Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jknkbhkj

plastry detox - oczyszczanie organizmu

Polecane posty

Gość jknkbhkj

witam, czy ktos stosowal? jak efekty? ja kiedys uzywalam 2 razy. za pierwszym razem bylam zachwycona ze wzgledu na cere - pierwszy raz w zyciu nie mialam zadnego pryszcza na twarzy. drugim razem mama zamowila jakies inne (z wygladu te same) ale nie daly nic a nic... niestety nie pamietam nazwy tych pierwszych teraz zamowilam plastry gold detox i dzisiaj pierwszy dzien...

Gość jknkbhkj
Wczesniej smarowalam twarz odchodami golebii ze strychu, ale ta terapia nie przynosila porzadanego skutku. To co o tym myslicie?

Gość jknkbhkj
Jestem tez alkoholiczka i przydalby mi sie prawdziwy detox. Ale to tak na marginesie.

Gość asiaasiaasieczka
gorzka sol-glauberska dziala lepiej

Gość zew ryczacej gesi
bo kudzu root czyli pic zioła np pokrzywa

Gość highills
nie, nie miałam okazji stosować tych plastrów, więc nie wiem czy są skuteczne, ale myślę, że też dobrym sposobem na tom żeby oczyścić organizm jest picie zielonej herbaty, dużo wody, może jakieś suplementy i inne herbaty, tutaj http://drlucas.com.pl/pl/c/Oczyszczanie-organizmu/40 można znaleźć pomocne informacje na temat tego, jak oczyścić organizm.

Gość highills
nie, nie miałam okazji stosować tych plastrów, więc nie wiem czy są skuteczne, ale myślę, że też dobrym sposobem na tom żeby oczyścić organizm jest picie zielonej herbaty, dużo wody, może jakieś suplementy i inne herbaty, tutaj http://drlucas.com.pl/pl/c/Oczyszczanie-organizmu/40 można znaleźć pomocne informacje na temat tego, jak oczyścić organizm.

Gość highills

Gość prawictwo pospolite141
ja mysle ze to są bzdury .te plastry gdyby były skuteczne to przepisywaliby je lekarze .

Gość prawictwo pospolite141
detox podobnie jak inne produkty mango sa nic nie warte .

Gość hlrhou;fh
zamów te plastry za darmo www.free.amciu.com polecam

Gość zew ryczacej gesi
jak poznac czy organizm jest zasmiecony toksynami wystarczy zaczac głodowac min 3 dni toksyny same wyjda z organizmy objawi sie to bulami glowy i przebytymi chorobami wtedy podwysza sie temperatyra ciala zwieksza sie ob wiecej o tym w tej ksiazce Dabrowska.Ewa.-.Cialo.i.ducha.ratowac.zywieniem.