Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może zelmer symbio ?

Jaką macie maszynkę do mielenia mięsa ?

Polecane posty

Gość załamka;(
od 3 lat używam identycznej, jest super i przynajmniej znana firma, a nie jakiś krzak.

Gość hgfhfx
podpinam sie pod pytanie :) w biedronce ma byc maszynka zelmera, zastanawiam sie czy kupic... a co byscie polecili do mielenia kosci na taki pyl? jest w ogole jakis taki sprzet?

Gość Mario Bolucci
Jakbym miala mozliwosc to bym dorwała maszynke Hurquarna (tak, tak, jak te kosiarki i pilarki). Jest ciezka, ale fantastyczna. Babcia taka ma od 50 lat, moja mama tez ma taka.

Gość Mario Bolucci
Jakbym miala mozliwosc to bym dorwała maszynke Husqvarna (tak, tak, jak te kosiarki i pilarki). Jest ciezka, ale fantastyczna. Babcia taka ma od 50 lat, moja mama tez ma taka.

Gość Małgochna
ja chyba już 5 lat używam zelmera, troszkę inną , ale jestem zadowolona. Jak będę musiała wymieniać, to też wybiorę tą firmę

Mam zelmera chyba trochę starszy model i spisuje się super. Nie tylko do mielenia ale też jako szatkownica

Gość hgfhfx
a macie ta koncowke do scierania ziemniakow na placki? jak ona sciera? na taka papke jak na najdrobniejszej tarce czy takie robaczki? i czy ktos moze polecic cos do mielenia kosci?:)

ja mam tą z zelmera bez szatkownicy i tarki niestety, miałam sobie dokupić do tarcia ziemniaków, bo dużo robię kiszki ziemniaczanej, babki, placków. Ale odkąd kilka razy starłam to w tej zwykłej maszynce i nikomu konsystencja nie przeszkadzała to odpuszczam tarkę ;P W ręce czuć jak to napisałaś robaczki ;P ale w smaku super :D

tez mam zelmera - z wygladu identyczna, tylko chyba nie mam tych wszystkich tarek. mam ją już 6 lat i działa bez zarzutu.

Gość 3.14159
Zelmer Diana