Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 170cm 59kg ale nie jest ładnie

Czy da się wyrzeźbić ładną figurę mając TAKĄ BAZĘ??? Zdjęcie.

Polecane posty

Gość Lajla3232
a do wczesniejszego postu.. u kobiet wystarczy ze tylek i brzuch sa wycwiczone, no i moze lekko nogi zeby byly zgrabne i jedrne. natomiast u kobiet taka rownowaga wycwiczonych miesni wyglada fatalnie. no kuzwa, no lepiej wyglada kobieta ktora ma lekki kaloryferek na brzuszku plus ladnie napiety i umiesniony, podniesiony i wypukly tylek( rozbudowane miesnie posladkowe wieksze) nizli kobieta z ladnym kaloryferkiem, ladnym tyleczkiem plus adekwatne do umiesnienia bary, ktore wygladaja atletycznie?

nogi masz ladne ale talia , biodra i tylek do robienia ....500 zl miesiecznie na odzywki plus 3 mce treningu i RYGORYSTYCZNEJ diety jakosciowej i mozesz byc niezla - wybor nalezy do Ciebie !!!

Gość Klaudyneczka 33
Hej dziewczyny, jestem tutaj pierwszy raz! Jestem w trakcie odchudzania, juz za mną 3 miesiące męczarni o wymarzoną sylwetke. Moja aktualna waga - 86kg Moja waga przed 3 miesiącami - 98kg Jem tylko 5 posilków dziennie. dużo warzyw, ryb, kasz, serków wiejskich, twarogi, pierś z kurczaka bez sosów. Prócz tego od samego początku diety stosuję środek który pomaga mi spalic tluszcz plus hamuję apetyt. Naprawdę uważam że dzięki niemu sama nie zrzuciłabym tyle kg! Podaje link do środka który biorę. http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?adve rt_id=1728285240 Jest naprawdę dobry. Juz 3 razy zamówiłam ten środek u tego użytkownika, cena jest też spoko. 90 zł - starcza na długo. Zaczęłam też chodzić na siłownie. Chcę szybko wrócić do swojej daaawnej wagi czyli 65 kg!

Gość Nie sa się inaczej?
Zgadzam się z Lajla3232 całkowicie, a do pani lub pana hehhehaha coś tam, powiem tylko tyle,że się nie nakręcam bo nie mam po co.To,że położy się nacisk na brzuch nie znaczy,że cała reszta ma być sflaczała,a człowiek podczas aktywności fizycznej też buduje mięśnie,ale delikatnie, a nie tak nachalnie jak na siłowni.Zresztą regularne cieżkie dzwiganie w jakiejkolwiek formie dla kobiet może się źle kiedyś skończyć, przecież od tego obniża się macica i coś się dzieje ze ściankami pochwy za ileś tam lat to może wyjść,a stawy to swoją drogą.Podobają mi się sylwetki tancerek, niektórych modelek-nie tych wychudzonych) bardzo fotomodelek,które reklamują bieliznę.I wielu aktorek, mają one swoich osobistych trenerów, robią różne rzeczy nie tylko siedzą na siłowni, ruch musi być urozmaicony.A tancerki dancehall jakie są apetyczne, a co potrafią, cuda zobaczcie na youtube, do tego trzeba mieć dużo siły, a mieśni jakoś nie widać za mocno.Poza tym od kiedy wąskie biodra i płąska klatka piersiowa, oraz krata na brzuchy są kobiece pytam???Bo obejrzałam mnóstwo dzienników i 99% miało płaskie klatki piersiowe okropność.Ale Ty tego nie widzisz i twierdzisz,że to zdrowa i piękna figura, a taka podoba się tylko takim kobietom jak z SFD i umięśnionym pakującym mężczyznom, bo średniej budowy mężczyzna tylko się wystraszy, chyba,że ma taki fetysz.A ja nie mogłabym osobiście ćwiczyć na siłowni bo mam niemożliwie szybki przyrost mięśni i w ogóle szerokie ramiona co baaardzo mi się nie podoba, juz w gimnazjum naśmiewali się ze mnie czy śmigam na siłownię.Nawet nie cwicząc widać jak się troszeczkę napnę mięśnie na udach i łydkach, okropność, a brzuch pod małą warstewką tłuszczyku jest twardy, pupa też.Dziewczyny z pracy nie mogły się nadziwić, każda pacała palcem żeby, sprawdzić.Dobrze,że chociaż piersi mam C/D Ja raczej się zastanawiam co tu zrobić,zeby mieć zwiewną i lekką delikatną sylwetkę, najchętniej spaliłabym te mięśnie,ale jak, głodówką?:-/

Gość rwtqrtr34
a ja powiem, że mi sie bardzo podobają umięśnione kobiety, ale pod warunkiem, że są smukłe, a ta pani ma masywną sylwetkę, więc ani przed ani po szału nie ma[chociaż po lepiej]. a co do autorki, to ma przeciętną typową sylwetkę w miarę szczupłej i niewysportowanej kobiety. i owszem można, to poprawić, zmienić proporcje mięśni do tłuszczu, ale np talii osy, to nigdy nie będzie, bo do tego trzeba by żebra usunąć w tym wypadku.

Gość wertyuikjhgfdsxcvbnmbvcx
zdecydowanie wyłącznie brzuch jest super. umięśnione kobiety podpadają pod trans... potem człowiek się zastanawia z kim tak naprawdę ma do czynienia.

Gość lady gina
Oni pomagaja schudnac skutecznie! www.dieta4u.com.pl/dieta-dla-kobiet

Dziękuję Wam bardzo za opinie i wskazówki. Załączone w poprzednim poście (2) fotki były z listopada 2010. Od tego czasu wiele się zmieniło, bo z wegetarianizmu przeszłam na weganizm a ponadto zaczęłam "trochę" biegać- pobiegiwać, ale na razie poziom mam straszny :). Możliwe że na tym wcześniejszym zdjęciu ważyłam jakieś 67 natomiast dziś ważę 59. Załączam zdjęcia sprzed chwili ale coś mi się wydaje, że to może być złudzenie optyczne/ błąd aparatu bo... jakoś w czarnych spodniach (obcisłych) wyglądam grubiej a bez spodni szczuplej... czyli jak to tak? ;/ http://www.fotoszok.pl/show.php/1355667_figura-grudzien-172.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/1355671_figura-grudzien-171.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/1355675_figura-grudzien-170.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/1355676_figura-grudzien-169.jpg.html Zdjęcie na których wyglądam GRUBO: http://www.fotoszok.pl/index.php?&showlinks=1&viewmode=2&upload_session=fcf55cf5c6b7 i w tych samych spodniach na których wyglądam szczuplej: http://www.fotoszok.pl/index.php?&showlinks=1&viewmode=2&upload_session=3f3e47812cbf Moje pytanie brzmi: jak to możliwe, że moje nogi wyglądają TAK RÓŻNIE?!!!! Pozdrawiam

Gość lajhsdbv
chyba masz obsesje juz na punkcie nog

... ale o co chodzi? Masz bardzo chude nogi, nie wiem co od nich chcesz (pomijając fakt, że mają dziwny kolor) ;) ;)

Kolor to dlatego że sobie je nieco odmroziłam, bo właśnie wróciłam z biegania :D wlasnie nie wiem czy chude, bo wsrod tych zdjęć jest jedno GRUBSZE więc nie wiem jak wierzyc aparatowi

hmmmmmmmmmmm

Gość Nie da się inaczej?
No na tym zdjęciu Twoje nogi wyglądają normalnie, nie ma żadnych buł (tak nazywam widoczne mięśnie:-)

Gość Fuuuuuuuuuuu bleeeeeeeee
ale ta z SDF ma PŁASKODUPIE :D