Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Jestem pijany więc powiem

Polecane posty

A cicho badz Mariusz nie do Ciebie pisze.. nagle wielki promotor sie znalazl.. teraz doradzasz? to przynajmniej doradz porzadnie a nie czepiaj sie bo klotnie klotniami ale widac ze dziewczyna ma problem.

nie raczej nie jestem aseksualna;) za bardzo czuję różnicę między kobietami a facetami (if you know what I mean;) o może jestem trochę aseksualna, cud miód się raczył wyrazić na innym topie:)

Gość Mariusz Wachcc
nędzny podszyw ogar :) pewnie jakaś dziewica ^^ :d

Gość Taka Jedna :))
jestem pięknisia i dziewica, kto mnie ze chce, whedif, lubisz less?

Gość Taka Jendza :)
ahahah

Whedif.. jestem w Twoim wieku! jestes jeszcze mloda, masz tyle mozliwosci.. wiem-latwo mi pisac..ale musisz myslec pozytywnie. jestes zdrowa, masz ambicje.. ja jestem w troche innej sytuacji.. zreszta gadalysmy o tym we wczesniejszym poscie.. nie ma co sie uzalac nad soba i wypisywac tu non stop smety.. wez sie w garsc bo popadniesz juz calkiem w depresje.!

Mówisz, że nasze zdanie obchodzi ci jak zeszło roczny śnieg? Ok to dobre podejćie, ale zawsze warto przeanalizować zdanie innych ludzi, bo pamiętaj, że to piszą również ludzie, którzy znają życie mniej lub bardzie niż ty i zawsze możesz coś wywnioskować z ich wypowiedzi lub coś uświadomić sobie, na co nigdy wcześniej nie wpadłaś lub nie dopuszczałaś do siebie. Zdanie inych ludzi czasem pomaga odkryć swoje błedy w rozumowaniu i podejciu i przestawić się na odpowiednie tory- z porzpednich, ktore prowadziły się do śłepego zaułku,

Gość Mariusz Wachcc
Whedif ja myśle, ze to nie jest najlepsze miejsce na tego typu problemy :/

PIerwszy raz widze, ze mam podszywa.. jakis debiut? powinam byc dumnaa? skoro ktos chce mnie nasladowac to powinnam autografy dawac :D

bardziej chodziło mi ozdanie tych debili co mnie od najgorszych wyzywają i życzą raka i piszą dziwne rzeczy.... tu się czasem pojawiają takie topiki

coraz gorzej z toba whedif a to wszystko to wynik frustracji seksualnej i braku miłośći

Gość Mariusz Wachcc
Taka Jenda shut uppp, bo wgl nie pomagasz kolezancee, nikt cie nie pytał ;d!

Dobra ide spać. Jutro piątek- impreza. Polecam na rozproszenie złych emocji. Dobry seks i zabwa- to jesto, co umila czas i pozwala zapomnieć o rozterkach choć na chwilę. Każdy kto chce poczuć się naprawdę szczęsliwy nastawia się na porządną zabawę. Pozdrawiam i do usłyszenia za kilka dni lub tygodni.

yyughiuh - hehe nie jest tak samo źle od pewnego czasu podszywy wkroczyły do akcjiXD

Gość Mariusz Wachcc
Studenciaak baw sie dobrze i pochwal sie ile lasek wyrwałeś ziom :)

A czy Ciebie ktos pytal Mariuszku? kto wgl takie imie Ci nadal ? pradziadek? jak taki pomocny jestes to pomoz kolezance a nie pisz mi tu takich bzdur

heh. seks z obcymi osobami - rzygałabym :-P ale baw się dobrze, mimo wszystko:-P ja Cię tu jeszcze kiedyś dorwę :-P

Gość Mariusz Wachcc
Ja też mykaam spać, bo jutro musze być wypoczęty... 2 laski są do przelecenia. Whedif życzę refleksji na temat swojego zycia. Wracanie na stare śmieci nic Ci nie da, a wręcz zaszkodzi.\ najbardziej pozdrawiam "taką jedną dziewicę" :d paa dziewicoo, miłego dniaa przed telewizorkiem z czipsami ;d Branoc.

Przy pakowaniu walizek bede myslec o Tobie i napewno kupie sobie cos do chrupania :D jutro tez tu zajrze wiec szykuj sie mariuszku :D Branoccccccccccccccccc ;)

Gość cud miód i orzeszki
że tak

Gość cud miód i orzeszki
o hasło, te które dostałaś ostatnio