Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelkek

idealem mojego chlopaka jest calkiem inny typ urody niz ja mam.. przykro mi :(

Polecane posty

Gość rywal
twoja kobieta ma taka urode ktora ci sie podoba u kobiet? No podoba mi się! ❤️ ja też jej się podobam :) pociągamy się wzajemnie więc w tej kwestii jesteśmy zgodni :D

Gość wafelkek
ale czy nie masz np jakiegos typu ze brunetka o ciemnej karnacji badz blondynka z jasnymi oczami?

Gość rywal
A brązowe włosy to brunetka czy blondynka ? bo właściwie nie wiem kim jest ...:D:D:D

Gość wafelkek
on nawet w gronie znajomych powiedzial, ze ja jestem brzydsza od jakiejs ktora akurat byla pokazana w tv( nie doslownie ze brzydsza, ale jednak kazdy wiedzial o co chodzi)

Gość wafelkek
brazowe to szatynka :D

Gość rywal
Moja ma takie zielone oczy bardzo ładne i brązowe włosy co do karnacji to jest jasna mi się bardzo podoba i ogólnie jest atrakcyjna

Gość rywal
brazowe to szatynka szatynka ma czaarne

Gość rywal
chyba bo już nie wiem ...:D

Gość rywal
wafelek A co się ze mnie śmiałaś co ? :D że nie wiem czy jest brunetką czy blondynką ?

Gość rywal
on nawet w gronie znajomych powiedzial, ze ja jestem brzydsza od jakiejs ktora akurat byla pokazana w tv( nie doslownie ze brzydsza, ale jednak kazdy wiedzial o co chodzi) To prostak...było trzeba wstać, wyjść i powiedzieć że nie chcesz oddychać tym samym powietrzem co on

Gość wafelkek
no wlasnie z tego sie smialam rywal :) brazowe to szatynka, czarne- brunetka. Nie wyszlam i nie robilam wtedy scen bo jeszcze nie bylam tak zazdrosna jak teraz

Gość wafelkek
mowi, ze boi sie patrzec i cokolwiek mowic bo wkolko jestem zazdrosna, no a jak moge nie byc?

Gość rywal
brazowe to szatynka, czarne- brunetka. Aha ja myślałem że brunetka i szatynka to jest to samo....:D dzięki że mnie "oświeciłaś" bo mógłbym się kiedyś skompromitować :D

Gość rywal
mowi, ze boi sie patrzec i cokolwiek mowic bo wkolko jestem zazdrosna, no a jak moge nie byc? A powiedział to z uśmiechem na ustach czy normalnie wiem że to głupie bo pewnie nie pamiętasz ale to ważne

Gość rywal
normalnie znaczy obojętnie

Gość rywal
mowi, ze boi sie patrzec i cokolwiek mowic bo wkolko jestem zazdrosna, no a jak moge nie byc? No jemu widocznie chodzi o tą "zazdrość" napawa nią swe żałosne "ego" daje mu to chorą satysfakcję i w jego mniemaniu stawia na wygranej pozycji o to mu chodzi dlatego pytałem CIę czy uśmiechał się wtedy jak debil a zapewne się uśmiechał że jesteś tak o niego zazdrosna bo on myśli że jest zajebisty wtedy skoro tak za nnim latasz

Gość rywal
jesteś ?

Gość wafelkek
mowil to raczej powaznie, ale niedlugo potem gdy wyszlismy gdzies to bylo obserwowanie innych. Ja nie mam za zle gdy on spojrzy na inna jak normalny facet. Ale wiesz jak on to robi? Raz obserwowal jedna od gory do dolu i to babe po 30, gruba i dzieciata

Gość wafelkek
''No jemu widocznie chodzi o tą "zazdrość" napawa nią swe żałosne "ego" daje mu to chorą satysfakcję i w jego mniemaniu stawia na wygranej pozycji o to mu chodzi dlatego pytałem CIę czy uśmiechał się wtedy jak debil a zapewne się uśmiechał że jesteś tak o niego zazdrosna bo on myśli że jest zaj**isty wtedy skoro tak za nnim latasz '' Trafiles! chyba tak wlasnie jest, sama to zauwazylam. Strasznie mu sie podniosla samoocena odkad jest ze mna, co to nie on. Co moge teraz najlepszego zrobic?

Gość rywal
Raz obserwowal jedna od gory do dolu i to babe po 30, gruba i dzieciata :D:D:D może to było zdziwienie a nie podniecenie :D

Gość wafelkek
rywal- ile masz lat? mam do ciebie jeszcze kilka pytan;) ale nie dzisiaj podasz mi e-maila?

Gość rywal
Ale wiesz jak on to robi? Nie wytłumacz mi

Gość rywal
ile masz lat? Mam 23 lata a co ?

Gość rywal
żyjesz ?

Gość wafelkek
''Ale wiesz jak on to robi? Nie wytłumacz mi ''- nie rozumiem co miales na mysli ;) ''Raz obserwowal jedna od gory do dolu i to babe po 30, gruba i dzieciata może to było zdziwienie a nie podniecenie '' wiem, ze to smieszne, ale patrzyl na nia takim pozadliwym wzrokiem :D bo wiesz, ona byla blondynka, a on takie lubi.

Gość wafelkek
ile masz lat? Mam 23 lata a co ? tak z ciekawosci zapytalam. Bo mam jeszcze watpliwosci co do pewnych spraw i zalezy mi zebys spojrzal na to meskim okiem. Ale juz nie dzisiaj, wiec podasz tego e-maila? ;) Jesli nie to zrozumiem :)

Gość rywal
mam do ciebie jeszcze kilka pytan ale nie dzisiaj podasz mi e-maila? Wybacz... ale nie bo mieszkam z moją dziewczyną a jakby ona zobaczyła że pisze z inną to mogła by hmm...źle to wszystko zrozumieć i po prostu nie chce ale na forum możemy popisać jak nie dzisiaj to jutro tylko nie wiem jak Cię poznam ja sobie zaczernię tego nika więc po nim mnie poznasz albo wal teraz jak chcesz ja w miarę możliwości mogę Ci chętnie powiedzieć co sądzę na jakiś dany temat :)

Gość wafelkek
To ona na twojej poczcie siedzi? Nie chcesz to szanuje to. Hmmm tamten temat obgadamy jutro, ja zaloze osobny temat pod tym samym nickiem, ze szukam ciebie ;) bo tego topicu juz nie chche zasmiecac. okej?

Spoko jak widzisz już założyłem konto :) Pozdrawiam ! Mam nadzieję że pomogłem :) nie nie wchodzi ale wiesz ja gdzieś wyjdę ona wejdzie i zobaczy po prostu tak wolę cieszę się że się rozumiemy :)

ej dobra ale ja dopiero tak o 17:00 będę :) dobra lecę 🖐️