Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azja1965

SAMOTNA MATKA W USA SZUKA PRZYJACIOL ..POLEK ,POLAKOW

Polecane posty

Gość azja1965

Witam Jestem bardzo samotna ,nie mam zanych krewnych w USA ,bardzo ciezka sytuacje finansowa ,chora coreczke .Bardzo potrzebuje jakis przyjaciol .Dodam ze mieszkam w stanie Wisconsin o 35 min od Milwaukee i poltorej godziny od downtown Chicago .Dodam tez ze nie szukam wsparcia finansowego jedynie podpory duchowej i kogos z kim mozna milo spedzic Swieta i wolne chwile .Blagam ,jak ktos czuje sie samotny prosze o odezw .Mam 48 lat ale czuje sie o wiele mlodziej.Pozdrawiam wszystkie samotne mamy

Gość gość
Witam, Witam zauwazylam twoje ogloszenie niestety zostalo zamieszczone bardzo dawno temu. Ale jesli nadal szukasz przyjaciol, prosze odezwij sie. Mieszkam tez w Wisconsin - w Walworth county- 35 mil od Milwaukee. Czuje sie bardzo samotna rowniez ... Nie bede tutaj opisywac wszystkiego... Ewa

Gość nareravi1974gwrqn
Witam Jestem bardzo samotna ,nie mam zanych krewnych w USA ,bardzo ciezka sytuacje finansowa ,chora coreczke .Bardzo potrzebuje jakis przyjaciol .Dodam ze mieszkam w stanie Wisconsin o 35 min od Milwaukee i poltorej godziny od downtown Chicago .Dodam tez ze nie szukam wsparcia finansowego jedynie podpory duchowej i kogos z kim mozna milo spedzic Swieta i wolne chwile .Blagam ,jak ktos czuje sie samotny prosze o odezw .Mam 48 lat ale czuje sie o wiele mlodziej.Pozdrawiam wszystkie samotne mamy Jasne http://www.aqd.nl/e49v

Gość gość
Wez mnie do siebie do usa ;( tak bardzo nie chce byc w tej polsce