Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page1of2

Czy Polki sa naprawde takie ladne?

Polecane posty

Gość idbdihdisbsis
To nie jest niedorozwój, tylko dzięki temu ze nie ma się żony/męża i wrzeszczacych bachorow to ma się o wiele mniej stresu i wygląda mlodziej. Mój ex też miał 36 lat a wyglądał na max. 25.

Gość up...
przy okazji-filigranowe nie moga byc szczuple kobiety ponad 170cm,z dlugimi nogami...

Gość PanKrolewicz
do Up.. a to Ciekawe bo ja znam conajmniej 5 takich kobiet. Byc moze maja 169 cm wzrostu, ale maja dlugie szczuple nogi, zgrabny tylek, jedna ma piersi D :) Nie raz mialy propozycje modelingu z roznych agencji ale wola pracowac umyslowowo :)

Gość do idbd i tak dalej
nie mowimy o twoim ex,tylko o tym,ze kobieta 33letnia wygladajaca na niepelnoletnia to albo ma problem w rozwoju i dlatego taki wyglad,albo...fantazjuje...

Gość idbdihdisbsis
No te wymagania to trochę z kosmosu. Zwłaszcza jak juz się jest po 30tce to ma się mniejszy wybór...a tu takie wymagania jak: bez bagażu, nie dzieciata, szczupla. Szukasz jakiejś 20tki? :p

Gość up...
mamy inne pojecie "filigranowej"...ogolnie uwaza sie,ze jest to kobieta niewysoka ...

Gość idbdihdisbsis
do idbd i tak dalej - masz rację, nie mówimy o moim ex, bo tylko ja o nim mówiłam :D i to był przykład. A tak w ogóle to znam dziewczyny pod 40tke które wyglądają bardzo młodo. Mówię dziewczyny, bo nie mają dzieci, wyglądają młodo i jeszcze parę lat temu pytano się je o dowód...nie moja wina ze masz wśród siebie niedorozwoje i na ochronyprzykladach próbujesz wysuwać chore teorie :)

Gość idbdihdisbsis
do idbd i tak dalej - masz rację, nie mówimy o moim ex, bo tylko ja o nim mówiłam :D i to był przykład. A tak w ogóle to znam dziewczyny pod 40tke które wyglądają bardzo młodo. Mówię dziewczyny, bo nie mają dzieci, wyglądają młodo i jeszcze parę lat temu pytano się je o dowód...nie moja wina ze masz wśród siebie niedorozwoje i na ochronyprzykladach próbujesz wysuwać chore teorie :)

Gość PanKrolewicz
Ograniczony wobor po 30tsce? niezauwazylem tego :) Szukam kogos kto podobanie jak ja ma jakies wymagania, jest ambitny, i moze nie mial po prostu szczescia na znalezienia swojej polowki, albo swiadomie zdecydowal, ze to nie bylo to. Ja mialem ograniczone mozliwoscize wzgledu nad studia i rozwijanie kariery i pasji np. Czas szybko leci. Wybrale to swiadomie, nie chcialem w wieku 25 lat brac sie za pieluchy :)

Gość up...
mamy inne pojecie "filigranowej"...ogolnie uwaza sie,ze jest to kobieta niewysoka ...

Gość PanKrolewicz
a 20stka moze byc byle by miala poukladane w glowie. Power drinking i imprezy do bialego rana co sobota, juz mi przeszly. Lubie sie bawic ale nie co tydzien, sa ciekawsze rzeczy do roboty.:)

Gość idbdihdisbsis
No aktem desperacji jest szukanie na kafe :p poszukaj po polskich znajomych i ich znajomych. Tutaj trafisz na popaprance.

Gość idbdihdisbsis
Imprezy do białego rana ci przeszły a ta potencjalna 20tka miałaby z tego rezygnować bo ty juz się wyszalales? Sorry że się czepiam ale między innymi dlatego zostawilam swojego faceta : zaczynał robić się dziadem. Różnica wieku jest fascynująca do czasu. :) a fajnej dzieciatej w swoim wielu byś nie wolał?

Gość do idbdihdisbsis
"A tak w ogóle to znam dziewczyny pod 40tke które wyglądają bardzo młodo. Mówię dziewczyny, bo nie mają dzieci," dla mnie to sa wlasnie chore teorie-jak mowisz. Odmladzanie na sile i wyobrazanie,ze jak masz dziecko to automatycznie wygladasz starzej.Cos z glowka pani literkowa

Gość PanKrolewicz
Sadzac po twoim niku, to pewnie masz racje, ale mimo to milo mi bo ja jestem ponoc normalny. :) Pozatym rozmowa o szukaniu rozwinela sie od slowa do slowa.

Gość do idbdihdisbsis
i jeszcze-ja jedna taka opowiadajaca,ze biora ja za niepelnoletnia widzialam na wlasne oczy.No,jezeli to silnie niedowidzacy,to byla taka mozliwosc,bo pani miala 150 w kapeluszu i chudziutka byla,,

Gość idbdihdisbsis
Dla mnie chore jest wmawianie komuś niedorozwoju bo zwyczajnie mlodziej (lepiej) wygląda...zazdrość? :p Krolewicz- no z tego co piszesz to widać że jesteś normalny. Nie mówię że każdy na kafe to popapraniec. Sama mam takie poglądy jak ty, na męża chcę Polaka, ale to w bardzo dalekiej przyszłości, na razie jestem w fazie 20latki i szaleje (oczywiście z głową, nie piję alko), no i uwielbiam Richmond park jestem tam co tydzień więc może widziałam cię tam na rowerze :p

Gość PanKrolewicz
do Pani literkowa, Starsznie napierasz jakbys byla wlasnie ta zdesperowana. Fajna i dzieciata sie wyklucza. No chyba ze to moja kobieta i moje dzieci. ;) Nie chce mi sie dyskutowac co mysle o dziewczynach dla ktorych jedyne spedzanie sobotniego wieczoru to power drinking i imprezy. Mozna robic milion innych fajnych rzeczy. Poza tym ja nie wykluczam chodzenia do "klubu" na impreze bo lubie, ale nie co piatek/sobote. Jesli chodzi o mlode koebity z dziecmi, to ona sie niestety nie wyszalaly za mlodu i teraz niby sa fajne bo chca sie bawic po 30tsce?

Gość PanKrolewicz
Porwalismy temat dla autora, pewnie sie zdenerwowal.la. Podalem maila, jesli ktos ma ochote popisac to prosze prywatnie. :) Pozdrawiam pankrolewicz@interia.pl

Gość PanKrolewicz
Do idbdihdisbsis.. A biegasz, smigasz na rowerzy czy wypatrujesz jelenie? ;)

Gość idbdihdisbsis
Jelenie :p lubię na nie patrzeć, fajnie jak chodzą obok mnie. Widoki też są super. Mnie to relaksuje.

Gość a tak wogole--
wy wyzej-to autor-rodzaj meski- napisal jeden post mowiacy,ze Polki sa be i zniknal.Takze piszcie co chcecie.Ale sprostowanie do "co chcecie" filigranowe to raczej niskie i drobne-Polki czy nie,Kobieta 33letnia nie powinna nawet wygladac na ponizej 18,bo jak ja nazwac kobieta .Kobieta nie wyglada starzej,bo urodzila dziecko-chyba,ze ma zle warunki zyciowe albo sie zaniedbuje! Ciao Belli!

Gość come dine with me
Ja mam 32 lata i tez mnie czasem prosza o ID, nie wyedaje mi sie, zebym wygladala na niedorozwinieta, ale moze dla niektorych wygladam na ok 25 lat, a wtedy musza prosic o ID. Zgadzam sie z tym, ze niektore mamuski sa zaniedbane, moje rowiesniczki, ale niektore mamy nadal wygladaja mlodo i szczuplo, moze to sprawa genow. Moja siostra ma 30 na karku i dziecko, a wyglada mlodziutko. Pewnie dlatego, ze jest szczupla i ma mlode rysy twarzy.

Gość ŚliczniutkaPoleczkaPRAWDZIWA
Ja mam pełne, duże usta, nie szerokie jak ma Angelina Jolie ale są słodkie i seksowne, ciemna karnacja, jestem brunetką, dłuuugie proste z natury włosy, cera idealna, ciało jędrne, jestem niewysoka 158cm, szczupła i bardzo zadbana. Mam mega powodzenie, ale faceci nie mają powodzenia u mnie :]

Gość fiolianas
Hehe..za niedorozwoja sie nie uwazam:) Poza tym to nie Polska i prawo wyglada troche inaczej (The law has set a minimum age of 25 years for the policy where it appears to the person selling the alcohol that the customer may be under the age of 25 years). I napewno sie nie potne za to, ze sie wolniej starzeje, lol. Mysle, ze oprocz genow to kwestia pozytywnego podejscia do zycia, nie ograniczania sie wiekiem, aktywnosci fizycznej (od malego dziecka uprawialam duzo sportu) Nie lubie: disco polo, r&b Bardzo lubie: dn'b, dobry hip hop, rock- w wiekszosci klasyczny, elektro, muzyke klasyczna, ogolnie muzyka jest dla mnie wazna:). Poza teatrem (chadzam rzadko i nie specjalnie mnie kreci) mam podobne preferencje ja Ty, uwielbiam podrozowac, plywac, jezdzic na rolkach itp., itd :D Musimy sie gdzies tu spotkac w wiekszym gronie hehe

Gość ŚliczniutkaPoleczkaPRAWDZIWA
I jestem po porodzie. Obecnie w 5 miesiącu ciąży- ciało jędrne, brak cellulitu ( a miałam). Dbam bardo o siebie, dużo ćwiczyłam i biegałam. Wg mnie kobieta POWINNA dbać o wyglad, higienę etc. a w większości kobiety po porodzie robią z siebie wydojone krowy, stają się nieatrakcyjne i narzekają. Troszkę samozaparcia i byłoby OK. W pierwszej ciąży wygladałam jak piłka.

Gość page1of2
Autor nie zniknol tylko ma też inne życie poza kafe. Zaglądam na topic, lecz co tu dużo pisać? Jak tu kobiety pisały: dużo ludzi nie bierze ich za Polki bo są ŁADNE, ZADBANE, NIE PIJĄ I nie ubierają się jak tirowki. To wiele mówi o naszych paniach.....

Gość PanKrolewicz
do ŚliczniutkaPoleczkaPRAWDZIWA zapomnialas dodac ,ze jestes tez skromna osoba. :) Do koleznaki Felionas :) co tu duzo mowic discopolo is not my cup of tea either. Moze najpierw popiszemy gdzies na mailu, czat? Podalem maila napisz po co pisac Cv na kafe. ;)

Gość miliniamasa
ciekawe czy pan krolewicz to na zywo taki sam fajny facet jakim tu sie przedstawia....ja ostatnio spotkalam sie wlasnie z takim niby super facetem, poznalam go na portalu randkowym, pisalo nam sie swietnie, mial ciekawe zainteresowania, na zdjeciach tez sie fajnie prezentowal, generalnie wydawal sie fajny gosc a jak sie spotkalismy...szkoda slow! Ubrany owszem fajnie, czysto, ale z geby mu tak jechalo, ze musialam sie powstrzymac zeby pawia nie puscic, przez 3 godziny nawijal tez ile to zarabia, jak to za nim sie laski w pracy ogladaja bo niby takie ciacho i takie tam inne bzdury! k....nie moglam wyjsc z podziwu jak koles moze takie smuty walic!

Gość aj ten pankrolewicz
tylko mozesz dogadac sie z taka co fantazjuje,zeby krolewicza spotkac co za nick :(