Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page1of2

Czy Polki sa naprawde takie ladne?

Polecane posty

Gość PanKrolewicz
coz poradze jak takie mam nazwisko ;) lol. Lepszy nick, niz brak nicku. Dla jednej Krolewicz dla innej Zaba. Do miliniamasa: NIe wiem czy dziekowac Ci za komplement czy tez nie :) Pojecie "fajnosci czy atrakcyjnosc" jest wzgledne, lub wprost proporcjonalne do wypitego alkoholu.:D Odnosnie twojej randki: tyle pisaliscie wczesniej i nie poznalas , ze nie ma o czym rozmawiac. Z reguly u takich ludzi to jest przedni temat nie wazne czy w necie czy w realu. Masz nauczke zeby na nastepny Alien Encouter zabrac super strong mietusy. :)

Gość to jest twoje nazwisko
...Krolewicz?!?no nie mow...

Gość Nie badzcie naiwniaczki
Żaden atrakcyjny mężczyzna nie ogłasza sie na forum, a tym bardziej na kafe :o Wszystkie tu przylazly i sie napaliły na jego gadki. Facet ma 32 lata, na pewno ma już dzieciaka i żonę być moze gdzieś w Polsce. A tu zwyczajnie chce sie zabawić. Zreszta jakby był taki atrakcyjny to nie musiałby szukać przyjaźni na kafeterii 🖐️

Gość prawda jest takaaaaa
Prawda jest taka, ze ci fajni w wieku 30 paru lat sa juz dawno pozajmowani.

Gość PanKrolewicz
Do "Nie badzcie naiwniaczki" hahahaha... ale sie usmialem. Tak,mam "cale przedszkole w Polsce". Poza tym czy ja komus cos niestosownego proponuje, hmm ?? Temat sam sie rozkrecil. Poza tym nie badz psem ogrodnika, kazdy tutaj kazdy jest dorosly i ma swoj wlasny wyksztalcony rozum i nie potrzebuje mamy. :) "prawda jest takaaaaa" doprawdy? Czyli jednoczesnie stwierdzasz, ze wszytkie "fajne"kobiety po 30tce takze sa pozajmowane? Bardzo rozsadnie, ale zmartwie Cie , ze nie jest ambicja kazdego czlowieka isc w pieluchy zaraz po skonczeniu szkoly podstawowej. Niektorzy z nas tych "nie fajnych" rozwija swoja kariere, studiuje uczy sie itd... MOje nowe kryterium : musi miec rozwinieta kore mozgowa, bardziej niz wiewiorka.

Doprawdy? I tak cały Boży dzien nawijasz na forum? Skoro z ciebie taki lovelas to dlaczego szukasz szczęścia na jakiejś kafeterii? Twoje zycie prywatne ne bardzo mnie interesuje. Wkurza mnie tylko, że siedzisz tu cały dzien i kłamiesz naiwnym panienkom. A w rzeczywistości pewnie jestes niezłym pasztetem. Zazwyczaj ci paszteci szukają "ideałów" w internecie, bo w realu żadna nawet nie chce na was spojrzeć. Żal mi ciebie chłopie. Niemniej jednak, powodzenia w szukaniu wirtualnej przyjaciółki :D :D

Gość trescko
oj krolewicz chyba tutaj polki fajnej nie poznasz, powiem ci szczerze, ze na tylu polakow ktorzy tu przyjechali to moze tylko ze 30 procent jest na poziomie, z tych 30 procent to ilez tych singielek zostalo? to samo z facetami....wogole znalezc tutaj fajnego polaka to nielada zadanie, zreszta jak sie mieszka w tak multikulturowym kraju to polacy wypadaja dosc blado na tle innych narodowsci (bez obrazy, wiele moich polskich kolezanek jest w zwiazkach z obcokrajowcami (RPA, Hiszpania< Wlochy< szwecja< Brazylia) z tego co opowiadaja to tamci faceci sa o niebo lepsi od poalkow i maja wiele do zaoferowania. ja tez bylam w zwiazku z polakiem, przyjechalismy razem, ale po dwoch latach sie rozpadlo, moj luby stal sie maszynka do zarabiania kasy, funty mu walnely do glowy, tylko praca i kasa, zero rozrywki. Teraz spotykam sie z facetem z dominikany, szalony na maska! a seks boski! przy nim czuje sie 100% kobieta! on nauczyl mnie doceniac moja figure, moj poprzedni partner mi wiecznie dogryzal ze powinnams chudnac...nadwagi zadnej nie mam (67 kg przy 170) wzrostu,

Gość no tresco
tylko ci pomyslnosci zyczyc,a takze zeby zaden kebab nie wkleil szkaradnych tekstow ze zdjeciami... i nie uogolniaj z ta przewaga obcokrajowcow,bo roznie bywa

Gość PanKrolewicz
Jestes wrozka, jasnowidzem czy poprostu zakompleksion pusta baba, pewnie rozwodka? Nie bede sie bebral w twoim brodziku intelektualnym :) Nie interesuja mnie tacy ludzie jak Ty. Chetnie porozmawiam z jedna osoba na tym forum "fiolianas". jedyna osoba ktora wykazala sie wiekszym ilorazem inteligencji. Reszta niech sobue mysli co chce, szczerze to mam to w gleboko w d... . :D Wlasnie to jest problem z Polakami/polkami w duzej mierze, zazdrosc, bezpodstawne, ocenianie innych. Do "trecko" zgadzam sie w zueplnosci, malo ludzi na poziomie i wcale nie winie polek ze szukaja gdzie indziej. poza tym niektore puste baby na tym forum nierozumieja jak czlowiek moze, odpisywac na forum caly dzine, ona tak ,ze np pracuuje przy kompie np? Nie kazdy jest sprzataczka. Ale do niektorych to nigdy nie dotrze. Jak zwykle polski jad z kazdej strony. Dla mnei jezyk milosci to jezyk ojczysty i znam inne piekne dziewczyny z innych krajow ale nigdy nie bedzie takeigo porozumienia miedzy dwiema osobami jak z tego samego kraju, na podobnym poziomie intelektualnym. fiolianas pisz bezposrednio na maila, spotkamy sie w grupie jak wspominalas. Bez odbioru.:)

Gość glupi krolewiczu
i nie z bajki-nawet czytac nie umiesz tresco chwali facetow NIE polakow-mowiac,ze sa o niebo lepsi,a ty sie tak zgadzasz.to moze ty i Polakiem nie jestes?! lol

Skoro sobie w pracy przesiadujesz na kafeterii to jestes po prostu zwykłym obibokiem :) i oszustem, bo nikt nie płaci ci za "czatowanie". Rozwódką nie jestem, wręcz przeciwnie, szczęśliwa mezatka. I wyobraz sobie, ze mój mąż nie musiał sie ogłaszać na jakichś forach :D I ja również. To raczej twoja specjalność, co nie? :D No... Jak sie nie ma powodzenia w realnym świecie to stara się dowartosciowac w sieci opisując swoją rzekomą urodę :D Śmiać mi się chce z takich facetów. Naprawdę.. :D

Gość PanKrolewicz
Ale Ty musisz byc zakompleksiona "szczeliwa mezatko" :D Wyrazy wspolczucia dla meza. Nie bede Ci proponowal czytania ksiazek bo juz za pozno, twoja kora mozgowa jest tak rozbudowana jak pustynia Gobi i tak barwana jak antarktyda. Zycze szczescei w zyciu, ciesze sie, ze Cie rozbawilem. dobranoc.

Gość no tresco
chyba mniej bede bronic rodakow w Anglii po takim panu i krolewiczu :/

Gość dziurawa majtasy
no na kafe to na serio nie znajdziesz swojej krolewny hahaha, godze sie z tresco ze polscy faceci to wypadaja blado przy obcokrajowcach ( i nie mowie tu o ciapatychm, paki czy czarnych), polacy sa marudni, nie maja polotu, sa skapi, nie dbaja o higiene, sami soba g reprezentuja a chca damy u boku! Spotykalam sie z Brazylijczykiem, Niemcem i Kanadyjczykiem.Kazdy z tych facetow przebil marnego polaczyne o glowe, Sorry chlopaki, ale wasze sznase poza granicami polski sa marne

Gość prawda jest takaaaaa
Wyobraz sobie, ze nie wszystkie pozajmowane dziewczyny ok 30 maja dzieci i zero ambicji, jednak te fajne przewaznie maja faceta i nie muszaszukac randek w ciemno na forum. To samo faceci, ci fajni sa juz pozajmowani, chyba mozna miec kariere i dziewczyne, na dodatek rowniez inteligentna?

Gość huhjhbghhh
Kanadyjczyk.... Znałam znałam.... :p A tak szczerze? To ten cały Krolewicz śmierdzi.

Gość bubu bubas
Ja Jestem fajna i nigdy nie Jestem sama zbyt długo. Po prostu tak jest ze wartościowe osoby są zajęte. A z tobą musi być coś nie tak. I nie ma w tym nic złego bo dużo jest porabanych ludzi. Gdyby nie to ze przedstawiasz się jako 8 cud świata a na 100% coś jest nie tak, już kiedyś tu zakladales tematy tylko pod innym nickiem i mailem...

Gość dziurawa majtasy
Nie znam się,ale.... Nie przeczytałam całego tematu z pół nocy by to zajęło.Nie wiem czy chodzi tutaj tylko o turków z Turcji, tych z krajów zachodnich, czy w ogóle arabów.Kurde dziewczyny mieszkam z Holandii 5 lat długo mieszkałam, na dzielnicy tureckiej, powiem wam jedno-oni razem z murzynami i innymi marokańcami i im podobni to największe ścierwo tego świata.Większość nie pracuje,część ma swoje warzywniaki, sklepy, piekarnie i przede wszystkim kebaby, ja jeżdżąc środkami komnikacji do pracy nie widziałam ani jednego w ubraniu roboczym,albo pod teczką.Siedzą na socjalach, bachory trzaskają a wożą się furami,że hoho tajemnicą poliszynela jest,że zajmują się gangsterką i wiadomo jakimi dziedzinami.O,której godzinie bym nie wracała z pracy, zawsze pełno ich na ulicach i w każdym rogu stoja oparci o ściany, ja nie wiem wystają na tych chodnikach jak dzi**i.Są wiecznie napaleni, komentują, wołają, zaczepiają, zaznaczam,że nie jestem blondynką-a te to dopiero mają przerąbane.Najlepsze jest to,że jest mnóstwo k**widołków, gdzie schodzą się polki, beżowi i jest jedna wielka rozpusta.Co wy myślicie,że szyku zadacie jak się z turkiem prześpicie-błąd, wszyscy sie z Polek śmieją, mają najgorszą opinię już chyba w europie i na świecie. Są zakłamani tak,że głowa boli, wielce się domagają tego mięsa halal, ich baby noszą chusty,a jednocześnie to najwięksi kur....rze, to jest hipokryzja brać z religi to co m pasuje a odrzucać niewygodna resztę,żeby móc sobie podupczyć.Wszyscy chodzą jednakowo ubrani, gejowskie torebki na bok czapka z burberry- brązowa kratka jest nieodzowna, co 2 ją ma, no i ciuszki z lacosty.Nie wiem kim bardziej gardzę tymi co tylko z nimi śpią czy tymi co się z nimi hajtają.Czy wy wiecie,że dla ich rodziny po ślubie będziecie niczym nawet jak przejdziecie na tą dziką religię?Oni będą marzyli o prawdziwej turczynce muzłumance i będą go namawiać i szukać mu żony.Od dawna się interesuję tym tematem, obejżcie sobie stronę ,,nie wierzcie muzłumanom'', kultowy jak dla mnie Euroislam, na youtube była islamistka wypowiada się ten temat, obejrzcie sobie co się dzieje we Francji, Angli-przecież to jest dzicz.Turcja dlatego udaje taką nowoczesną bo się chce wepchać do UE żeby móc dalej i swobodnie rozsadzać te szatańskie nasienie po europie, a mimo,że nie są w UE zobaczcie ile ich wszystkich jest, to ile będzie potem? To,że zapładniają białe kobiety jest dla nich chwalebne.Kurde,żeby jakiegoś portugalca, włocha, hiszpana, francuza, do wyboru do koloru,ale na litość boską musicie się na beżowych bezmyślnie rzucać?Oni są już tak wychowani i w genach to mają od pokoleń,że nie mają żadnych uczuć!!!Co chwila zabójstwa honorowe wszędzie, anglia, europa , kanada, i to zawsze ojciec z bratem albo wujkiem zabijają krew ze swojej krwi.A laski co tymi dziadami się puszczają jeszcze dumne chodzą i powiedzą Ci ,,ale mój Ahmed jest inny!'' każda tak mówi, każda jedna,tylko pamiętajcie,że muzłumanin ma prawo kłamać niemuzłumanowi-dla dobra islamu lub o sobie, a co najważniejsze ma prawo kłamać w miłości kobiecie! Sam immam dzieci od małego naucza,że można, także wasi ukochani mają podwójne a nawet potrójne prawo was okłamywać-w miłości, dla dobra islamu bo będzie nowa owieczka, o sobie i dlatego,że nie jesteście muzłumankami-no to nawet 4 prawa wyszły.To,że jednej na 1000 czy 10 000 się uda, albo wam się udaje na ten moment niewiele znaczy w obliczu tego jak to normalnie wygląda.Z bliższego i dalszego otoczenia znajomi znajomych itd. w cholere jest przypadków gdzie dopóki siedzieli w europie było ok, jak pojechali do jego kraju, zabrał jej dokumenty i koniec, jeden pojechał za dziewczyną do polski ją zabić bo go zostawiła, jeden pojechał do rodziny wrócił odmieniony i zaczął żonę bić.Tylko oni mają prawo się wami znudzić wy nie macie prawa ich zostawić, mam znajomą,która boi sie odejść od swojego bo ktoś jej dał z jego rodziny do zrozumienia,że może coś jej zrobić.Róbcie co chcecie, ja się więcej udzielać nie będę tylko mam do was prośbę, jak się nie opamiętacie mimo wszystko to nie sprowadzajcie tego dziadostwa do naszego pięknego kraju, jak wrócę mam nadzieję, na ulicy nie widywać czarnych gęb!Co was tak do nich ciągnie bo czarne oczka mają, i dużą opaloną kuśkę?Tojest dowód na to,że baby myślą macicą, z kuli niej się zaczną uczyć języka i przejść na dziką religię oraz posłusznie będą wykonywać polecenia pana.Jednak seks ma wielką moc!

Gość page1of2
Pani powyżej dziękuję za wypowiedź, chociaż nie jest ona za bardzo na temat. Bardziej na temat niż wypowiedzi boskiego oszusta krolewicza. Masz rację kobieto, Polki niestety lecą na bezowych jak muchy. Może kiedyś same się przekonają....

Gość PanKrolewicz
Czy ja sie przedstawiam jako 8 cud swiata? Uznaliscie na jakiejs blizej nieokreslonej podstawie, ze jestem oszustem, ze zakladalem jakies tematy pod innym nikiem? Prosze o dowody. Czy tylko lubicie dyskredytowac kazdego, kto jest inny, od was? stwierdziliscie ze mam dzieci i zone w Polsce :D (wrozka-sczesliwa mezataka, jest najlepsza :D) -ze jestem obibokiem -to tez jest dobre -ze nie pracuje -ze jestem "nie fajny"- bo pisze na forum :D:D:D -temat suzkanie- wyszedl sam-proponuje przczytac od poczatku do konca. -Tylko jedna osoba na tym forum wlasciwie , miala na tyle oleju w glowie, zeby czego sie o mnie dowiedziec. Wg waszego myslenie moglbym takze stwierdzic, ze jeste oszustka, a i prypomne , ze uznaliscie ja za "niedorozwoja" bo wyglada mlodziej niz ma lat. :D:D -brak slow bubu bubas- "Ja Jestem fajna i nigdy nie Jestem sama zbyt długo"- to nie wiem o czym to swiadczy, o tym , ze wiazesz sie z byle kim, jestes puszczalska, latwa , czy wszytkich kochasz nad zycie od pierwszego wejrzenia? Za takie kobiety to ja dziekuje i omijam szerokim lukiem. Zycze sczescia. huhjhbghhh="Kanadyjczyk.... Znałam znałam.... A tak szczerze? To ten cały Krolewicz śmierdzi." - przeprowadzilas bardzo wnikliwa analize jak sadze. Ludzie jak was czytam, to walsnie mi sie przpomnialo dlaczego wyemigrowalem do UK kilka lat temu. Ale wierze, ze sa jeszcze normlane Polskie dziewczyny w Londynie. Spiskowe teorie dziejow i zakompleksione umysly, zycze powodzenia w waszym marnym zyciu.:)

Gość dziurawa majtasy
ta wypowiedz o turasach to moj podszyw! spadaj dziadu, wez sobie swoj nick zaloz. Dlaczego jak ktos pisze o mezczyznach z innego kraju to odrazu jakies durnie sie odzywaja i zaczynaja wyzywaz polki ze spotykaja sie z turasami, pakolami, czarnymi???? ja nawet kijem bym ich nie tknela sorry! ja mowie o obcokrajowcach na poziomie a nie brudasach i zbokach siedzacych na socjalu....kazdy z moich partnerow mial dobra prace , maniery i ciekawe hobby. Czy myslicie, ze jak polka ma faceta z innego kraju to odrazu musi byc jakis brudas?????wy chyba na serio macie jakies kompleksy!

Gość PanKrolewicz
Charmsy- co tu duzo gadac. :) Toksyczne umysly.

Gość ej ty krolewicz
toksyczny to ty jestes i upierdliwy...jak baba :(

Gość Move like jagger Maroon 5?
Nigdy nie spotkalabym sie z mezczyzna, ktory nie ma szacunku do kobiet. Nazywa je pustymi babami i nie ma szacunku do nich, jesli sa rozwodkami lub maja dzieci. Ja mam 26 lat i mieszkam w Londynie, oczywiscie mam meza, ktorego bardzo kocham. Sledze ten topik i czuje odraze do pana krolewicza przeczytawszy jego posty. Mojego meza poznalam w Londynie 2 lata temu ale wczesniej umawialam sie na randki z polskimi chlopakami w Londynie i niestety zaden mi nie odpowiadal. Owszem, po studiach, z dobra praca, wygladem i polotem ale charakter typu ''to ja narcyz sie nazywam''. Nigdy wiecej.

Gość PanKrolewicz
Sluchaj, temat byl normlany do czasu, kiedy to niektore panie noname zaczely mnie bezpodstawie wyzywac od oszustow, klamcow, dziciatych itd itd. Ale oczywiscie to ja jestem zly, i niedobry. Komplety brak logiki w tych waszych wypowiedziach. Szkoda mojego czasu na to forum jak widze. Kolejny polski niewypal dla toksycznyhc zakompleksionych ludzi. Wystarczy was poczytac na kazdym innym topiku, jak sie do kogos nie doczepicie nie zjedziecie go bezpodstawnie to zyc nie mozecie.

Gość upierdliwy jestes krolewicz
jak ktos wyzej powiedzial...i zakompleksiony

Gość PanKrolewicz
Do Move like jagger Maroon 5?, Moja droga pomaranczo, szacunek obowiazuje w obie strony. Ja nikogos nie obrazam bez podstawie i nie wyzywam. Naucz sie czytac ze zrozumieniem bo z tego twojego sledzenia topiku za wiele nie wyszlo :) Niechce mi sie z wami juz gadac. Z dala od polakow.

Gość igfufghgc
Jestes nudny. Kobietę trzeba zainteresować czego ty nie umiesz. Też jak patrzę na twoje posty czuję niesmak. Jesteś ograniczony. Takie moje zdanie i innych widocznie też. Z takim podejściem nie spotkasz swojego ideału. Jedynie jakiegoś uprzedzonego do świata zdesperowanego babsztyla, równego tobie. Powodzenia!