdzi ze mialam racje i tego nie naprawi i ze nastepnym razem mnie poslucha i wezwie od razu fachowca....A przy nastepnej okazji znow robi swoje, czyli kilka godzin grzebania zeby stwierdzic ze sie nie da :) Ale czasem sie udaje i wtedy widze ze duma go rozpiera :P

Gość mammaam aaamaaaaa
probuje ale niewiem czy uda sie cos zmienic. mąż jest takji ciapa i nie zaradny. nasze zycie to dom , dziecko praca i tak w kółko.

Gość aneczkal....
heloiza a skad u Ciebie takie zdanie?? Ja jestem z moim męzem 14 lat, małżenstwem od 4, mamy 3 letnią córcie. Jestesmy coraz bardziej szczesliwi :) Bardzo dbamy obydwoje, zeby własnie nie zagubić siebie w tym rodzicielstwie i codziennych obowiązkach. Jeszcze bylo pytanie, czy facet potrafi cos zrobic. Mój tak, chociaz oczywiscie nie wszytsko i do "grubszych" spraw trzeba wzywac fachowca ;) Ale duzo zrobi, sam montował rzeczy typu karnisze, żyrandole, baterie umie wymienic...No troche jeszcze rzeczy umie ;)

Gość mammaam aaamaaaaa
ja jakos nie widze uzupelnienia z moim.

Gość aneczkal....
baterie w sensie w kranie :D bo głupio zabrzmialo, wiec dopowiadam ;)

Gość mammaam aaamaaaaa
odkleil sie sylikon w lazience przy brodziku. i woda leci. prosze mojego o zrobienie. gdzie tam- bo nie mam silikonu. a ja znow mam naprawiac, bo ja bym to zrobila beza problemu. a jak ja bym pokazala ze potrafie to moj juz nic by nie zrobil.

Gość Ja jestem 3 lata po ślubie...
mamy dwuletnią córkę i tyle... Zapewne kocham swojego męża a on mnie ale nie czuję już potrzeby bliskości z nim odkąd jest córka i to nie ja odrzuciłam swojego męża ale on mnie . Mąż jest kochanym ojcem , bardzo obowiązkowym człowiekiem , zawsze można na nim polegać, dużo pomaga w domu i potrafi sporo zrobić (typowa złota rączka) tyle że co z tego skoro brakuje mu czasu dla mnie...dla czułości, o seksie już nie wspomnę bo nie pamiętam kiedy był. Ważny jest komputer i wszystko to na co nie ma czasu bo jest dom i dziecko więc nadrabia kosztem mnie, nawet w rocznicę ślubu nie byłam pewna czy dotarło do niego jaki to dzień. Wiele razy pytałam męża czy oby napewno mnie kocha bo jeżeli nie to jestem w stanie to przełknąć i dać rozwód na co on zawsze reagował sprzeciwem i zapewniał że kocha i żeby się nie wygłupiała, potem zawsze pytał czego mi brakuje i chwilowo to nadrabiał ale do czasu...... Nie wiem jak to będzie. Zmienił się .

tak jestem szczęśliwa z moim mężem nie jest tylko kolorowo czasem życie nabiera szarości smutku ale oboje walczymy by wszytko wracało na swoje miejsce

Gość mammaam aaamaaaaa
u nas nudy na pudy. dzis nasz dzien tak wygladal. wstalam ok 10. -Zrobilam corce sniadanie. - maz pospal do 11.30 - zrobilam sniadanie. corka oglada program tata w tv ja siedze na kompie. - o 12.30 wychodza do kosciola ja zostaje w domu. - ja bedac w domu, poomylam naczynia. obiad mialam z wczoraj. - o 14 wrocili. odgrzalam obiad, zjedlismy. - o 15 zjedlismy ciasto. maz z corka znow ogladali jakis film o czyms tam- w miedzy czasie corka sama sie bawi. potem bawilam sie z corka. maz caly czas lezy i ogalda cos. o 19 poszlismy do sklepu po chleb. i na 30 min., spacer. wroclismy zrobilismy kolacje.zjedlismy. i tak mija dzien za dniem. fajnie mamy?

nie mam partnera , mam męża :) i jestem w małżeństwie tak długo ,ze wystarcza to za odpowiedź na pytanie czy jesteśmy szczęśliwi bądź czy sie kochamy .:) Ale nie mamy ciśnienia na bycie szczęśliwym zawsze i w każdych okolicznościach w małżeńskim życiu bo to po prostu niemożliwe :)

Gość no współczuje naparwde
prawdziwa nuda,jak tak mozna długo?

a ja tęsknię za takim spokojnym , leniwym czasem , za tym dzieciństwem dzieci ...

Gość mammaam aaamaaaaa
inaczej bardziej aktywnie.

Zyje w bardzo szczesliwym i dobranym malzenstwie- kochamy sie uzupelniamy, jest czesto sex, czulosci wspolne spedzanie wolnego czasu. Kocham meza bardzo ale on tez jak kazdy ma wady , ja niestety tez ale w sumie jest super :) W naszym otoczeniu kazdy stawia nas za wzor do nasladowania :)