Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgfhhfhffjfu

czy wzrost to jest jedyne kryterium atrakcyjnosci faceta dla kobiet?

Polecane posty

Gość hfgfhhfhffjfu

Bo tak mi się wydaje. Nie liczy się dla Was oprocz tego powiedzmy chrakter albo chociazby z wygladu budowa ciala, twarz itp.? Troche to obrzydliwe

Gość A-N-E-T-E
Materiał genetyczny.Mówi ci to coś ? :)

Gość hfgfhhfhffjfu
No ok ale wzrost decyduje o jakosci calego materialu genetycznego? A co jak facet jest jakis rachityczny albo ma twarz kury to też wystarczy że jest wysoki?

Gość A-N-E-T-E
Wysocy faceci mają wysokie dzieci a jak jeszcze jest przystojny i będzie miał córkę to praktycznie 100% szansy że będzie ładna. A skąd to wiem ? Jestem położną na noworodkach i widzę te dzieci i ich tatusiów :)

Gość hfgfhhfhffjfu
Moze wypowie się ktos inny?

Gość A-N-E-T-E
Wzrost,karnacja,rysy twarzy,kolor włosów,oczu itd. To jest materiał genetyczny.

Gość lulijkaja
oczywiscie ze twarz jest wazniejsza ale jak dla mnie( moj wrost to 175 i super sie z tym czuje :) no to jednak facet musi byc wysoki zeby,m poczula sie kobieca :)

Gość lulijkaja
z obecnym jestem od 9 lat i jest on wyzszy o 10 cm (oczywiscie nie to zasadza o dlugosci zwiazku :P ) poprzedni partner byl mojego wzrostu i czulam sie troche jak kloc przy nim :P mimo szczuplej sylwetki. wzrost jego sam w sobie mialam gdzies tylko ja czulam sie jak kobyla

Mój facet ma 195 i jestem z niego bardzo dumna ....... :) Wzrost dodaje męskości :)

Gość hfgfhhfhffjfu
dzięki :(

Gość cloudlyyy8888
hm, ja za to nie przepadam za wysokimi :| więc nie uogólniaj autorze tematu,ze tylko wysoki facet sie liczy. ale jesli nawet poznam wysokiego, to nie odrzuce go tylko z tego powodu. pech jednak że wiecej jest osob ktore odrzuca bo cos im w wygladzie nie pasuje, faceci sa zreszta tacy sami. i tlumaczyc to genetyka, zalosne.

Gość lulijkaja
nox widac mamy panow w podobnym klimacie :) moj ma wlosy do pasa i brode . tylko szczuplejszy na twarzy bardziej modelowate rysy twarzy :)

Mój też włosy ma do pasa niemal :P Typowy słowian :) 195 wzrostu i równa setka wagi, czyli mężczyzna idealny :D

Gość 234234
Moj facet ma 192 cm, jest rewelacyjny. Często mu powtarzam, że gdyby nie ten jego wzrost to nie podobałby mi się aż tak bardzo. Przed nim miałam facetów 175-180, ale odczuwałam jakiś dyskomfort... byli w moim odczuciu mali i niemęscy. Wzrost nie jest jedynym atrybutem, ale jest bardzo ważnym atrybutem.

Gość Bne
Jak facet patrzy na wyglad to jest pustakiem, jak kobieta patrzy na wyglad to jest "material genetyczny". Jakie to zabawne.

Gość lulijkaja
oj no to moj jest szczuplejszy, jakies 87 czy cos takiego. tylko mniejszy pucus na buzi :) oczywiscie bez urazy :) sama tez mam czarne wlosy do pasa :) chyba podobny klimacik :)

Gość ggggggerer
"i tlumaczyc to genetyka, zalosne." Jak to "tłumaczyć"? To właśnie to rządzi naszym życiem i wyborem partnera. A jeśli wybierasz na partnera kogoś kto fizycznie Cię odpycha, czyli Twoje ciało wie, że geny partnera nie będą odpowiednie, to właśnie z Tobą jest coś nie tak, a nie z tymi którzy słuchają pożądania.

Ależ żadnej urazy nie ma, każdy ma swój gust. Ale fakt, z tego co piszesz podobny klimacik :)

Gość avp2
Spoko jak baby patrza tylko na wzrost i wogole na ryja to nie ma się co dziwic że tyle teraz mlodych pasztetow po ulicach chodzi. Pzoniej się dziwia że polacy sa tacy "brzydcy" i za wlochami jakimis placza. No ale ktos wczesniej tym brzydkim mlodym polakom te geny przekazal no nie? :D

Gość chce byc położną
na oddziale noworodkowym i gapić sie na fajnych tatusiów!!!

Gość mam 170 cm
i fajnie byłoby miec obok kogoś wyższego...przecież to oczywiste, przy wyższym facecie czujemy sie bardziej kobieco

Gość takajednakobitka123
Facjata to podstawa ale wzrost też jest ważny!

Gość madzia..24
Odpowiem za siebie: facet mały, z ładną twarzą podobałby mi się, ale miałabym wobec niego uczucia opiekuńcze, a chyba nie o to chodzi. Facet wysoki, wielki i postawny, nawet gdyby nie miał pięknej twarzy, powodowałby że czułabym się bezpiecznie, a on jest tym silniejszym. I myślę że o to chodzi między kobietą a mężczyzną. On ma mieć poczucie, że się opiekuje, a ona - że jest pod opieką. Dlatego osobiście uwazam że wysoki facet ma większe szanse, ponieważ bardziej utożsamiany jest z MĘSKOŚCIĄ.

Gość alllaaaana
Twarz>reszta

Gość niski facet jest niemęski
Nie wiadomo jak fajny będzie miał charakter, ale gdy nie ma pzrynajmniej 175 cm wzrostu, to do kobiet się po prostu NIE NADAJE!! Nie to że tępię kurdupli, ale uważam że naprawdę bardzo niscy faceci powinni sobie kobiety darować, bo większość kobiet jednak chce prawdziwych facetów conajmniej o tym średnim wzroście, a nie poniżej!! Wyobraźcie sobie faceta mającego np 168 cm wzrostu z kobietą!! To raz że wygląda żałośnie, a dwa nienaturalnie!!!