Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjghjktuii

Nie mam pracy od 2 lat szukam szukam i nic !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ghjghjktuii

Jakieś tam doświadczenie posiadam w dodatku mam zawód wyuczony, cv dość ładne. Wysyłam wysyłam i nic kurwa zero odzewu ! Mało tego niektórzy pracodawcy dodają ciągle te same ogłoszenia np trzy razy w miesiącu więc wysyłam raz nie ma odzewu myślę sobie no spoko nie zadzwonili ale za jakiś czas ogłoszenie znowu się pojawia więc znowu wysyłam ale oni znowu nie dzwonią, i tak w kółko !!! Mam już tego dość, dwa lata szukam pracy, nie mam wymagań dużych mogę robić nawet za najniższą krajową ale żeby tylko mieć tą pracę ! Na urzędzie pracy nic mi nie zaproponowali cały czas tylko jeździłem się podpisywać a tak to nic dupa kompletna. Ja nie wiem dzisiaj trzeba mieć znajomości bo jak ich nie masz to nie ma szans kurwa :( Mam dość tego bo tata mi ciągle gada że nie pracuję a przecież mam 25 lat, inni pracę mają a ja nie ja pierdole juz mi to dupa wychodzi. Tlumacze mu ze jak tak to niech mi znajdzie prace chetnie pojde robic nawet za 500zł !!! to nie bo inni sobie potrafia poradzic a ja nie poteafie. Fajnie ze wysylam dziennie okolo 10 CV do tego jezdze i osobiscie tez wysylam i zero kurwa odzewu kompletnie zero.

Gość czerwona_porzeczka
Jaki masz zawód i gdzie szukasz tej pracy?

Gość 67iy67oy7ol
Może się nie podobasz fizycznie?

Gość az nie do wiary to co piszesz
bo ja np. mam sklep w ktorym sama sprzedaje i szukalam dziewcyzny do pomocy i wiesz jak ciezko bylo kogos znaleźć? a niby mamy taaaakie bezrobocie. Musisz byc strasznie niezaradna. Co masz za wykształcenie?

jak dla mnie to dziwne..i co siedzisz na garnuszku rodzicow...? Nie rozumiem tego kompletnie......moze zle szukasz , a co wczesniej robilas/es ? Jak mozna w wieku 25 lat nic nie robic ????

Gość dfgbhgfthfgh
Ale jesteście beznadziejni. Ja też nie pracuję i to od trzech lat szukam pracy i nie ma nic w mojej okolicy w dodatku mieszkam na kompletnym zadupiu. Osobiście można roznosić nawet jak nie rekrutują i ja tak robię od trzech lat i jeszcze nikt do mnie nie zadzwonił. Raz byłem na spotkaniu ale okazało się że to firma akwizycyjna więc odpuściłem.

Gość mimiruuu
Nie ma sensu roznosić osobiście, jak się nie ogłaszają tzn.,że nie szukają, chyba, że na cud liczysz.

Gość mimiruuu
az nie do wiary to co piszesz- chyba kobiety/osoby/ekspedientki, a nie dziewczyny...troche zacunku do pracownikow, zawsze smiejemy sie ze znajmymi z ogloszen gdzie ktos szuka dziewczyny...widac odrazu, ze jakis prostak.

Gość Żelisław
skoro mieszkacie na zadupiach, gdzie pracy nie ma to może ruszcie pupy do jakichś większych miast?:o rodzice chętniej dadzą wam jednorazowo 1500 zł. na start, niż żebyście siedziały na ich utrzymaniu bez żadnych perspektyw na zmianę 🖐️

Gość agata;;;;;
ci którzy się dziwią, że nie można znaleźc pracy przez wiele miesięcy a nawet lata pewnie sami dostali robotkę po znajomości i wszystko jeszcze zależy gdzie się mieszka, w większym mieście jeszcze można się gdzieś załapac, ale w małych mieścinach czy wsiach nawet nie zdajecie sobie sprawy, że znaleźc pracę nawet za minimalną płacę graniczy z cudem

Gość sdfsdfsdbb
Agata nie tylko w bardzo malych miastach, ale tez w wiekszych teraz zapomnianych, a zniszczonych przez nasza wladze... ja z takiego jestem, 3/4 moich znajomych w moim wieku nie ma pracy i szuka jej ciaaaaagle. Zazdroszcza mi tej minimalnej, bo przynajmniej jest. Nic tylko spieprzac z zakichanej polszy.

Gość JPDAleBzduuurra
HAHAHAHA tak, a na przeprowadzke pieniadze spadna z nieba- przeciez to nic nie kosztuje;p

Gość uteerfgbhn mjhbv
jestes kobietą czy mężczyzną? JEżeli mężczyzną to się dziwię bo fizycznej roboty jest b.dużo. No chyba ze masz dwie lewe (nie każdy musis się nadawać do pracy fizycznej). Jeżeli jesteś kobieta i masz 25 lat - to zapomnij - raczej nikt Cię nie zatrudni - bo myślą ze zaraz zaciążysz - nie ważne czy to prawda czy nie - są za ciężkie pracy - za duze podatki pracodawców nie stać żeby najpierw cię szkolić potem zapłacić za miesiąc chorobowego (pierwszy płaci pracodawca, potem ZUS), kto ma ponad 1000 zł - 1500 zł żeby zapąłcić za brak pracownika? Za duze ryzyko, nikt go nei podejmie, a w Polsce kobiety od lat tak robią że tylko zajdą w ciaże to zaraz L4, cąły wychowawczy, a na koniec i tak zostają w domu aż dziecko pójdzie do przedszkola, potem po 3 latach nie moga znaleźć pracy.

Gość kiniamarijapatijaptrisia
Hmmm facet to zawsze cos moze robic, gorzej maja kobiety ;/

Gość wiesz,dlaczego oni nie
odpowiadają na cv? Bo te ogłoszenia to tylko lipa,pic na wodę--nie odpowiadają,bo mają swoich ludzi/kogoś znajomego/poleconego na te miejsca. Ogłoszenia dają,bo muszą miec podkładkę,że niby kogoś szukają. ale ty naiwna jesteś autorko,widać,że jeszcze życia nie znasz.

Gość agata;;;;;
a w urzędach pracy nie ma nawet środków na żadne kursy, szkolenia żeby móc zmienic swoje kwalifikacje, ba nawet na staż dostają się ci po znajomości, ja ledwo załapałam się na jeden staż a co niektorzy mają już piąty z kolei więc czegoś nie rozumiem

Gość Żelisław
O kosztach przeprowadzki już pisałem, gdybym był na miejscu waszych rodziców to wolałbym raz pożyczyć lub nawet dać 1500 złotych na start w dużym mieście, niż utrzymywać bezrobotne, dorosłe dziecko przez następne 2 lata. A jeżeli mieszkacie w miarę blisko dużego miasta (pod warunkiem, że nie jest to jakiś Lublin albo Bydgoszcz) to nawet codziennie można dojeżdżać, masa ludzi tak robi.

Gość agata;;;;;
dokładnie, w necie nie warto odpowiadac na cv bo tak naprawdę nikt tego nie czyta, najlepiej skladac osobiście choc to też sukcesu nie gwarantuje ale to co jest w internecie to wielki pic na wodę...

Gość kiniamarijapatijaptrisia
Ja jestem kobieta 24 studiujaca zoacznie nikt nie chce mnie normalnie zatrudnic, zeby cokolwiek zarobic musze jezdzic do obozow pracy na durne technicolory, pakowania plyt itp :/

po prostu trzebar uszyc tyleki zmienic zycie, smiac mi sie chce jak to czytam...ja zabralam male dziecko 3,5 roku i wyjechalam samiusienka za granice,majac 300 dolarow w kieszeni, wiec nie biadolcie ,ze sie nie da. Latwiej siedziec na duuupie i nic nie robic, marudzic ,ze wszystko beee pracy nie ma , mieszkam na zadupiu tere ferere,po prostu len smierdzacy z ciebie. A mozna tylko trzeba chciec cos zrobic z wlasnym zyciem. A co tak trudno wyjechac i po prostu cos robic.....smieszne. I ja tez nikogo tu nie mialam, zero znajomosci, nic , a jednak sie udalo i to w dodatku z malym dzieckiem, jasne nie bylo latwo, ale ja chcialam zmienic swoje zycie....coz widocznie u was na biadoleniu sie konczy.

Gość agata;;;;;
żelisław->i co zrobisz w wielkim mieście za te 1500zł???zdajesz sobie sprawę ile kosztuje sam wynajem mieszkania?a oplaty????wyżywienie???łatwo pisac...

Ja naprawdę rozumiem, że ktoś może być już rozgoryczony, ale to,że niektóre firmy dające ogłoszenia nie rekrutują, to szczera prawda. To, że trzeba się namęczyć, by znaleźć pracę, też. Ale parę lat temu mieliśmy już 15% bezrobocia, teraz jest 12. Nie panikujcie. Naprawdę warto zastanowić się nad własnymi mocnymi stronami, przygotować dobre CV, dotrzeć do pracodawcy osobiście. Warto przy tym nauczyć się sztuki autoprezentacji.

Gość a pieniądze na szkolenia z UP
rozdzielają pomiędzy swoich,.dlatego nie ma śrog=dków na szkolenia. to są sami złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dsfsdfsdfffffffff
Zelislaw to chyba nam z ksiezyca spadl, hahaha stary ja za swoja kawalerke place 1300, a jeszcze pierw to sie kacuje wplaca zwykle w cenie miesiecznego najmu, plus rachunki, plus zarcie, cokolwiek do mieszkania, za 1500 to mozesz sobie jajka podrapac rozsmieszyles mnie gosciu :) wracaj do szkoly, w gimnazjum juz po przerwie.

Gość dsfsdfsdfffffffff
Czarna Izabella spieprzaj stad tepa dzido. Matko co za glaby na tym kafe dzis :D Widac, ze z mamusia mieszkasz