Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaEwaa

Współcześni faceci to cipy z wymaganiami

Polecane posty

Gość EwelinaEwaa

Chcieliby, żeby kobieta: była piękna dużo zarabiała robiła wszystko w domu (gotowanie, sprzątanie, pranie itp.) x A sami co oferują? Śmiech na sali. Potem płaczą, że żadna ich nie nie chce, hahaha

Gość Cała prawda i tylko prawda!
a współczesne kobiety to księżniczki chcą mieć wszystko podane na tacy idealny dom, idealny mąż, idealny kochanek na boku manipulują facetami facet ma być zaradny = czytaj dużo zarabiać wszak to on powinien utrzymać rodzinę ona nie powinna kajać się pracą musi mieć czas dla siebie i dla przyjaciół mąż dziś to maszynka do zarabiania pieniędzy od uczuć i emocji ma kochanka, tak zwanego przyjaciela .............. jak widać.............. każdy może mieć własną teorię i tkwić w błędzie

Moje wymagania ograniczają się do tego żeby kobieta była piękna, zarabiać nie musi, gotować też nie musi, sprzątanie i pranie możemy robić razem. Jestem w stanie zaoferować jej miłość, wierność, brak nałogów, brak chorób wenerycznych, stabilność, systematyczne dążenie do realizacji wspólnych marzeń i pewnie mógłbym się zgodzić na wiele różnych rzeczy, które nie przyszły mi jeszcze do głowy.

Gość Cała prawda i tylko prawda!
Jak widać po wypowiedziach mojego poprzednika, idiotów w tym kraju nadal nie brakuje. :)

Gość hehhhjjjkaa
romantyk - ja to bym chciała takiego jak ty zanlesc -!!!

Gość piękcieę
A kobiety nie wymagają? Tylko duże penisy w głowie

Gość Nekromancja1on_
@ EwelinaEwaa 2012.12.07 Post taki troche smutny i zalosny. Natomiast co do tytulu: "Współcześni faceci to c**y z wymaganiami" sa, i owszem - glownie poniewaz kobiety nie umieja sie w meskosci wogole rozeznac. O czym swietnie swiadczy popularnosc niektorych gniotow. Medialnym idealem meskosci jest p***a-sadysta (bo zwykli sadysci w sporej czesci siedza) a nie-p***y "kiepsko sie sprzedaja". W koncu, jaki bys nie byl i czego bys nieosiagnal - wszystko mozna klamstwem przelicytowac.