Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page1of2

Czy Polki sa naprawde takie ladne?

Polecane posty

Gość PanKrolewicz
To dlaczeg sie interesujesz zakazanym owocem ? ;)

Gość up...
ma byc "filigranowa"bo ty jestes pol pana krolewicza?!?Czy moze chcesz ja do kieszeni wsadzic ...?

Gość nnaaggoorka
Wcale sie nie interesuje. Musze Cie zmartwic, ze takie Polki jakiej szukasz, przewaznie sa pozajmowane.

Gość PanKrolewicz
do Up.. Skadze, poprostu lubi szczuply nogi, i drobnej kosci kobietki. Mam 180 wzrostu i jestem raczej "duzy" ale szczuply. Do ciasteczkowa_mi Masz racej temat byl na granny na inna nute, wiec moze zaloze temat strict matr...(jakie to paskudne slowo jest :D) Wszyskti Polki sa zajete dopki nie sa wolne. Dzieciate, rozwodki mnie nie interere. Milego dnia.:)

Gość szczescie w nieszczesciu 22
Ja bym była dobrą kandydatką gdyby nie to, ze moje serce jest juz zajęte...niestety działa to tylko w jedną stronę bo ten facet jest tak idealny że boję się że jest gejem ( chodzi mi o charakter, bo wygląda mesko itp). Ah juz się na tyle gejów w Londynie nadzialam ze teraz sobie pocierpie w kaciku hehe...

Gość PanKrolewicz
Niestety mam zasady, nie umawiam sie na randki z zajetymi kobietami. Co najwzyej moglibysmy wyjsc na kolezenska kawe gdzies na Camden lub w Portugalskiej dzielnicy :) i sobie pogawedzic o otaczajacym nas swiecie.

szczescie w nieszczesciu 22 - współczuję. "Niestety" w Londynie dużo super facetów, którzy okazują się gejami. Ale tacy są też dobrymi przyjaciółmi, więc może zagadaj do tego swojego, tak po przyjacielsku? Ja kiedyś też poznałam super faceta, byłam przekonana ze gej, bo był miły, żadnych podtekstow, zbyt idealny. Okazało się że hetero, na dodatek szuka drugiej polowki. Krolewicz- która dzielnica jest portugalska?

szczescie w nieszczesciu 22 - współczuję. "Niestety" w Londynie dużo super facetów, którzy okazują się gejami. Ale tacy są też dobrymi przyjaciółmi, więc może zagadaj do tego swojego, tak po przyjacielsku? Ja kiedyś też poznałam super faceta, byłam przekonana ze gej, bo był miły, żadnych podtekstow, zbyt idealny. Okazało się że hetero, na dodatek szuka drugiej polowki. Krolewicz- która dzielnica jest portugalska?

Gość PanKrolewicz
Do Charmsy - z tego co sie orientuje to okolice Vauxhall, ale jest tam tez mnostwo gejow :) wiec dla mnie moze byc niebezpiecznie :D Ale jest tam pyszna kawa. Jelsi chodzi o wasze podejrzenia to znam kilka malzenstw ktore sie rozpadly po kilku latach ze wzgledu na to , ze jednak przypuszczenie kobety sie sprawdzilo i facet uciekl z innym. A kobieta nie moze wyjsc z depresji do dzis :/

Gość fiolianas
Ile masz lat krolewiczu? :)

Gość PanKrolewicz
Do Fioliana : Licze 32 wiosny, ale mam mlode geny, if u know what i mean :) A Ty ?

Gość fiolianas
Hehe, jestem o rok starsza i tez mam "mlode geny" ;)

Gość fiolianas
Tzn, ze masz 33, a wygladasz na 22 :)

Gość PanKrolewicz
Fioliana, troche przesadzilas :) Ja mam 32 ale wygladam na jakies 27, tak mowia :) jesli chesz popisac i pasuje do opisu powyzej napisz na pankrolewicz@interia.pl :)

Vauxhall? Hmmm nie wiedziałam. Nawet nigdy nie byłam w tamtej części miasta bo kojarzy mi się przemysłowo ( nazwa :D ) Dla mnie portugalska część to obrzeża Notting Hill gdzie są fajne portugalskie kafejki. No fajnie się dowiedzieć czegoś nowego.

Vauxhall? Hmmm nie wiedziałam. Nawet nigdy nie byłam w tamtej części miasta bo kojarzy mi się przemysłowo ( nazwa :D ) Dla mnie portugalska część to obrzeża Notting Hill gdzie są fajne portugalskie kafejki. No fajnie się dowiedzieć czegoś nowego.

Gość PanKrolewicz
Little Portugal is an area in South London, specifically around Stockwell, where there is a large Portuguese community. To some extent, the area geographically corresponds with the South Lambeth area. Ja bylem tam niedawno przy okazji jakiegos spotkania biznesowego i tez sie dowiedzialem :) Nie jest to najpiekniejsze miejsce na ziemi. A stockwell odradzam zupelnie. Ja generlanie nie lubie za bardzo rejonw South of river due to high concentration of council estates . Notting Hill jelsi chodzi CI o karnawal to wywodzi sie on z Afro-Carrabean communities ale to mozna doczytac. Ale chyba wiem o ktorych kafejkach mowisz :) Portobello market , right ?

Gość fiolianas
Ejjj stary nie znasz mnie i nigdy mnie nie widziales :) Tobie daja 27, a mi zdarzaja sie sytuacje, ze prosza mnie o ID przy kupnie alko lub przy wejsciu do klubu. Moze napisze...:) wydaje mi sie, ze jestes kumarym facetem skoro lubisz Camdem i Brick Lane, a takich ludzi w Londynie nigdy nie za wielu:) Moze uda nam sie spotkac i nie mowie o relacjach damsko-meskich. Fajnie jest po prostu miec wieksze grono ludzi, z ktorymi nadaje sie na tych samych falach.

Gość PanKrolewicz
hehe a to dobre :) denerwujesz sie jak CIe prosza o ID ? :D Ja jestem otwarty na nowe znajmosci, zawsze chetnie sie spotkam na interesujac rozmowe :)

Dokładnie chodzi mi o okolice Portobello rd. A notting hill carnawal to jeden wielki syf szczerze mówiąc i nie wiem czemu przyciąga miliony. Jak tam kiedyś poszłam to się spodziewałam brazylijskiego karnawału z super laskami :p a tu jakieś spaślaki i wszyscy spaleni trawą :D uciekalam w podskokach.

Gość PanKrolewicz
Dobry pomysl, ale marne wykonanie.:) Mnie tez tam nigdy nie ciagnelo, bo wiedzialem , ze to sciema.

Gość fiolianas
Nie, no bez przesady:) odczuwam raczej lekkie zażenowanie i czekam na reakcje tego, co sprawdza ile mam lat. Czasem mina-bezcenna. Poza tym zdarza się to co jakis czas, a nie notorycznie. Jakiej muzy sluchasz? Co lubisz robic?

Gość PanKrolewicz
Ja slucham roznej muzyki. Ostatnio slucham dubstep. Lubie tez drum and base, lubie tez hip hop, rocka, R&B. Ulubione instrumenty to gitara i perkusja. A co lubie robic, to silownia, basen, rower gorski w Richmond Parku np, kino, teatr itd itd. Lubie sobie jezdzic w nieznane i odkreywac jakies ciekawe miejsca. A Ty?

Gość do fiolanas
jezeli majac 33lata wygladasz na malolate,to znaczy,ze jest jakis niedorozwoj u ciebie :O

Gość PanKrolewicz
czyzby zazdrosc ?:)

Gość up...
nie,realistyczne spojrzenie -i na siebie i na innych ;-)

Gość PanKrolewicz
Znam kilka osob z mlodymi genami. I sa doskonale uformowane i rozwiniete w kazdym calu :) nie kazdy ma to szczescie. Trudno sie mowi.