Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie mam z życia

Mój przyjaciel został właśnie dziadkiem a ja nic!!!

Polecane posty

Gość nic nie mam z życia

ani żony, ani dzieci, już o tym że kiedyś będę miał wnuki nie wspominając. Facet sam został ojcem jak miał 17 lat a teraz jego 16letnia córka urodziła syna. Może to dziwne co powiem ale żałuje że ja w tym wieku nie zrobiłem żadnej dziewczynie dzieciaczka. Co prawda on mówił że chciał córke ochronić przedtym czego on sam doświadczył ale teraz widzę go jak się cieszy z tego że ma rodzine, z matką swojej córki nie jest w dobrych relacjach ale ma to co mężczyzna potrzebuje. Przeciągnięcie swoich genów.

Gość adadaemjwt
i tak zdechnie jako szaraczek

Gość nic nie mam z życia
Ja mam 37 lat. A dzieci zero. Inni już mieli dzieci od 20 roku życia. Jak ja będę miał 40stke to nie wiem czy doczekam jakiegokolwiek potomstwa. Jedynie mój kumpel i jego córka(bo jestem dla nich dość bliski) poprosili mnie na ojca chrzestnego. I jedyne co moge mieć to chrześniaków.

Gość felekeeeee
Moj ojciec mnie splodzil jak mial 56 lat

Gość jhjjgggghhh
Ja mam 57 lat. A dzieci zero. Inni już mieli dzieci od 60 roku życia. Jak ja będę miał 70stke to nie wiem czy doczekam jakiegokolwiek potomstwa. Jedynie mój kumpel i jego córka(bo jestem dla nich dość bliski) poprosili mnie na ojca chrzestnego. I jedyne co moge mieć to chrześniaków.

Gość gggggolgus
poważna sprawa, zostaje ci już tylko upić lub zaćpać laskę i zrobić co trzeba - przetrzymać ją tak długo aż usuwanie ciąży będzie zagrażało zdrowiu, heh