Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem złą kobietą, żaden facet ze mną nie wytrzyma

Polecane posty

w tym MAŁYM:P swoja drogą też mam serdecznie dość gadki o rozmiarach

Jade tramwajem w poszukiwaniu mojego samochodu, który został porzucony gdzieś na mieście, bo "się zjebal ". Zaswiecila się kontrolka, wlaczyl się tryb awaryjny, przycielo obroty, wiec został porzucony. Takiej zmiany tematu to nikt się nie spodziewal!

cóż mogę ci powiedzieć ... dobrze ci tak :P

no rzeczywiście wstyd :P idę bo padam na cycki:P przyjemnej podróży po mroźnych ulicach w celu wiadomym:P

"w tym MAŁYM swoja drogą też mam serdecznie dość gadki o rozmiarach" Cóż mogę powiedzieć?Ja też tylko czytałem legendy o Twojej WIELKOŚCI ;) Czyli co: oficjalnie kończymy gadkę o rozmiarach?To dobrze,bo jestem ciekaw co masz do powiedzenia na inne tematy :) "cóż mogę ci powiedzieć ... dobrze ci tak " A potem faceci mówią,że "rude jest wredne" :P Cholera,z drugiej strony nie pamiętam rudej,która zostawiłaby u mnie miłe wspomnienia (łacznie z jedną z moich byłych... chociaż o pewnej części mnie wypowiadała się bardzo dobrze... i pewnie dlatego skubana chciała po kilku miesiącach od zerwania wrócić). "Wstyd przyznać ale redd's ananasowo-grapefruitowy." Niebieskooki,faktycznie wstyd przyznać.Piwa miodowe są najlepsze (tylko ani słowa Luśce,bo znów zacznie z misiem :P).

Gość Zuzanna Amelia & 5
Niebieski - jak cos sie "zjebie" zaswieci sie kontrolka i wlaczy sie tryb awaryjny to przewaznie konczy sie porzuceniem. Ameryki nie odkryles.

u mnie cały czas świeci się kontrolka, a nic się nie j.. e tfu tfu i porzucaniem się nie kończy tfu tfu tfu odpukałam

"Niebieski - jak cos sie "zj**ie" zaswieci sie kontrolka i wlaczy sie tryb awaryjny to przewaznie konczy sie porzuceniem. Ameryki nie odkryles." Eee tam,zaraz porzuceniem; dzwonisz po kogoś,linka i na hol ;)

Gość Zuzanna Amelia & 5
No ... takich co sie podczepiaja na linka i na hol to sporo jest.., to prawda...

Gość Zuzanna Amelia & 5
Boj sie boga.... A gdzies Ty sie w tych moich postach ciagniecia dopatrzyl ? Ciagniecia ? Nie.... bylo caly czas o holowaniu i podczepianiu sie.

Dobra,niech Ci będzie. Tak przy okazji (z zupełnie innej beczki): pamiętasz sprawę,przy której mieliśmy pierwszy kontakt na tym forum?Jeśli pamiętasz,to w sumie jednak jestem ciekaw,jakie inne obiekcje miałaś przeciw angażowaniu się w tamtą sprawę (poza tą jedną,którą potwierdziłaś)?

Gość Zuzanna Amelia & 5
Sam pomysl i sprobuj to przeanalizowac. Tak podane na tacy pod nos jest nieciekawe i nieczego Cie nie nauczy. Ja moge naprowadzac i poprawiac . Ale tak zalatwiac wszystkiego za Ciebie - to nieciekawe.

Wiesz,róznica wieku to jedno... i właściwie to jedyny oczywisty argument (choć to kwestia dyskusyjna,czy niepodważalny); natomiast reszta mogła Ci przyjść do głowy w wyniku błędnej interpretacji moich intencji.Po prostu jestem ciekaw,czy wrzuciłaś mnie bez zbytnich rozważań do jednego worka z "klasycznymi" amatorami młodego mięsa czy... masz coś jeszcze?Bo jeśli to pierwsze,to byłaś w błędzie;jak to drugie,to musisz mnie nieco naprowadzić,bo jednak nie kumam...

Gość Zuzanna Amelia & 5
Juz wydales werdykt wiec nie ma sensu dyskutowac. Powiem tyle -- na pewno nie bylbys odpowiednim facetem dla takiej dziewczyny. I tym tekstem teraz to potwierdzasz. Tyle w temacie. Reszta nie ma znaczenia.

"Juz wydales werdykt wiec nie ma sensu dyskutowac." Że zarzuciłem Ci uznanie mnie za prymitywnego amatora młodych lasek,na zasadzie "zaliczyć i kopnąć"?Nie jestem taki!Zechciej mnie oświecić co jest na rzeczy! "Powiem tyle -- na pewno nie bylbys odpowiednim facetem dla takiej dziewczyny" Po namyśle jednak poproszę o to rozwinięte uzasadnienie; nie z chęci wszczynania kłótni.Po prostu autentycznie nie jarzę,o co Ci chodzi POZA RÓŻNICĄ WIEKU! "I tym tekstem teraz to potwierdzasz." Teraz to już NAPRAWDĘ nie rozumiem,o co Ci chodzi! "Tyle w temacie. Reszta nie ma znaczenia" Dla mnie ma,bo jeśli popełnilem jakiś autentyczny błąd,to muszę wiedzieć o co chodzi,by nie popełnić go w przyszłosci!A nawet jeśli to Twoja subiektywna ocena,to może też byc warta przemyślenia. Jak nie chcesz tu,to daj na priva (mój nick na gmail'u).

Czyżby iks to był kolejny emeryt żyjący z podrywu na kafe???

Jaki hol (ciagniecie to co innego). W trybie awaryjnym odcina mi gaz przy 2000 obrotow. Cewka zaplonowa padla. Spokojnie wrocilem 40/h do domu. Siedze teraz w warsztacie, za pol godziny auto bedzie gotowe. Aha, tamto piwko znosne, ale to nie moje klimaty. Przetestowac jednak musialem.

Iftar,jednak to prawda że jesteście z Rudą jak siostry;macie poczucie humoru na bardzo podobnym poziomie (to znaczy równo z koniuszkami źdźbeł trawy). Wybacz,ale nie rozwinę tematu; mimo nienormowanego czasu pracy spieszę się do roboty...

Jasne Iftar,na pewno się tym wzruszyłaś do głębi.Ale szczerze mówiąc mam na tą sprawę kompletnie wy... robioną opinię ;)

Gość dkdkdkssssssssssssssss
60

dramatyzujesz synu. Zadalam proste pytanie a ty zareagowales histeria. Kolejny kafeteryjny facecik z pierdolcem na wlasnym tle i kompleksami niczy studnia.

"dramatyzujesz synu." Iftar,to Ty jesteś w wieku przedemerytalnym?I Krasnal mimo to na Ciebie leci?A myślałem,że nic mnie już nie zdziwi :P " Zadalam proste pytanie a ty zareagowales histeria." Zadałaś głupie pytanie,a ja udzieliłem odpowiedzi godnej pytania ;) " Kolejny kafeteryjny facecik z pie**olcem na wlasnym tle i kompleksami niczy studnia." Nie żałuj sobie,na pewno jeszcze jesteś w stanie coś ciekawego dodać.Poczytam,pośmieję się... Dawaj!

Gość Zuzanna Amelia & 6
Czy tu naprawde cokolwiek jeszcze jest niejasne ?