Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślę o nim...

zerwał bo chcę poczekać z seksem do ślubu..

Polecane posty

Gość jfhjhfsaoljhdfoierhuioerueowur
no nie wiem.... :/:/:/

Brawo dla faceta za szczerość! Normalny gość. Z Tobą coś nie tak. Co Ci da czekanie do ślubu? Dobrze, ze odszedł. Ma szanse znaleźć normalna dziewczynę.

Gość werguskakkk
mądry człowiek pierdoli kler

Ze mna dziewczyna kiedys zerwala bo nie chcialem seksu po 3 tygodniach znajomosci. Pamietam jak ona byla napalona;) Obecnie gdy nie jestesmy 3 lata juz to bardzo sie ciesze ze to wszystko sie tak potoczylo.

Nie czytałam wszystkich odpowiedzi, ale powiem Ci tak: Skoro teraz zerwał z tego powodu to znaczy, że prędzej czy później też zerwałby z jakiegoś innego. Jak Ci na kimś zależy to w takich przypadkach (szczególnie na początku znajomości), nie traktujesz czegoś na zasadzie "wóz albo przewóz"...ok Ty nie chcesz seksu no to pa :O Wydaje mi się, że przynajmniej zadałby sobie trud, aby po jakimś czasie wybadać sytuację i spróbować nakłonić Cię do zmiany decyzji. Nie jestem zwolenniczką czekania do ślubu....ale nie potrafiłabym nikogo tak przedmiotowo potraktować. Dobrze, że teraz, na co Ci chłop myślący kutasem :O

Gość IMO12366
Kalibam "1) Autorkę jej facet nie podniecal czyli najpewniej go nie kochała (wiele kobiet ma faceta tylko po to by się poznęcać nad takim adoratorem). 2) Autorka nie ma silnych potrzeb seksualnych. 3) jest religijnym czubem. 4) niech szuka wśród aseksualnych, albo religijnych." Tyle w temacie. Jeśli cipa by na niego ciekła, to byłby seks. Facet dobrze zrobił. W takich wypadkach w momencie pojawienia się lepszego modelu, "luby" dostaje kopa. Natomiast ten lepszy czekać oczywiście nie musi.

Gość zwykła laska ;))))
gdyby mi facet powiedział ze chce czekać do ślubu tez bym odeszła....

Gość asdfgbvcfvgbhnbnm,
TO PROWO! Jakoś laska nie broni swoich "racji" :D 🖐️

Gość myślę o nim....
chcę zostać dziewicą konsekrowaną i ślubowac czystość do 80-tki

Gość IMO12366
asdfgbvcfvgbhnbnm, "Jakoś laska nie broni swoich "racji" " A mogło być tak zabawnie. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 3
Skoro autorka ma 21 lat to na pewno powinna poczekac z seksem do slubu.

Gość IMO12366
Zuzanno - wracaj do Ery Kamienia Łupanego. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 3
To Ty wracaj do jaskin. Jak dzie\wczyna ma 21 lat i chce poczekac to na pewno powinna tak zrobic.

Gość IMO12366
Nie rozumiesz Zuzanno. Ona nie chce czekać. Jakby to był "ten", to by nie czekała. :classic_cool:

nie chcę bronić swoich racji bo każdy ma prawo do decyzji i swojego zdania ja chcę mieć poczucie, że facet mnie zdobył, że czekał to znaczy że mi zależy.... ale pisaliśmy wczoraj całą noc, on mowił że po prostu nie będzie mnie okłamywał, on tyle nie wytrzyma, on nie ma zamiary krzywdzić nikogo, nie chce zdradzać ani prosto z mostu... walić sobie na boku, on nie wytrzyma i koniec i już to wie a jestem za wartościową osoba żeby mnie tak krzywdzić czy coś takiego.... w sb idziemy na kawę

Gość ajamysleze
moim zdaniem był uczciwy. dla wielu osób czekanie z seksem jest bez sensu a sam seks jest istotną częścią miłości i związku. skoro macie odrębne podejście do tego to po co się oszukiwać? Ty od niego wymagałabyś wyrzeczenia nie dając nic w zamian, on by się tym męczył, mógłby być sfrustrowany skoro nie podziela takich poglądów, więc powiedział Ci szczerze co o tym myśli...

25 lat i dziewica... Wiesz może poczekaj do 30-stki. Dopiero będziesz mieć branie, że hej.

Ups! moja pomyłka co do wieku. Ale jak się ma prawie 22 to i tak najlepszy czas na takie sprawy.

Gość lunia 11
ale z ciebie laska.... jak mozna nie chciec sexu tylko z tym czekac niewiadomo jeszcze ile?? Ja bym tak nie mogla bo sex za duzo dla mnie znaczy. No ale ty widac niezla cnotka jestes :D ciekawe co bedzie jak po slubie facet w ogole cie nie bedzie chcial ruchac a tobie by sie podobalo....

Gość hgfdsdfghjkfghjmk,
ona też nie szanuje jego zdania nie chciała kompromisu a byłby przyjemny dla obu stron

Gość abcdefghkobieta
no właśnie pytanie czy ktoś tu kogoś nie szanuje? on by ją szanował gdyby czekał do ślubu bo ONA tak chce, a gdzie tu szacunek do jego zdania i jego potrzeb? Po prostu to zbyt duża rozbieżność aby związek mógł trwać, wbrew pozorom seks jest jego bardzo ważną częścią, domyślam się, że dziewice tego nie rozumieją, ale jeśli facet posmakował seksu to nie będzie chciał z tego rezygnować w imię czyichś poglądów... właściwie działa to w obie strony. Moim zdaniem facet zachował się fair, był szczery, nie zawracał bez sensu dupy, bo skoro ma szanować jej zdanie to uszanował, ale skoro jest tak mocno niezgodne z jego - to odszedł...

Gość 1234567865
hahahaha :)

Gość ghjkjhg
Gościu jest psychiczny i uzależniony od seksu to widać od razu

Gość moniczka :P
ile facet może utrzymać swoją fujarkę w spodniach ? do ślubu a jak ślub za 10 lat masakra tylko by z ręcznego zjeżdżał może perspektywa go przeraziła