Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale lipa

kobiety sa poprostu okrutne!

Polecane posty

Gość ale lipa
Ale jak wychodzilem z basenu niestal ;| A kiedys uslyszalem ze jak facet jest ogolony to sprzet wyglada na wiekszy wiec naprawde jest tragicznie...

Gość jhdfhkwejrh
Faktycznie gdy jest ogolony może wyglądać na większego. Włosy go "skracają". Możesz zrzucić na to, że było zimno a one brzydkie...więc się schował:)

Gość ale lipa
Ale jak wychodzilem z basenu niestal ;| A kiedys uslyszalem ze jak facet jest ogolony to sprzet wyglada na wiekszy wiec naprawde jest tragicznie...

Gość jhdfhkwejrh
Nie wiem czym się przejmujesz ;) Mykaj lepiej spać bo już rano ;)

Gość do ale lipa
Pokarz zdjeciie powiem ci czy jest maly

Gość kurdeeee popop
czy ktos widzial duzego kutasa po zetkneciu z zimną wodą?:O moj potrafi sie zmniejszyc kilkukrotnie ale jak stoi to swoje ma:D

Gość ale lipa
ze niby gdzie i komu go pokazac? juz sie w sumie napokazywalem ;p Ale wiekszej lipy i tak miec niebede...

Gość to chyba chore
weź się w garść zrób z tego żart i tyle,nie pokazuj im że Cię to męczy tylko zrób na odwrót,powiedz im że to fajna zabawa była,a że penis się w wodzie kurczy to wiadome,tylko gówniary mogą o tym nie wiedzieć

Gość ale lipa
Po pierwsze niemam przeciesz tego zdjecia! A po drugie jak mam je pokazac... przeciesz na face nie wrzuce ;)

Gość to chyba chore
Mojemu kumplowi nad rzeką spadły majtki jak zaczepił o krzaki i stał jak go Pan Bóg stworzył nie zrobił żadnej afery tylko obrócił w żart do tej pory śmiejmy się razem i wspominamy jego ;) pośladki :D

Gość Uroczy Szymuś
No ale jak już ruchałeś to znaczy, że nie przejebałeś.

Gość ale lipa
Ze co to znaczy?! Ocipiales? Ja tu problem mam, a Ci sie pajacowac na mej krzywdzie zachcialo.

Gość Uroczy Szymuś
No to Ty ocipiałeś. Robisz z igły widły, wyolbrzymiasz problem niczym baba.

Gość zerżnąć dziada!!!
aleś ty zabawany!myslałam że obciachem było ze wszyscy widzieli cię nago publicznie, a tobie chodzi o to że nie ten rozmiar co by się podobał!

Gość ale lipa
Nie! Zaden rozmiar niebyl by ok w tej sytuacji. Ale niestety nie dosc ze zostalem rozebrany To jeszcze wysmiano moja meskosc...

Gość ale lipa
A najgorsze w tym wszystkim jest to ze nikt nawet tu nie traktuje mojego problemu powaznie!!! A to naprawde jest powod do rozpaczy ;/

WOW ;D sory ale rozpaczaj stary...! Tez mi strzelano fotki, ale jesli trafily bez kitu hit sezonu ;) katastrofa murowana...

Gość napalony14
zawiadom Antka Macierewicza ze zrobily zamach na twoje klajnoty xD

He ;) Nie lam sie chlopczyku... Wystarczy sie do innego miasta wyprowadzic ;D BUHAHA... Ale sa i dobre strony ;> zone Ci znalazlem! Panie dziewica ;D

rozumiem twoj problem...ja tez pewnie bym sie przejmowala jakby ktos chcial wrzucic moje nagie fotki do neta...a jezeli chodzi o to ze cie wysmialy to nie przejmuj sie takie z nich gowniary ze szkoda gadac...jezeli nie chcesz dac sie zaszantazowac to znajdz na nie jakiegos haka a jak to nie poskutkuje to moze policja...bo umieszczanie czyichs zdjec bez zgody tej osoby grozi kara pozbawienia wolnosci

Gość ale lipa
eh jak to puszcza do neta to pojde na psy. ale poki co to jedna chodzi ze mna do klasy!!! a nastepne dwie do szkoly ;/ Wiesz co to znaczy... Szczerze jak by chcialy mnie szantazowac, dal bym sie ;| Bo chyba nie wlaczylas linka ktory wrzucilem...

Osz kurwa ;) Ale zes se samobuja strzelil ;D A Twoja drogocenna fotka nie musi wcale trafic do neta a i tak masz pozamiatane ;D Nie zatrzymasz wymiany pantoflowej ;p Baby pod tym wzgledem sa gorsze niz szarancza ;) Jedyna nadzieja ze niedala rady zrobic dobrej fotki ;| ale na farciaza to mi niewygladasz ;p

Gość ale lipa
Musisz mnie wkurwiac?! Zdaje sobie sprawe w jakiej dupie jestem ;| Nielicze na to ze fota nie wyszla, bo stalem jak kurna wryty ;( Jutro umre...

Gość ale lipa
a gruba to jutro zajebie

Gość ale lipa
Wkurwia mnie Twoje podszywanie, ale masz racje... Jak jutro ktos na mnie spojrzy z usmiechem to jak jej krzeslem zajebie to zabije szmatlawca

Gość ale lipa
Pierdolona musiala ten aparat przynosic, jebne ja plecakiem a potem umre;...

Gość ale lipa
Ty se kurwa zartuj ;( Ale zamienic bys sie niechcial cwaniaku! A kazdemu moglo sie tak wydarzyc :(

Gość ale lipa
Może powiem ze to nie ja jetsem na tym zdjeciu