Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Jestem pijany więc powiem

Polecane posty

Chcialabym zrobic kofrontacje z Toba oko w oko.. zesr**łbys się mówiąc mi takie rzeczy prosto w oczy.. w sieci kazdy jest odwazny.. i jak pisalam juz w innym poscie.. mam mniej niz 30 duzo mniej... i dziewica nie jestem. Ale tacy frajerzy jak Ty doprowadzaja mnie do szalu piszac takie glupoty.

no niestety ale muszę patrzeć na rodziców bo mam tak samo spierdoloną osobowość jak moja matka i tak samo spierdolę facetowi życie jak ona mojemu ojcu za dużo podobieństw, za dużo zresztą wszystko się powtórzy, wszystko. nawet mnie ciągnie do takich jak tata. będzie kalka. on zresztą też nie jest święty.

Gość Mariusz Wachcc
hahahahah chcesz oko w oko to zapraszam... wykorzystam jak szm***, potem porzucę :dd

Gdybyś mnie zobaczyła, to cipa by ci tak zwilgotniała, ale nie wiedziała byś jak się zachować. Ja piszę to co myśle i mówię to co myśle i nawet jak nie znajdę akceptacji w tym rakju to wiem, że gdzie inddziej ludzie zgodzą siez moimi poglądami. W kmońcu podróżowałem duzo w życiu i wiem, że moje myślenie jest NORMALNE a nie to co w Polsce- ŚREDNIOWIECZNE I CIMIMNE!

No wlasnie - jaka fascynacja ? - to, ze pisze o swoich doswiadczeniach z mlodszych lat nie znaczy, ze musi to wplywac na nia do teraz. Jak widzisz, whedif sobie rade daje i nie jednemu cieta riposte tu potrafi dac na temat zycia. Kazdy z nas duzo przezyl.. czy to przezycia zyciowe czy uczuciowe.. A ze ktos o tym pisze, to znaczy tylko o tym , ze nie boi sie o tym mowic :)

Gość Mariusz Wachcc
studenciak pjoona brachu. Dziewice zostaw. Mają jedyne koło ratunkowe _ INTERNET. Tutaj moga pokozaczyć, bo w rl swiecie nigdy nie zaznały przyjemnosci.

NTERNET. Tutaj moga pokozaczyć, bo w rl swiecie nigdy nie zaznały przyjemnosci. - ja na wątek erotyczny wchodzę przez przypadek tylko więc nie wiem o czym mówisz :classic_cool:

whedif, skoro zauważasz wady swojej matki to możesz jej zniwelować wcsobie. Kazdy jest kowalem swojego losu więc weż się za siebie. Bycie dziewicą nie pomoze ci niczym w życiu. Zacznij życ i poznawać swiat i ludzi a będziesz miala szanse poprowadzic swoje zycie jak chcesz. pierdol traume i przeżycia. buduj swoje własne życie

Gość Mariusz Wachcc
Whedif czemu chcesz być taka jak matka, powinnaś właśnie sie zmienić, a nie dąrzyć do tego, co robiła twoja matka... czyż sie nie myle?

mówisz tak bo pewnie u Ciebie jest normalnie zresztą mi się udało od tego juz oderwać ale to wróciło wszystko wróciło uciekłam na chwilę i to mnie wciągnęło z powrotem w chwili słabości nie chcę juz przed tym uciekać. nie chcę żyć.

Mariusz Wachcc - nie chcę. jestem. zauważam to w sobie. coraz bardziej chore rzeczy.

Whedif przezycia przezyciami.. Ale jezeli chodzi o watek erotyczny to przyznalas sie tu ze jestes dziewica, ze tak Ci pisza?

Gość Mariusz Wachcc
Whedif nie tłumacz tego wszystkiego genami, prosze Cię :) WIem z dosw. ze czlowiek moze sie zmienic, pomimo, ze ma takich i takich rodziców. Wiec głowa do góry i staraj sie coś zmienić.

Gość cud miód i orzeszki
na samym początku pisania

no napisałam że jestem czemu nie?:D w moim środowisku ta informacja jest neutralna;) skoro nigdy nie byłam w związku to jest logiczne, przynajmniej wśró osób, które znam:) tu nie chodzi o geny a o wychowanie. i zapamiętane niefajne sceny z ich życia. i wpływ na mnie mojej matki. i to że od 4 lat jedyne co determinowało moje życie to tylko ucieczka od nich.,

Whedif, za bardzo uzależniasz swoją "ja" od osobowości swoich rodziców i xswojego dziedzińastwa. Tak naprawdę sama sobie możesz narzucić jaka chcesz być i jakie życie chcesz wieśc. Wszystko zależy od ciebie. Ustal sobie cel w życiu i do niego dąż.

Gość Mariusz Wachcc
Whedif życzę Ci, abyś nie żyła wspomnieniami, tylko kształtowała sama swoją osobowość, a nie pod naciskiem przezyć, bo to jest bez sensu. Musisz sie zmienić wiesz o tym?

I strać to jebane dziewictwo. Trawanie w Thu Czystości w nicyzm ci nie pomoże. Masz ocohtę na seks to skorzstuj go i nie udawaj, że nie masz na niego ochoty, bo przez to nigdy nie bedziesz wiodła życia takiego jak nraopwdę chcesz...

poza tym to i tak nieważne bo ja poza rodziną nie mam żadnych innych związków emocjonalnych wszystkie znajomości się rozpadają albo ja przestaję ich potrzebować nie mam dla kogo żyć, nic mnie nie określa. nie wiem jak to przekazać. każdy wie i tak o mnie co innego.... nie wyobrażam sobie z kimkolwiek wytowrzyć takie bliskości żeby była też erotyczna. ja nawet przyjaciół nie umeim mieć

Aaaa.. musialam nie zwrocic uwagi.. Sadze, ze nie powinnas o tym pisac, tutaj na portalu gdzie blotem obrzucaja.. po co Ci wyczytywac obelgi? Ja rozumiem, ze w domu rodzinnym nie mialas za fajnie, mysle, ze wiele osob tutaj siedzacych tez ma traumatyczne przezycia z dziewcinstwa ale nie pisza o tym. Nie chce Ci dyktowac co masz robic ale ja na Twoim miejscu nie pisalabym o tym, roznie to bywa.. Nie wiem czy powinnam pytac ale powiesz mi ile masz lat?

nie wiem czy mam ochotę na seks. czasem jestem podniecona i to tyle. no może wyjątkiem był taki jeden flirt, ale to i tak już nie ma znaczenia. nie ma sensu o tym pisac. (co nie znaczy że na kafe o tym nie pisałam :-P)

Gość cud miód i orzeszki
pisała na początku przygód z kafeterią

Gość Mariusz Wachcc
te dziewicaa shut up jak cie sie nie pytają :):)

Gość Mariusz Wachcc
Whedif uwierz mi, że dużo ludzi jest od Cb w gorszej sytuacji...

whdif, sama widzisz, że trwanie w "czystości" dyktuje ci tak naprawdę twoje nie szczęsliwe dzieciwństwo., Porzuć to i rób to co tak naprawdę potrzebujesz- uprawiaj seks, baw się i zapomnij o tym co złe. Skończ dobre studia, znajdż meża- obcokrajowca i wyjedź z tego kraju. Twój los i twoje życie jest twoich rękach- nie upuść tego!

Gość Mariusz Wachcc
i jak jesteś czasem podniecona to się nie masturbujesz? może aseksualna jesteś?

Taka jedna :) - ja już i tak strasznie dużo napisałam. 23 lata i chuj. nie obchodzi mnie czy ktoś mnie rozpozna. poza tym nie rozpozna bo to niemożliwe z wielu względów. a nawet jak tak to nie będzie pewien więc chuj mu w dupę. a obelgi na kafe obchodzą mnie jak zeszłoroczny śnieg.

Gość Mariusz Wachcc
To ja jestem MariuszWachcc - Whedif nie czytaj podszywa ^^ :p pewnie jakaś dziewica hihi