Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość |-_-|

Serce mi juz peka od zycia

Polecane posty

Gość |-_-|

Juz nie daje rady, regularne kosze ktore dostaje mnie zabijaja w srodku. Nie wiem czemu bo jestem w porzadku facet. Nie jestem brzydki rowniez.

Gość madi123
po prostu trafiasz na nieodpowiednie dziewczyny

One jeszcze mi daja znac ze sa niby zainteresowane no jakas masakra poprostu;/

a do jakich kobiet startujesz? Moze sa to dyskotekowe panny , ktore chca sie tylko zabawic wesolo i popic darmowych drinkow :-(

3 razy byly imprezowiczki i wlasnie wtedy zdalem sobie sprawe ze one nie byly dla mnie. Ostatnia dziewczyna byla inna, duzo mowila o rodzinie, zdjecia rodzinne na facebooku poprostu cos co mi sie podoba. Co ciekawe dawala mi gupie sygnaly min pytala sie czy mam kogos, mnostwo smsow..przykro mi troche

Znaczy kurde na luzie udaje mi sie z nimi umowic ale potem sie jakos rozpada:( Zupelnie nie wiem czemu

Gość Magia Świątttt
trafi w końcu swój na swego. Rozpada się, bo teraz taki świat, że jak na pierwszym spotkaniu nie zaiskrzy na maxa, to zaraz szuka sie dalej. W myśl zasady"po co tracic czas".

Slyszalem od roznych dziewczym ze jestem ladny ale nic poza tym. Biega jedna za mna caly czas ale to jest typ laski bez matury z bogatymi rodzicami ktora siedzi w domu i nic nie robi. No i glupia strasznie jest no ale czego sie spodziewac po kims bez liceum

ile masz lat autorze ? Ktos obliczyl , ze sredni okres szukania partnera na zycie- to okolo 3 lat .Jak jest prawda statystyczna rzeczywiscie nie wiem , ja szukalam wlasnie 3 lata .Wiec moze warto uzbroic sie w cierpliwosc i zachowac serduszko w kawalku .

stary nie doluj sie, posiadanie dziewczyny to nie wyznacznik szczescia, trafisz na kogos kiedys i samo wyjdzie bez cisnienia, daj temu sie samemu potoczyc, nie oczekuj za wiele na poczatku znajomosci, mysl "co ma byc to bedzie" zobaczysz to sie wszytsko ulozy samo

tu akurat sie nie zgodze z tym liceum .Madrosc zyciowa a wyksztalcenie to 2 rozne rzeczy. Oczywiscie lepiej miec wyksztalcenie + madrosc zyciowa .Wtedy juz jest polowa sukcesu .

Mam juz 21 lat, stary sie robie. Ona jest naprawde straszne, smieje sie z innych dziewczyn ktore nie maja pieniedzy, puszcza sie wieloma facetami. Jakos przykro mi ze zle to wszystko sie uklada. Zawsze jak cos chce to musi byc na odwrot

Mialem jedna dziewczyne 3 lata temu. Bardzo ladna jednak byl to typ notorycznej imprezowiczki i dlatego nie wyszlo. Ja wolalem isc do kina i cos zjesc a ona na impreze

Gość Hmmmmmhmhmh
mlody jestes

Gość nsicnasojcnbjasnc
jestem w Twoim wieku i tez jestem wolna ,moje zwiazki sie rozpdly i nie uwazam sie za stara ...

Gość nsicnasojcnbjasnc
czego sie obawiasz ?

Gość młody chłop pewnie
a tak zrzedzi nigdy nie mow nigdy

Gość frank realista
Ciesz się! Mógłbyś przecież poznać jakąś ladacznicę, nieświadomą swojego zakażenia wirusem HIV. Zaraziła by cię przy jednym z pierwszym kontaktów seksualnych, potem by cię zostawiła i jedyne co by ci pozostało to śmierć w samotności jako człowiek napiętnowany.

Gość jak bys napisał 51
to wszyscy by wyjeli chusteczki a tak nie zrzedz marudo