Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale lipa

kobiety sa poprostu okrutne!

Polecane posty

Gość ale lipa

Zawsze wiedziałem ze do orlow nie nalezę ;p I pasuje do waszych dzisiejszych tematow... ale to co mi dzis kurwy zrobily z głowa to jakis horror! Podobala mi sie dziewczyna z klasy i myslalem ze ja jej tez. Wiec jak zaproponowala ze idzie z kolezankami na basen czy sie przylacze, pomyslalem ze los sie do mnie usmiechnol... eh ;/ do sedna na tym basenie bylem rodzynkiem i bardzo mi odpowiadalo ze bylem w centrum zaiteresowania... Az na dzikiej rzece (pietrowa zjezdzalnia) zaczelismy sie zaczepiac probujac zabrac jakas czesc stroju, ja myslalem ze to zarty ;/ Niestety zabawa sie skonczyla jak we dwie chwycily mnie za majtki ;( Nie trudno sie domyslec ze nagle zostalem nagolasa w dolnym baseniku (1m gleboki) posrodku aqua parku...

Gość cau
Uuuuaaaahahahahahaaaaaaaaaahahahauuiiaaaashahaha.

Gość ale lipa
Ale nie to bylo najgorsze ;( Tylko to ze wszystkie zareagowaly w identyczny sposob... I nie mowie tu o bece z sytuacji, tylko wyraznie uslyszalem/ kurwa wszyscy uslyszeli ;/ Chyba se krzywde zrobie ;(

Gość cau
Jile ty masz chltasiu lat

Gość cau
No co tu duzo gadac chcialy miec dziewczynki ubaw to cie wkrecily. To byla zbrodnia zaplanowana. To ze cie zaprosly na basn to byla przyneta. Aczkolwiek pizda z ciebie mogles sie zrewanzowac i jednej z nich zrobic to samo

Gość ale lipa
Jak dotad sex mialem tylko z jedna dziewczyna ktora pozniej glupia kur** sie okazala wiec jej opinia byla stronnicza... Wiec mam pytanie. Te miarki ktore tu wyczytuje sa prawdziwe? I czy kazdy nie ogromniasty kutas jest dla kobiet zabawny!?

Gość ale lipa
Gdybym tylko wiedzial ;( I niestety nie moglem sie zrewanrzowac bo bylem nagolasa w kuswa brodziku HELLLLO A one staly na schodach wymachujac moimi majtkami! I kazaly mi wyjsc i sie pokazac bo mi ich nie oddadza! Zabily mnie

Gość jhdfhkwejrh
Jesteś facet jesteś... podsumujmy stoisz nago przed 3 dziewczynami w strojach kąpielowych... nie jest zła sytuacja... Przejmujesz się swoim rozmiarem? a nie ma nic co mógłbyś im zarzucić... wątpię byś pluskał się tam z samymi miss nastolatek... Skoro lubią dowcipy też im jakiś zrób ;)

Gość ale lipa
Latwo powiedziec... Podsumowujac zapomniales dodac ze z zajebista beka na glos szydzily z tego ze mam "malutkiego pindolka" wiesz jak to deprymuje? I fakt byly 3 bo jedna o czym niewiedzialem pobiegla po aparat. Kurwa jak ja sie w szkole pokaze ;(

Gość jhdfhkwejrh
"zapomniałaś"*-bo jestem dziewczyną... Co do "beki" nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... obróć to na swoją korzyść zamiast płonąć ze wstydu... Dasz się im zdominować-by było tak jak one chcą-> ja myślę, że powinieneś się ogarnąć i zrobić tak by nie było to wielkim "halo"

Gość ale lipa
eh dobrze, że mi chociaż stanął. nie wydawał się może taki mały. marne pocieszenie ale zawsze coś:/

Gość jhdfhkwejrh
Żartowałam. Ja nie myślę 🖐️

Gość jhdfhkwejrh
Uwielbiam podszywy ;)

Gość ale lipa
Tez bym tak chcial Ale mysle ze o HALO juz zadbaja dziewczyny... Bo dobrze sie domyslasz ;( wyszedlem ztej wody A one zamiast jak obiecaly oddac mi majtki zaczely sie tak przerazliwie smiac ;| No i brzydula na 100% zrobila mi zdjecie! Caaaaaaaaalkiem nagolasa! Dlatego sie pytam czy kazdy maly fiut jest smieszny?!

Gość ale lipa
jeszcze ta stulejka, nosz kurwa 😭

Gość asdfghjkliuytr
ja bym nie wyszła z tej wody, ale gratuluję odwagi :) a jaki był dalszy ciąg zabawy w basenie? uciekłeś do domu, czy dalej z nimi byłeś?

Gość ale lipa
zaczęły się rzucać tymi gaciami jak piłką. a ja próbowałem je złapać, ale były trochę wyższe ode mnie. dyndał mi zabawnie, dobrze że tamta już zdjęć nie robiła ani filmu nie kręciła:O:O:O

Gość jhdfhkwejrh
jak będą robiły halo-możesz im powiedzieć "no tak mogę was uważać za ekspertki bo nie jednego już miałyście...wróć... widziałyście" "Liczę, że to zdjęcie wkleicie sobie do albumu, bo słyszałem, że zbieracie je jak pokemony-musicie mieć je wszystkie", Do grubej "cieszę się, że choć fale wyrzuciły cie na ląd wielorybku miałaś siły robić zdjęcia memu działu, dzięki tobie będziecie miały o czym marzyc" ;D Czy śmieszny... to zależy od dojrzałości osób...

Gość jhdfhkwejrh
jak będą robiły halo-możesz im powiedzieć "no tak mogę was uważać za ekspertki bo nie jednego już miałyście...wróć... widziałyście" "Liczę, że to zdjęcie wkleicie sobie do albumu, bo słyszałem, że zbieracie je jak pokemony-musicie mieć je wszystkie", Do grubej "cieszę się, że choć fale wyrzuciły cie na ląd wielorybku miałaś siły robić zdjęcia memu działu, dzięki tobie będziecie miały o czym marzyc" ;D Czy śmieszny... to zależy od dojrzałości osób...

Gość nie działa
"Liczę, że to zdjęcie wkleicie sobie do albumu, bo słyszałem, że zbieracie je jak pokemony-musicie mieć je wszystkie" - jebłam :D:D:D

Gość ale lipa
Wlasnie ku*** wyszedlem ;( Chociaz moglem przewidziec reakcje, bo bedac jeszcze w majtkach uslyszalem ze chyba cos za duzo to w nich niemam... Niestety podszywacz ma troche racji bo naprawde zaczely rzucac nim, wrzeszczac ze takie malutkie pindolki majteczek nie potrzebuja ;( wiec ucieklem przez pol aqua nagolasa ;( Chyba naprawde sie zajebie!

Gość ale lipa
gruba napisała, że jeszcze dziś mój pindolek i kąpielówki z myszką miki trafią na wiochę pl i na kwejka :/ jeśli do końca roku nie będę robić za nich zadań :O a grubej mam kupować największe czipsy

Gość jhdfhkwejrh
Czy tylko mnie zastanawia fakt z jakiej racji 17-tki wiedzą co to "dużo" w majtkach ;) Muszą mieć spory bagaż doświadczeń.... Nie łam się... świat się nie kończy.

Gość ale lipa
Latwo powiedziec Widzac ich reakcje i zachowanie jestem pewien na 100% ze tajemnica to nie zostanie ;/ No i ok zalezy od dojrzalosci, ale na jakims temacie wyczytalem jak to panny lamentuja ze ich chlopcy maja "male" okolo 10cm i ze to szok Jest tak? Nie widzialem wielu wackow niewiem

Gość ale lipa
dlatego ot teraz chodzę na basen tylko z facetami. obejrzę sobie na ich przykładzie ile mi brakuje. lepiej zrobić z siebie pośmiewisko przed ziomalami niż przed takimi okrutnymi dziewuchami

Gość jhdfhkwejrh
Lamentują na temat seksu z facetem z małym... bo nie odpowiada ich potrzebom. To tak jak np. Masz fajną gre a nie możesz w nią grac bo Twój komp nie spełnia wymagań sprzętowych. Nie wyśmiewają się z nich a opisują realia jako problem. Wątpię czy każda tam reagowała śmiechem... raczej nie dokuczały partnerom.

Gość ale lipa
Ok nie wysmiewaly sie z nich... Ale tam zadnej 10cm niepasowalo A ja nawet tyle niemam...

Gość jhdfhkwejrh
Też moja pierwsza miłość i pierwszy facet w łóżku miał małego... jednak jego największym problemem były jego wątpliwe umiejętności łóżkowe a nie "mały". Nie wiem ile mógł mieć cm. też jakoś z 10... Dałoby rade wytrzymać gdyby nie uważał się za demona seksu i był chętny się uczyć... ;) Wiele zależy od techniki. W zwodzie tyle nie masz?

Gość ale lipa
prawie 9,3

Gość jhdfhkwejrh
To i tak nie jest tak tragicznie jak mogło być ;)