Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedda

wypłata 24 grudnia - a ja tylko ze stową w kieszeni...

Polecane posty

Gość biedda

... myślicie że uda mi się jakoś przetrwać? kasa poszła na ... dentystę i ortodontę :( mam jeszcze kartę kredytową - nie chcę jej ruszyć nie chcę też brać kasy od rodziców - mimo że tato mówi że jak kiedykolwiek będę bez kasy to dzwonić mam mieszkają w Norwegii myślicie że się uda ze stówą do wigilii? po 24 będę miała większy zastrzyk gotówki, trzynastka, premia całoroczna bony i wypłata

trzynastka? budżetówka jakaś? x x jeżeli po 24 spodziewasz się zastrzyku gotówki to możesz wykorzytać kartę kredytową

Gość mam tak samo prawie
tylko, że 140 mam i oddadzą mi jeszcze 80. Nie mam nic na św, a musze jeszcze karmę psu kupić... Wypłata 26. fuck!

Jeśli masz zaopatrzoną lodówkę i nie masz większych wydatków to możesz dać radę. Jak ja bym chciała dostawą "13". Widzę, że wszyscy naokoło mnie mają a ja nawet głupiej premii nie dostaję.

Gość biedda
zagraniczna korporacja 13 - ja ją tak nazwałam - za osiągnięcia w pracy

Gość jamerra
żaden zakład pracy nie daje talonów zakupowych w dniu wigilii wiadomo że nie zrobi zakupów na święta są z funduszu socjalnego i muszą rozliczyć sie przed świetami więc kitujesz najczęściej w mikołajki dają

Gość biedda
no niestety 3800 to aparat a gdzie kasa za wizyty 2 miesiące temu laserówka lewego oka 3 mies temu laserówka prawego skończyłam wykańczać mieszkanie też w tym kwartale i miałam stłuczkę - jeszcze mi nie zwrócili za naprawę masakra - wszystko naraz

Gość biedda
bony dostane zapewne na spotkanie wigilijne 21 grudnia dostanę w postaci karty - którą mogę wykorzystać jedynie na zakupy

Gość biedda
no właśnie nie mam pełnej lodówki plus tego że w pracy mam stołówkę w postaci szwedzkiego stołu więc mogę zjeść kiedy chcę w ostateczności poproszę ojca o stówę

Gość mam tak samo prawie
Ja też miałam stłuczkę :) Facet mi cały tył auta rozjebał... Do tego utrata przeze mnie pracy i gigantyczny rach za ogrzewanie= brak funduszy na sw. A mam 2 dzieci... No ale, zawsze może być gorzej, także autorko- głowa do góy. Użyj karty i spłać po św.