Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana asia

"tylko" seks

Polecane posty

Gość załamana asia
i przede wszystkim Chyba mnie nie zostawi dla laski, z ktora jedynie co to ma dobry seks :(:(:(

Gość hmmmmmmmm/
cytuję: "tesknie " "mysle o Tobie:" pragnę cie tesknilas za mna glupolku moj? ale bym Ci wylizal c*pke wzialbym Cię od tylu, a potem spuscil w usta Czego pragniesz? Lubie dotykac twego tyleczka Czesto mysle o tym jak Cie posuwam Wyobrazam sobie to Szanuje Cie i mega lubie " Opróćz tego "Lubie dotykac twego tyleczka" swiadczylyby ze ze soba nie spali tylko on sobie to wyobraza, ale dodalas to zdanie wiec chyba dotyka. Chyba ze w wyobrazni tylko ;)

Gość glorijjjaaaa
On musi z nią spać kilka lat, żeby się znudził, ale w końcu się znudzi pewnie, tak jak znudził się Tobą właśnie. Ale dobrze, że jeszcze wraca do domu, nie? Bo chyba mieszkacie razem? To jest najważniejsze, że wy mieszkacie razem. A reszta się jakoś ułoży. Grunt, że tego nie widzisz jakby. A do telefonu mu nie zaglądaj. Bo po co? Pisałaś, że nie lubisz seksu. To w sumie wszystko dobrze się układa. Bo on Cię nie męczy tym co Cię męczy, bo ma to od innej. MYślę, że gdybyś była dojrzała to byś zrozumiała głębie tej sytuację i doceniła jego pomysłowość i wspaniłomyślność.

Gość hmmmmmmmm/
Czyli mysl przewodnia tematu jest taka jak tamtego. To moja odpowiedz brzmi: nie, nie wyleczy sie nie zostawi. Zasmakuje dobrego seksu i bedzie chcial wiecej. Nie łudź się. To tak nie działa. To nie zastrzyk, ze sie udoprni na nią Pragnienia nie wygasna po tym jak wyladuja w łożku ale sie nasilą. Bedzie chcial czuc jej cieplo, dotyk, smak.... i jeszcze bardziej bedzie pragnal i tesknil. I nie ma tylko dobrego seksu z nia bo pisalas ze pisal jej ze jest madra itp, wiec laczy ich wiez emocjonlna, a ta to jeszcze trudniej przeciac niz tylko pociag seksualny. Ona bedzie w jedo glowie na zawsze. tak mysle.

Gość akaszakasz
buahahahahahahaha nie masz wyjścia musisz sie z nim ożenić, ale jaja jak berety :))))) i jeszcze to tłumaczenie, to nie jest prowokacja, bo z smsów coś tam wynikało hahaha spadłam z krzesła, nie już dawno leżę na podłodze, tym się wkopałaś, tłumaczenie typu nie kłamię, bo właśnie zaczęłam kłamać i snuć wyssaną z palca historyjkę,

Gość załamana asia
pisał jeszcze Cudownie mnie ujezdzalas Lubie jak go bierzesz do buzi

Gość karol wieelki
no to ci ładnie zafundował jej w dupe wsadzał a tobie do ust smacznego i wypluj te owsiki :D

Gość załamana asia
nie mieszkamy razem, widujemy sie w weekendy Ale skoro tak jej pragnie to dlaczego nie odejdzie ode mnie i nie zwiaze sie z nia??

Gość glorijjjaaaa
No ktoś mu musi brać. Myślę, że to dobre wyjście z sytuacji. Powinnaś wziąć jej numer telefonu i podziękować, że umie tak zadbać o Twojego faceta, dzieki temu kiedy jest z Tobą może zachowac dobry humor. Życzę dużo szczęścia :) 👄

Gość glorijjjaaaa
A skąd wiesz czy nie jest związany z nią? Z Tobą widuje się tylko 2 razy w tygodniu, z nią może 5? Ale wszystko będzie dobrze. To tylko seks, tak? Luzik :)

Gość załamana asia
ona mu napisała w piatek wieczorem, ze boi sie tego, jak on na nia dziala, ze traci wladze nad soba przez niego i ze to ja przeraza Bo go tak bardzio pragnie, ze traci rozum i ze pozadanie niszczy jej rozsadek On jej odpisal - Niszczy :):):) fajnie to brzmi :):) podoba mi sie :)

Gość hmmmmmmmm/
hihi, no wlasnie to moze on zdradza ja z Toba ? :)

Gość akaszakasz
Idź i kup jej kwiaty, bo dzięki niej on nie odejdzie jeszcze do innej bogatszej i wtedy zostawi ciebie sama w mieszkaniu. A tak dalej w nim bywa, możesz mu ugotować obiad co niedzielę i posprzątać po nim łazienkę. Doceń to. To cudowny człowiek, myślę, że ne powinnaś się obrażać, ze liże dupę innej tylko to uszanować i zrobić mu dobrą zupę!!!

Gość hmmmmmmmm/
kobieto! Miedzy nimi jest mega chemia! ale ty tego nie dowiadczysz bo jetes oziebla seksulanie (nie wnikam w powody). Nie da sie opisac co jest miedzy nimi musialabys sama to przezyc. To jest mozna wiez i nie licz na to ze szybko im minie. Ona omdlewa jak on do niej pisze? zadko to sie zdarza, ale zdarza. Miedzy nimi jest po prostu OGIEN! Żar uczuc i pozadania.co jeszcze pisal? pisal jej o uczuciach? o tym ze ja kocha itp?

Gość akaszakasz
Idź i błagaj go na kolanach, by został z tobą, co tam inne kobiety, tacy są już faceci, nie narzekaj, bo innego nie znajdziesz. Skoro ona go zatrzymuje seksem, ty bądź sprytniejsza i zatrzymaj go oraz oczaruj dbaniem o ognsiko domowe, pucuj, pucuj, pucuj, aż gąbka nie będzie czysta.

Gość załamana asia
nie mieszkamy razem ! i zadnej zupy mu nie bede gotowac! Jeszcze raz zapytam PO CO JEST ze mna ?? gdyby mu na niej zalezlo to by byl z nia ! skoro jest ze mna to na mnie mu zalezy !

Gość załamana asia
nic nie pisal do niej o zadnej milosci!!!! tylko o seksie !

Gość glorijjjaaaa
Właśnie jest w weekendy z Tobą, z nią jest w tygodniu, więc zależy mu na TObie. A skoro tak, to po co w ogóle założyłaś ten temat?

Gość hmmmmmmmm/
Raczej "po co Ty jestes jeszcze z Nim? " A ona co mu pisala?moze to dla niej tylko zabawa jest

Gość glorijjjaaaa
Swoją drogą mamy weekend i co? TYm razem w weekend rucha ją :D

Gość akaszakasz
Codziennie rano punkt 8, jajecznica, a wieczorem pomidorowa, co by nie był głodny jak idzie ją pukać, a jak wróci, podłoga ma być wyfroterowana, gary pomyte, wszystko ma ślnić, wtedy dopiero zobaczy jaką ma perfekcyjną panią domu, zobaczysz, nie bedzie chciał cię zostawić, góry prania beda tylko rosly i rosły, kupa garów do zmywania, bedzie sie pietrzyc i pietrzyc, a co to znaczy, że bedziesz mu potrzebna. Tym go złap, badz sprytniejsza od tamtej. co tam seks, kazda inna moze, ale zadna nie wypierze i nie wyfroteruje tak jak ty.

Gość hmmmmmmmm/
wiem jedno - nie kocha Cię. nie byłby w stanie pisac tak do innej kobiety gdyby Cie kochal

Gość załamana asia
dzis ma spotkanie z kolegami hmm ona mu pisala np. Często myślę o Tobie Chcę spędzić z Toba całą noc Wyobraz sobie jak siadam na Ciebie naga lapiesz mnie za biodra i wbijasz go we mnie raz drugi kolejny ... co wieczór marze o seksie z Toba Ze robimy to dlugo, ostro, jest nam dobrze Czasem w nocy snie o seksie z Toba tak dlugo juz pragne cie :) nie martw sie bedzie dobrze damy rade :) On - Slonce :) a da sie to zrobic tak, zeby nie bylo duzych odsetek (nie wiem o co chodzi)

Gość akaszakasz
Zeby nie było duzych odsetek buahahahahahahahah nie wyrobie, dusze sie ze smiechu, hahaha jakie jaja jakie żal hahahaha zaraz padne haha

Gość akaszakasz
nie bądź zołzą, spłać im ten kredyt nooooooooooooooo ;)

Gość marysieńka z okienka
akaszakasz- masz jakieś problemy ze sobą...? :o

Gość akaszakasz
Nie mam polewkę z tej prowokacji jak sto dwa ;))) dzięki załamanaasia zdrowo się uśmiałam przez ciebie. Błagam nie przestawaj pisać, proszę, proszę napisz co jej jeszcze pisał jak lubi ją brać, a ona? napisz jak jeszcze chciała by ją pukał. Znają się długo, musieli zamienić więcej smsów, proszę o jeszcze!!

Gość załamana asia
pisała mu jeszcze, że nie ma majtek i wlozyla sobie palca myslac o nim i ma mokro bardzo co za wulgarna dziwka!!

Gość nicegirl ;)
Jesteś zła o te smsy? Czy jesteś zazdrosna? Czujesz, że wasz związek sie rozwala? Nie obserwowałas dotąd, że coś jest nie tak? Że on znika? NP. tak jak dzisiaj, że mówi, żeidzie z kolegami, a idzie do niej? Nie jesteś wściekła na niego? Nie czujesz się oszukana, zdradzona? PS Jesteście 3 lata razem? i nawet nie mieszkacie ze sobą? Ile macie lat?

Gość nicegirl ;)
To były wiadomości z 10 miesięcy? Czy np z tygodnia ostatniego?