Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Jestem pijany więc powiem

Polecane posty

Whedif wiesz oni pisza co im na jezyk przyjdzie .. ale zeby pomyslec zanim napisza - to gorzej.. Jak mozna nazwac dziewice odpadami ? ha ha moze maja traume bo normalne madre dziewczyny takim meskim kur**ą dupy nie daly.. ?! zreszta kto by chcial takiego smiecia w lozku? chyba zwykla kur**a.. bo sadze, ze z takimi wlasnie sie stykaja na "szybkie numerki"..!!

Taka jedna :) - studenciaka nie obrazisz tym. kurwy to dla niego kobiety z pasją. jest projektę, trollę, i za kafe-kasę ma na ciuchy od Armaniego.

Gość Mariusz Wachcc
hehehehehh do cb tez mowilem "taka jedna" dziewico ... heheheheh jak ja nie nawidzę odpadów społecznych (dziewic) !! Poza tym mądre dziewczyny to dziewice,wiec kut.... im w oko :] My bzykamy tylko najladniejsze i najfajniejsze, pjona ziom!

taka jenda, haha to , że jesteście dziewicami to tylko sprawia, że jesteście gorsz.e! Bo kto by chciał kłodę w łóżko zamiast wspaniałej kochanki,z którą przeżyliby noc swojego życia?! Dziewice są dla lamusów i oferm i pogódzćie się z tym, że właśńie z takimi się zwiążecie- z ofermamni i debilami, kórzy miesięcznie będą wam w stanie przynieśc 1200 zł! Cnotą górą! (tylko wśród katolickich i niedouczonych środkowik!). kobiey doświadczone- tp jkest to!

Ha Ha Ha a kto napisal, ze jestem dziewica..?! hehe smieszne wnioski :) po prostu bronie "czystych" kobiet... bo leje sie na nie pomyje a one nawet nie maja okazji sie same bronic. Rozumiem, ze u nas w pl jest zwyczaj wyklikania kobiet ktore uprawiaja najstarszy zawod swiata ale o tym, zeby zwyzywac dziewcice to jestem w szoku. Studenciak piszesz, ze dziewice sa dla lamusow ..!? a wolisz miec kurw* w lozku czy porzadna kobiete ktora Cie kocha i bd spelniac Twoje wszystkie zachcianki jako twoja kobieta i Ty jako jej facet - kiedy tylko chcecie.. ?!

Gość Mariusz Wachcc
ty dziewico juz zamilcz :(:(:(

A czy doświadczona kobieta nie jest w stanie się zakochać i spełniać moimch zachcianek o niebo lepiej niż taka dziwica? Sory ale na bycie dziewicą też jest limit i na prewno dziewica w wieku 18+ nie jest uważana za kogoś noramlnego. Ja nie wyklinam najstarwzy zawód świata, bo nikomu te kobioety nie szkodzą. Natomiast zauważyłem, że dziewice mają szczególnie roszczeniowe nastawienie do świata i lubią sie wywyższać dlatego chętnie udowadniam im, że są gorsze, od kobiet, które znają się na rzeczy :)

Gość Mariusz Wachcc
heheheheh, jutro przyjezdza do mnie luksusowa blondyna i brunetka, ty mozesz mi buty pocałować co najwyzej, nie kut****, nie lubię dziewic więc ogar no lifie :(

mariusz, widać, że znasz się na życiu! Doswiadczone są najleszpoe! Dziewice myśla, że spotkają księcia na białym koniu ale tak naprawdę czeka na nich żul równie tępy i ograniczony jak one! haha

jesteście godni pogardy dla normalnych kobiet, z czy bez błoną, trzeźwi czy pod wpływem:classic_cool:

Gość Mariusz Wachcc
ziomuś dokładnie one nidgy nie zrozumieją, ze korzystamy z zycia NA MAXA, a one w tym samym czasie jedza chipsy przed telewizorkiem z mamusią/siostrą i to tyle całe rozrywki nędznych dziewic :)

nie oglądam tv nie jem czipsów nie mam siostry nie spędzam czasu z matką nie czekam na księcia, na nikogo nie czekam nie wywyższam się jesteście debilami;)

Jestes dziewica! wygrałem haha! Większego wstydu nie ma! - toż sama to mówiłam, co wygrałeś?:O

Gość Mariusz Wachcc
hahahhahaha no co Ty, ja juz na km poznam dziewice, gruube dupsko spasione :(

nie no spoko chodzenie na kurwy to nie wstyd:O w realu też to mówisz????:D

Wygrałem tę polemikę! Masz coś nma swoją obronę? Dlaczego jesteś dziewicą? Bo masz poryty łeb od katolich ideologii, czy może jesteś brzydka? A może po protu masz probmemy z libido? Wybierz.

gruube dupsko spasione - nie jestem spasiona ani trochę:) poza tym fotki nie wstawiałąm więc to tak jakbyś powiedział że mam zeza bądź garba wyssane z palca dyrdymały pijanego dziwkarza

Whedif .. nie ma sensu rozmawiac z ta cyrkowa ekipa.. Oni jeszcze nie zapomnieli jak im mama za noworodka napletki sciagala a co dopiero temat : sex. Dla nich czarna magia.. naogladali sie redtube i innych zboczonych stron i kozacza.. Tak kochaja doswiadczone kobiety to niech zamawiaja sobie na godzine dwie kobiety z agencji.. moze nam gospodarka do gory pojdzie..

studenciak - dlaczego jestem: fobia społeczna, spierdolona wizja związku moich rodziców, nielubienie ludzi w ogóle, brak miłości, brak chęci - i to chyba najważniejsze nie jestem gruba, nie wiem czy jestem brzydka - ja siebie akceptuję musiałabym być pustakiem żeby się nad tym zastanawiać poza tym - o wiele brzydsze ode mnie dziewczyny uprawiają seks więc co ma uroda do seksu nie wiem

Gość Mariusz Wachcc
heh a ta dziewica znowu płacze i zazdrosci porzadnym ludziom (nam_) :):) mowie... dziewice sa do bani - tylko narzekaja na zycie i placza , tak jak ta "taka jedna dziewica... oj :d

A czemu ma gospodarka pójśc w góre? W Posce katolickiej nie ma podatku od prostytucji! My wiemy co to seks a wy życiecie w bajkowym świecie, że w wieku 40 lat pozncie księcia z bajki, który będzie chciał was uczyć seksu od podstaw! Co za ciemnogród.! Marnujecie swoje życie, bo nie potraficie racjonalnie spojrzeć na świat! Dziewictwo wg was jest skarbem! Równie dobrze moe powiedzieć, żę mój naskórek jesr skrabem! Ta sama logika! twórzcie swoje umysły a może uśiwadomicie sobie jak głupie są wasze przekonania i pogłady! Dzieiwctwo jest nic niewarte! Warta jest mądrośc życiowa i trzeźwe spojrzenie na świat- ale wam jej brakuje!

"porządny dziwkarz":D czego mam mu zazdrościć:D skandynawskiego stylu? :classic_cool:

Gość Mariusz Wachcc
hahahahaha, z dziewicami sie nie zadaje, jedyne co moge z nimi robic to smiac sie z tych poje**** :):)

Gość Mariusz Wachcc
Dzif*** ? hahahah to wy mi dajecie du** na prawo i lewo hahahh

wg mnie nie jest skarbem, jest abstynencją po prostu jeden nie lubi alko, drugi bliskości studenciak, już kiedyś pisałeś że masz uraz po tamtych dziewzynach co się tym chwaliły po chuj robisz projekcję na mnie

whdif, po chuj patrzysz na związek swoich rodziców. Jestes zupełnie innym pokoleniem i możesz stworzyć zupelnie inny związek z facetem niż twoj matka z twoim ojcem, ale musisz tylko się postarać,. Twoja fascynacja swoim dziewictwem ci w tym nie pomoze- wecz przeciwnie! Otwórz się na świat! A dobrze na tym wyjdziesz!