Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Airet

... bo odchudzanie znowu nie wysz艂o :(

Polecane posty

Go艣膰 Airet

A tyle sobie obieca艂am... ;( Jak zwykle.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 budulkalulka
u mnie te偶. rok temu o tej porze-piekne plany. Daje sobie czas by na wiosne byc piekn膮, zgrabn膮. Od NR mi艂o si臋 wszystkoe zmieni膰. Rok min膮艂 a ja w punkcie wyj艣cia. Tyle czasu zmarnowanego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jvsxvoix zxvxvxvxvx
mi tez nie wyszlo, ale od dzis zaczelam na nowo, a wczoraj jadlam pizze, wiec sie nie zalamuj tylko zacznij od nowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Airet
A ile wa偶ycie dziewczyny i w jakim jeste艣cie wieku? Ja wa偶臋 oko艂o 90 kg 170 cm 27 lat :O Jakie diety zamierzacie stosowa膰? U mnie bardzo na bakier z 膰wiczeniami. My艣la艂am o basenie... ale troch臋 si臋 kr臋puj臋 i kondycja jak na basen chyba za s艂aba. Codziennie ta sama gadka pod tytu艂em "zaczynam od jutra". A ko艂o 17 "dieta" si臋 ko艅czy :( macham na to r臋k膮 i m贸wi臋, 'eee tam, od jutra zaczynam' :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 budulkalulka
identyko z t膮 17:). Albo jeszcze gorsze sa dni wolne gdzie siedze i mysle o jedzeniu:). ja 5 kg mniej ni偶 Ty ale i 10 cm mniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jvsxvoix zxvxvxvxvx
ja to sie boje wejsc na wage, ale w ciagu 2-3 lat mam 20 kg wiecej niz mialam. moja dieta konczy sie zazwyczaj o 18 :D i w sobote i niedziele najczesciej:) ale nie poddam sie. tez mi sie nie chce cwiczyc... :(((((( wolalabym sie glodzic, niz cwiczyc :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pulchniutka :(
U mnie to samo...od kilku lat pr贸buje schudn膮膰 a efekt jest odwrotny...tyje:( rok temu wa偶y艂am prawie 15 kilo mniej ni偶 teraz to koszmar!!! Jak mozna by膰 tak膮 egoistk膮??? Jestem grub膮 艣wini膮 i dobrze o tym wiem! Ja nie jem, ja wpieprzam ci膮gle w臋glowodany:(((( Ja d艂u偶ej tak nie chce...nie mog臋 juz tak:( mam 176cm wzrostu i wa偶臋 ok. 94kg. porazka zyciowa:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Airet
Mam to samo - wola艂abym si臋 g艂odzi膰 ni偶 膰wiczy膰. 艁atwiej jako艣. Nawet perspektywa ruszenia zadu z domu na basen w te mro藕ne, ponure i ciemne dni mnie przera偶a. Badulka, ja nie pracuj臋 i w艂a艣nie cz臋sto NUD臉 po prostu zajadam! Nie ma nic do roboty to patrz臋 co ciekawego w lod贸wce s艂ycha膰. :O

Udost臋pnij ten post

Laski mam to samo, co prawda 170 cm/ 70 kg ale odchudzam si臋 od zawsze. Dzis skonczylo sie tragicznie, dzis juz nic nie jem a od jutra spr贸buje zrobic jakis krok do przodu, bo dzisiejszy dzien by艂 po prostu do du.. Pozdrawiam Was i pami臋tajcie, jutro b臋dzie lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Laski mam to samo, co prawda 170 cm/ 70 kg ale odchudzam si臋 od zawsze. Dzis skonczylo sie tragicznie, dzis juz nic nie jem a od jutra spr贸buje zrobic jakis krok do przodu, bo dzisiejszy dzien by艂 po prostu do du.. Pozdrawiam Was i pami臋tajcie, jutro b臋dzie lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Airet
A macie w og贸le motywacj臋, kt贸r膮 naprawd臋 czujecie? Ja niestety nie mam. I to mnie w艂a艣nie gubi - brak motywacji, ale takiej kt贸r膮 bym naprawd臋 poczu艂a ca艂膮 sob膮. Typu jaki艣 fajny facet na horyzoncie :P ;) A tu nic.

Udost臋pnij ten post

Mnie m臋czy to, 偶e np mam 3 dni motywacje 膰wicz臋, dietuj臋 a potem chwila moment i ciach. Mam ju偶 26 lat a odchudzam si臋 od gimnazjum i ko艅ca nie wida膰. Lepiej si臋 czuje maj膮c 5 kg mniej i najgorsza jest ta obsesja. U mnie nie ma 偶e np zjem jeden rz膮dek czekolady, ja zjem ca艂膮 i jeszcze popchn臋 np czipsami. Zreszt膮 mia艂am problemy z kompulsami i takie zamkni臋te ko艂o. Ale powtarzam sobie jakby nie by艂o, ze jutro b臋dzie nowy dzie艅 i b臋dzie lepiej, inaczej bym zwariowa艂a albo wyl膮dowa艂a w psychiatryku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 budulkalulka
Adwent to dobry czas na postanoweinia. A te 20 dni jakos idzie wytrzyma膰. To moja strategia-na poczatek. Najgorzej ze u mnie w domu( miekszam z rodzicami i rodzenstwem) jest zawsze pe艂no jedzenia. Zapasy s艂odyczy. I ja o tym wiem, wiem gdzie sa. Mowie sobie, 偶e tylko 1, przeciez nic sie nie stanie. Ale dzi艣 sie uda艂o. Wytrzyma艂am. Otworzy艂am paczke prazynek, zjad艂am kilka i od艂o偶y艂am do szafki. Sukces! One sobie tam leza a ja ju偶 nic nie jem dzi艣. Tylko herbatka potem dla zapchania 偶o艂膮dka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juuuuuujuuuuuu
nie marudzi膰 tylko si臋 spina膰 i walczy膰!!

Udost臋pnij ten post

Ja 170 cm i 60 kg.. Wa偶y艂am 54 kg i czu艂am si臋 艣wietnie i tak te偶 wygl膮da艂am. Pracowa艂am przed komputerem wi臋c 8 h siedzia艂am i tak naprawd臋 jad艂am, dodam, 偶e to by艂y same s艂odycze!! P贸艂 roku na bezrobociu i osi膮gn臋艂am moje zacne 60 kg... Nie wiem jak si臋 tego pozby膰... Teraz jest post wi臋c s艂odycze i fast foody odstawi艂am na bok. Mo偶e macie dla mnie jak膮艣 diet臋, po kt贸rej by艂oby wida膰 efekty?? Z g贸ry dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Airet
Hm, no wi臋c ja zrzuci艂am w 4 miesi膮ce ponad 11 kilo bez 膰wicze艅. By艂a to dieta naturalna, czyli zdrowe od偶ywianie wed艂ug Tombaka konkretnie. Nie chodzi艂am g艂odna, a wr臋cz przeciwnie - wci膮偶 czu艂am si臋 bardzo pe艂na. Dieta zero mi臋sa, tylko to co ro艣nie. Poprawi艂y mi sie te偶 niesamowicie wtedy wyniki krwi, a by艂am po anemii (na diecie McDonald's) :O Teraz brakuje mi samozaparcia do tego aby codziennie by艂o w domu du偶o warzyw i owoc贸w. Pora roku te偶 nie sprzyja. Sokowir贸wki te偶 brak obecnie. Po prostu lenistwo i bierno艣膰 znowu g贸ruje, bo pro艣ciej jest wszama膰 jakie艣 t艂uste fastfood'y podgrzane w mikrofali, ni偶 bawi膰 si臋 w sa艂atki greckie czy owocowe. Do tego domownicy to zadanie UTRUDNIAJ膭 totalnie!! Ale wci膮偶 o tej diecie my艣l臋 i strasznie chcia艂abym do niej wr贸ci膰. Za mi臋sem nie szalej臋, wi臋c mi ona bardzo odpowiada艂a, efektu jojo po niej r贸wnie偶 nie mia艂am. Naprawd臋 super wspominam tamten okres... szczerze pisz臋. Na razie jestem na etapie picia czerwonej herbaty. Dzi艣 mia艂am kupi膰 sobie w艂asn膮, osobist膮 wag臋 ;) , ale oczywi艣cie doope ci臋偶ko by艂o na miasto ruszy膰. 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 egeszeger
jak kolezanka samantha mysli tylko o paru kilogramach to w艂asnie dieta naturalna jest najodpowiedniejsza. owoce warzywa du偶o sok贸w ale tylko naturalnych. takich jednodniowych na przyk艂ad. najszybsze efekty s膮 na tych dietach chocia偶 dla mieso偶erc贸w to katorga. inna metoda na zrzucenie tylko paru kilogram贸w to po prostu zwi臋kszenie dawki ruchu. to wystarczy. gorzej mamy my - t艂u艣ciochy, gdzie te diety jednak do efektu musza si臋 ci膮gn膮膰 i ci膮gn膮膰, i si臋 tak wlek膮 :( a przemiana materii utrudnia bardzo bo u oty艂ych jest strasznie leniwa. stoi praktycznie w miejscu. dlatego mo偶na sobie pomaga膰 lekkimi 艣rodkami nie na przeczyszczenie, a na 艂atwe wypr贸偶nienie. i dlatego te偶 niekt贸rzy co trzymaja linie tak wielce dziwi膮 si臋 jak to nie mo偶e kto艣 schudn膮膰.. ale im 艂atwo chudn膮膰 i 艂atwo m贸wi膰 bo inna przemiana materii. najgorsze dla organizmu to jest robienie diety, nast臋pnie porzucanie jej i powr贸t do starych nawyk贸w. co diet臋 coraz gorzej jest schudn膮膰 bo organizm m贸wi膮c krotko si臋 "uodparnia na diety" i taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jvsxvoix zxvxvxvxvx
samanthaJones ty chyba sobie jaja robisz? Ty nie masz pojecia jaka powinnas miec prawidlowa wage, a wez spadaj. 54 kg chcesz miec przy wzroscie 170. Nie no czasem mi brak slow na takie osoby. wez schudnij najlepiej do 40 i bedzie wygladala zajebiscie. oj jak ja uwielbiam fast foody. jedzenie to najwieksza moja milosc. Widzisz Airet Ty nie masz faceta i motywacji, ja mam faceta a motywacji nie. Nawet ostatnio cos mi wspomnial o mojej tuszy. nadwagi nie mam, ale brzuch mam ogromny. U mnie tez zawsze pelno pysznosci w lodowce :( potrafie caly dzien nic nie jesc jak jestem na uczelni, a jak wroce do domu to babcia zawsze cos przysznego przygotuje i jem jem i jem. Wiecie co ja zrobilam? rozwiesilam sobie pelno zdjec w pokoju grubaskow i kilka modelek, na lodowce tez mam grubasa. Zdjecie mowi do mnie- chcesz to jedz, ale bedziesz wygladac wlasnie tak :D powiem Wam, ze dziala :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Airet
Ratunku! Mnie w艂a艣nie ssie! Mam ochot臋 w tej chwili opcha膰 si臋 czym popadnie (moja godzina, nast臋pna ko艂o 2 w nocy b臋dzie). Ju偶 wysiedzie膰 nie mog臋. Nawet kawa nie pomog艂a oszuka膰 "g艂odu". Wiecie co? Normalnie bym teraz zam贸wi艂a wielgachn膮 pizz臋... ale NIE. Nie dzi艣!!! Kilka pierwszych dni najgorszych jest. Jak b臋d臋 mie膰 kryzys, to tu napisz臋 zamiast siedzie膰 z bebechem w lod贸wce. jvsxvoix > metoda na zdj臋cia jest naprawd臋 dobra. Mi ona r贸wnie偶 d艂uuugo pomaga艂a. Teraz nie za bardzo mam jak, domownicy uznaliby mnie za czubka gdybym nagle rozwiesi艂a dobie tego typu fotki w domu :D Badulka, zastosuj臋 zaraz Twoj膮 metod臋 "na herbatk臋", byleby tylko nie z艂ama膰 si臋 i nie sko艅czy膰 jeszcze dzi艣 lub w nocy z nosem w jedzeniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yjuhtgtfdrs
polecam do dietki do艂膮czy膰 picie Yerba Mate- na pewno zjemy mniej i szybciej schudniemy w towarzystwie tego naparu- sprawdzi艂am na sobie ;) Polecam 艂akomczuchom ! Yerba zahamuje Wam apetyt i po krzyku ;) Poczytajcie: http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Udost臋pnij ten post

Najwi臋cej os贸b grubych jest po prostu nieszcz臋艣liwych. B贸l , rozczarowanie, zaw贸d, z艂o艣膰, frustracje zapychaj膮 jedzeniem. Dobr膮 metoda na wy偶ycie si臋 jest wdro偶enie jako obowi膮zek dzienny zasady - zamiast tabliczka czekolady 10 brzuszk贸w, 10 przysiad贸w, 5 pajacyk贸w lub co艣 innego. Mo偶na bardzo upu艣ci膰 w ten spos贸b emocje. Najgorsze w tym postanowieniu przetrwa膰 pierwsze dwa tygodnie, ale potem efekty ju偶 mocno zaczynaj膮 by膰 widoczne, brzuszki wychodz膮 coraz 艂atwiej, l偶ej, itd I tym samym szkoda to psu膰 i nie trzeba si臋 ju偶 zmusza膰 nawet. Efekty pi臋kne, zdrowy nawyk w ko艅cu wchodzi skutecznie w krew. Tak偶e i ja polecam diet臋 warzywno-owocow膮, bezmi臋sn膮. Gor膮co polecam. Prosz臋 pami臋ta膰, 偶e tylko mi臋so偶ercy neguj膮 te diety, ale to przez zawi艣膰, 偶e bez mi臋sa nie mog膮 si臋 obej艣膰 i maj膮 trudniej ;) Je偶eli kto艣 lubi zielenin臋 i s艂u偶y mu to, to niech sobie je do woli. Smacznego i na zdrowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jvsxvoix zxvxvxvxvx
mnie tez bardzo ssie i zjadlabym sobie czipsy, ale damy rade i sie nie poddamy. bedziemy piekne, chude i szczesliwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak si臋 przygl膮dam
i powiem wam 偶e bardzo mi艂o na tym topiku. po pierwsze wielka szczero艣膰. du偶o dziewczyn nie m贸wi a偶 tak wylewnie o swoim obzeranu si臋 mimo 偶e to robi膮. do wielu grzeszk贸w sie nie przyznaj膮. i tak dalej. a po drugie akceptacja. nie pad艂y jeszcze 偶adne powa偶ne 偶ale, obelgi i zarzuty pod czyim艣 adresem. jest po prostu sympatycznie :) jak bedziecie tak dalej trzymac si臋 razem, udziela膰 si臋, pisac o post臋pach ale te偶 pora偶kach i krokach w ty艂, to moim zdaniem wam sie wsp贸lnie uda. 馃尰 dobrze sie dobra艂y艣cie pod wzgl臋dem problem贸w i rozumiecie si臋 wzajemnie. ja niestety jade na psychotropach co utrudnia mi odchudzanie bo na tym si臋 tyje. ale 偶ycie da艂o mi ostro po ty艂ku. zwierza艂am si臋 par臋 razy niby przyjacio艂om, to spotka艂am si臋 ze stwierdzeniem, 偶e bajki pisze bo niemo偶liwe aby jedna osoba mia艂a takiego pecha i a偶 tyle przesz艂a. ale nie zanudzam juz. chc臋 tylko powiedziec, 偶e b臋de za was trzyma膰 kciuki. wr贸c臋 tu na pewno za kilka dni 偶eby poczyta膰 konkretnie o waszych sztuczkach. mam nadzieje, 偶e temat nie wyga艣nie i 偶e go podtrzymacie kochane. :) herbatka, brzuszki, fotki to sa naprawde super metody mi臋dzy innymi na odwr贸cenie uwagi, zaj臋cie m贸zgu, r膮k czy ca艂ego cia艂a. mi si臋 to bardzo przydaje i czekam na wi臋cej takich trik贸w propozycji poniewa偶 jestem tak偶e osob膮 nie do艣膰, 偶e bezrobotn膮, to jeszcze bezdzietn膮 i zupe艂nie samotn膮. nie ma nic gorszego na recept臋 na oty艂o艣膰. powa偶nie. do us艂yszenia 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Do pulchniutka: To jakie postanowienia tym razem? W jakim jestes wieku i ile razy ju偶 pr贸bowa艂a艣? Nie mysl o sobie w ten spos贸b. Ja s艂ysza艂em o dobrych efektach poprzez afirmacje, wizualicacje czyli co艣 na rodzaj hipnozy i si艂y swojej 艣wiadomo艣ci. Chodzi o to aby zobaczy膰 sie w lustrze pi臋kn膮 , a w myslach coraz szczuplejsz膮. Podobno wiele os贸b kt贸re z tego skorzysta艂y efekty by艂y osza艂amiaj膮ce. Wi臋c patrz膮c w lustro nie pot臋piajcie si臋, nie obwiniajcie i nie miejcie do siebie obrzydzenia!!!!!! Bo to dzia艂a odwrotnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej ludziska PYTANKO
a ja mam pytanie 1. jakie diety konkretnie wybrali艣cie na teraz aby zastosowa膰 i drugie pytanie 2. jakie diety wam nie wysz艂y i dlaczego?????? ->To jest moim zdaniem klucz do wielu odpowiedzi i rozwi膮zania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te wszystkie tabblektki to
w 99% pic na wod臋 ALEEE ! ja odchudzi艂am m臋偶a na placbo. Tak to dzia艂a. Do picia dostawa艂 magiczny eliksir z magicznej ro艣linki, kt贸ry w rzeczywisto艣ci by艂 herbat膮 zio艂ow膮 s艂odzon膮 odrobin膮 gllukozy, ii tabletki dwie male艅kie, kt贸re by艂y 偶elazem :P 15 kilo w p贸艂 roku. Tak偶e to tak odno艣nie afirmacji zmiany my艣lenia medytacji itp , od tego powinno si臋 w艂a艣ciwie zaczyna膰. b臋dzie dobrze! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jvsxvoix zxvxvxvxvx
ja to sie udzielalam w kilku topikach, tzn. pisalam ze chetnie dolacze jednak najlepiej mi tu w temacie - bo odchudzanie nie wyszlo, hehe. Ja to Wam powiem, ze wygladam komicznie. Dosc szczuple uda, maly tylek i wielki brzuch, w dodatku zupelnie obwisle ramiona. wygladam jak lod na patyku. mi sie tak bardzo nie chce cwiczyc, ze zrobilam tez taki myk. Nie kupie sobie biletu miesiecznego, a wiadomo ze kupowanie po 4 bilety dziennie wyjdzie duzo drozej, dlatego bede chodzic na uczelnie pieszo. Czyli 2 godziny dziennie spacerku. Do Wigilii :) ja motywacji nie mam dlatego musze sie zmuszac tak by juz nie bylo odwrotu. tak si臋 przygl膮dam- ja tez biore tabletki ale hormonalne i moze przez nie tez tyje i tyje. Nie chodzi mi tu o antykoncepcyjne. Czas spac, jutro na sniadanko kawa :) buziaki moje grubasy, dobrej nocy :) za miesiac, dwa, powiem do Was- buziaki moje szczuplutkie! :) damy rade.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Airet
Ja jeszcze nie 艣pi臋 (nocny marek jestem:O) i od tamtej pory w kuchni by艂am ju偶 z 10 razy. Ale si臋 pohamowa艂am :) Ledwo, ledwo, niestety. CI臉呕KO!! Jutro domownicy za偶yczyli sobie na obiad Kapitana Iglo... Wygl膮d tak smakowicie. Przyznam, 偶e najch臋tniej teraz bym go przyrz膮dzi艂a i w nocy wszystko im ze偶ar艂a. :O :O :O Do tego stopnia jest ze mn膮 beznadziejnie. Przypadek tragiczny. Jak mi si臋 uda, to Wam tym bardziej! Pal臋 ju偶 jednego za drugim popijaj膮c ju偶 herbat臋 na przemian z kaw膮... (na razie jedynie rozmy艣laj膮c o brzuszkach, przysiadach i pajacykach) i nadal zakazany owoc ci膮gle kr膮偶y mi nad g艂ow膮 :P Jak jutro (dzi艣) si臋 wreszcie wybior臋 po t膮 wag臋 i kupi臋 zapas owoc贸w, to b臋dzie serio sukces. W ka偶dym razie poinformuj臋. :)

Udost臋pnij ten post