Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza_bella001

Seks na wieczorze panieńskim to zdrada?;p

Polecane posty

Gość do w sumie
Jak masz na imię?ile maSz lat?

Gość w sumie
lat mam dużo. tyle, ze wiem co piszę.

Gość jesteś po prostu
zwykłą dziwką i tyle. Dajesz dupy każdemu. Przebadaj się na HIF, bo możesz już zarażać innych fagasów.

Gość jukijuoujytr
Panie moj co za prymitywna dziewczyna,ze tez takie istnieja

Gość jukijuoujytr
i wiesz co NIESPOTYKANA TO JEST twoja GLUPOTA!!!gdyby miala skrzydla,to latalabys jak golebica!

Gość do w sumie
Powyzej 30?

Gość do w sumie
Podobasz mi się mam nadzieje że jestes dorosly?

Gość w sumie
bez znaczenia, jestem duży i zaobrączkowany. I wierny :P

Gość do w sumie
Szkoda,napisz chociaż jaK masz na imię?

Gość w sumie
no please, nie mam w zwyczaju kłamać więc się wykręcam.

Gość Nocny Spektator
Jakieś 2 miechy temu byłem na wieczorze kawalerskim kumpla. Wypiłem dokładnie tyle żeby móc tłumaczyć się przed swoją, że byłem pijany, ale w sumie to pilnowałem się żeby mi stanął. Po jakiejś siódmej kolejce whiskacha postanowiłem przystopować. Mój 50-letni, obecny tam (Bogu niech będą dzięki), kuzyn powiedział, że na kawalerskim to nie zdrada. Posłuchałem Go, w końcu to doświadczony facet. Izabello, cudownie mi się p*******, chociaż te różowe uszka - przyznaję - nieco mnie rozśmieszały. Muszę chyba częściej odpowiadać na zaproszenia na,,kawalerskie'', bo z moich wyliczeń wynika że w klubie to tylko 16,73 % skuteczności , a na ,,kawalerskim'' blisko 40 i przy tym to nie zdrada...

Gość Nocny Spektator
Zapomniałem dodać, że chyba jesteśmy sobie pisani. Ty na panieńskim, ja na kawalerskim - to nie mógłbyć przypadek... Ten kuzyn, o którym wspominałem, też tak twierdzi.

Gość ...nieznajomy..pan
do...Iza_bella001,,,....jakbys byla moja dzieczyna tonie mialbym do ciebie zalu...rozumialbym sytuacje i wybaczylbym ci ten skok w bok skarbie:) nie przejmuj sie opiniami innych...pozdrawiam:)

Gość ...nieznajomy..pan
aha.. daj numer telefonu kotku to cie pocieszę

Gość ...nieznajomy..pan
Najlepiej doodbytniczo Cię pocieszę...chcesz skarbie ? :)

Gość GalAnalomin
Na wieczorze panieńskim, w usta, w pupkę to nie zdrada.

Gość popierdolilocalkiem
"Bo czuje jakbym nie wiadomo co zrobiła takiego niespotykanego..." Mówisz poważnie? Jesteś zwykłą szmatą. Najzwyklejszą pustą ździrą. "Dostałam pozwolenie od siostry". No kurwa dziewczynko, zdradziłaś faceta, którego "kochasz", bo dostałaś pozwolenie od siostry. Nie zdajesz sobie chyba sprawy czym jest związek, a tym bardziej jakiekolwiek uczucie do drugiej osoby. Życzę Ci walizek wystawionych za próg mieszkania, HIV i ciąży. Na miejscu Twojego faceta jeszcze morde bym Ci obił za głupotę.

Gość agonia 36
jest spoko na wieczorze panienskim to nie zdrada tak samo jak od tylu , pamietaj od tylu to tez nie zdrada. poza tym napisalas- starszy i 5 X większy ja jestem drobna to miał na mnie wpływ - to ciebie w 100% usprawiedliwia ja tez zawsze bez szemrania daje facetom starszym i wiekszym ode mnie , po co sie szarpac :)))))

Gość litras
to jakies prowo,ludzie tak nie mysla:O

Gość nnnnnanek
Tak. Tak, Od tyłu to nie zdrada. Mało kto jest świadomy co się dzieje od tyłu na wieczorku panienskim....

Gość GoR
Jestes gorzej niz dziwka

jak już kiedyś będziesz chciala się chajtać i facet na kawalerskim przebzyka koleżankę pamiętaj że to nie zdrada, nie odwołuj wtedy ślubu ! :D

Gość maczuga_herkulesa
Nie no spoko, pełen luz. Księdzu co wam będzie udzielał ślubu też zaproponuj co najmniej loda, przecież ksiądz to nie chłop, więc zdrady nie będzie. A tak w ogóle, to skąd jesteś? Bo też mógłbym się z Tobą spotkać. Nie znamy się, więc to nie będzie z twojej strony zdrada, a gwarantuję, że będzie Ci miło.

Gość bando pelikanow
dziolszka sobie na hamerykanskim serialu zobaczyla i bzdurki tu wypisuje a wy sie pienicie jak ubite bialka...:P

Gość Iza_bella001
Nie wiem dlaczego tak na mnie jedziecie - nie zrobiłam nic takiego. Mówiłam wam, że byłam pijana a atmosfera pełna seksu. Inne dziewczyny ocierały się i dotykały striptizerów, zlizywały bitą śmietanę z ich penisów i to wszystko łącznie z alkoholem działało na mnie. Nie byłam jedyna na tym wieczorze, która zaliczyła taką akcję. Nie narzekam, było fajnie tylko teraz nie wiem co powiedzieć chłopakowi?

Gość gość
Mysle ze wszystkie s--ki powinny sie p******ic na prawo i lewo, a potem dawac swoim kochajacym chlopakom mezom tylko c**ki do wylizania i wmawiac im ze tak dziwnie wygladaja rozjechane bo dostaly alergii na sperme swoich chlopakow i nie moga z nimi uprawiac seksu tylko powinny byc lizane bo slina niby ma wlasciwosci antyalergiczne, i wmawiac chlopakom ze s****a z nich sciekajaca to wydzielina alergiczna i powinna byc koniecznie zlizana. A jak sie im nie bedzie juz chcialo lizac po przyzwyczaja sie chlopacy, mezowie do zapachu obcej spermy to powinny sie z nimi calowac koniecznie po zrobieniu loda innemu i najlepiej caly wytrysk zatrzymac w ustach i wlac do ust chlopaka wmawiajac im ze to jogurt o smaku migdalow i kazac im polknac a potem wybrankom swojego zycia opowiadac glodne kawalki o milosci na zawsze i kase od nich wyciagac, acha i za wszelka cene zgrywac cnotki

Gość gość
osobiście gdybym był zaręczony z taką osobniczką która dała d**y na panieńskim i jakbym się dowiedział to od razu bym odwołał ślub ;) panieński panieńskim ale dawanie d**y to już przesada i jeszcze jak ma się chłopaka a co dopiero jest się zaręczonym

Gość gość
Ja ci powiem tak...opowiedz mu o tym co soe stało i życzę Ci żebyś następnego ranka obudziła się przywiązania do łóżka a w nim twój facet posuwal twoja siostrę i na koniec spuścił ci się na ryj i na końcu podpalił Cię razem z łóżkiem patrzac jak ploniesz pijac wino w objęciach twojej siostry ot taki happy End.. .