Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page1of2

Czy Polki sa naprawde takie ladne?

Polecane posty

Gość gość
polki to brudne zdziry zakazone stare k***y bardziej niz do lozka nadaja sie do trumny

Gość Adios od świń
Rozumiem że ty masz dziewczynę /żonę z innego kraju :D albo nieee, gejem.jesteś zdecydowanie :D puff puff puff

Gość gość
Jak mieszkałam w niemczech to faceci mnie zaczepiali i mówili że jestem bardzo piękna , więc chyba polki sa niezle :)

Gość gość
No cóż w niemczech jest powiedzenie piękna jak polka więc musi coś w tym być , już jeden z niemieckich poetów rozplywal się nad "afrodytami znad wisly"

Gość gość
Nie tyle może piekne co wspaniałe jako kobiety , byłam we Francji i o rosjankach mówi się ze sa piekne ale aroganckie i mają pustostan w głowie , natomiast o półkach mówi się ze sa pracowie mile i przyjacielskie

Gość gość
Niektóre. Wiekszosc to wsiury, solarium obowiazkowo.

Gość gość
Polki są cenione jako żony, niestety bardzo często dlatego że zrobią wszystko w domu i jeszcze polecą do pracy jednocześnie wychowaja dziecko i będą po pracy podsuwac mężowi obiad pod nos. Czy ja wiem czy to takie super? One po prostu są uczone że facetowi trzeba uslugiwac, trzeba zastępować mu matkę. Nie każdy potrafi to docenić. Kobiety z innych krajów znają swoja wartość i dlatego mamisynki tak na nie narzekają i szukają służących z PL.

Gość gość
No to ja na taka zonę służąca sie nie nadaje :D nie lubie gotować , mój facet to robi, sprzątamy wspólnie, ale przyznam, ze on robi to szybciej.

Gość gość
Polki to anomalia sa albo szoetne albo przepiękne mało takich średnich

Gość gość
Ja jestem srednia-ani piekna ani brzydka. Osobiscie uwazam, ze same Polki wymyslily ten motyw, ze sa najpiekniejsze na swiecie. Co ma narodowosc do urody????

Gość gość
W kazdym kraju sa brzydki i piekne kobiety, zalezy na jaka trafisz ;)