Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana asia

"tylko" seks

Polecane posty

Gość załamana asia
dziekuje :( mam andzieje, ze w ogole zasne :(:( tyle lat razem i on dla jakiejs dupy ...... nie wierz po pprostu nie wierze :(:(:( dobranoc :(

Gość Dede;
oczywiście ,że nie"zmądrzeje" ona mu daje to o czym ty nawet boisz się pomysleć, takie laski się nie nudzą, najaczęściej to one zostawiają a wtedy poszuka sobie innej nie chcesz ,że by to się powtórzyło? sama musisz się stać taką jak ona nie wyżytą , głodną seksu, podniecającą

Gość hmmmmmmmm/
Dede mysle podobnie jak Ty. Takich lasek sie nie rzuca.On bedzie jej wiecznie pragnal.Nigdy sie nia nie nasyci :)

Gość zalamana asia
nie wiem, ale nie dla każdego liczy się tylk oseks!! są inne rzeczy ważniejsze niż seks, dom, rodzina, dzieci i taka goraca dziwka jest dobra na chwile, ale potem mężczyzna zawsze wraca do swojej kobieety, z ktora jest lata, zna ja, ufa jej i z ktora chce stworzyc rodzine! taka panienka jak ona to zwykla dziwka, pojdzie do burdelu i bedzie mial to samo!

Gość zalamana asia
no i jaka normalna, porządna kobieta wysyła swoje nagie zdjęcia (mam na myśli te jej chlerne cycki!!) do faceta, z ktorym nie jest nawet w zwiazku !! zwykla kurwa A on się w koncu opamieta!

Gość Dalej....swoje
:) do seksu nie potrzebuje porzadnej :)

Gość Dalej....swoje
kobieta zna swoja wartosc inaczej by nie wysylala :)

Gość zalamana asia
wiem, ona jest tylko do seksu i musze to przeczekac Choc bedzie mi ciezko! :(

Gość Dalej....swoje
czytalam co pisalas...... - nie jest tylko do seksu :)

Gość zalamana asia
mysle, ze jest Pisze jej rozne rzeczy, bo chce ja zaliczyc jeszcze pare razy i tyle Powtarzam gdyby byla wazna dla niego to by nei byl ze mna tylko z nia

Gość Dalej....swoje
to po co podbijasz teamt jak juz jestes pewna ze chce byc z toba?

Gość zalamana asia
bo się boję, ze mogę się mylić albo że to z nią będzie trwało za długo i nie wytrzymam Licze, ze pojawi się ktos kto to przezyl i się dowiem czego mam oczekiwac i na co uwazac Najchetniej bym chciala zeby jakis facet jasno powiedzial co takie cos znaczy dla faceta i ile to trwa

Gość Dalej....swoje
chetnie poslucham faceta :) Ale wiem co ci powie -ze to nie tylko sex .' wiec czekamy na wypowiedzi panow :)

Gość zalamana asia
dziś do niego wpadne do pracy i mam nadzieję, że będe miała okazję przejrzeć mu telefon ciekawe czy cos pisali ze soba przez weekend

Gość Dalej....swoje
co jeszcze pisali?

Gość zalamana asia
w wiekszości zboczone rzeczy, było też troche normalnych smsów np. on do niej - uwielbiam przyrode :) moglbym mieszkac w lesie i nie miec kontaktu ze swaitem Marzenie :):) Ona - ja tez tak lubie, uwielbiam gory i spokoj tam panujacy i las tez :) On - to uwazaj w lesie na zlego wilka Czerwony Kapturku :) haha Ona - chcesz byc wilkiem? :) On uwazaj :):) Ona - Ty Moj gorący męzczyzno :)

Gość zalamana asia
no i masa wulgarnych Podoba ci sie moj penis? :) ona - Twoj maly jest ok :P on - maly :(:( Ona - oj oj przeciez wiesz, ze jest cudowny, gruby, gladki i twardy :):) On - czyli Ci sie podoba! :):):):) wbilbym go w Ciebie, głeboko :) mocno :)

Gość zalamana asia
w innym smsie kazal jej na siebie uwazac, zeby sobie kupila gaz albo cos podobnego, bo on nie zawsze bedzie mogl dojechac na czas i jej pomoc Napisal dokladnie ; nie zawsze zdaze, nie zawsze dam rade dojechac do Ciebie Wiec kup sobie ten gaz albo cos podobnego i najlepiej nie wracaj późno wieczorem nie wiem o co w tym chodzi

Gość zalamana asia
albo - on uderzylem sie w kutaska :) boli boli przyjedziesz podmuchac? :):) ona - pocałuj go ode mnie i przestanie boleć i pomasuj .... :):) ale tak porzadnie go wymasuj :)

Gość zalamana asia
wpisywania tutaj tych smsow to jakby terapia dla mnie, one tak głupawo brzmia, że ja juz zaczynam myslec, ze to może jakieś wygłupy z kims sobie urządzal Normalni dorosli ludzie tak nie pisza przeciez!!

Gość Onnnnaa
nie jest tylko przygodą.

Gość załamana asia
i żaden facet nic nie napisał :(:(

Gość załamana asia
bylam u niego w pracy i udało mi się dorwać do telefonu Byl jeden sms od niej, że znowu sie do niej caly weekend nie odzywał i że ma tego dość :):) az mi lepiej się zrobilo, jednak byl z kolegami i slowo znowu :):) oznacza, ze on jednak jej nie traktuje powaznie :):):)

Gość załamana asia
bylam u niego w pracy i udało mi się dorwać do telefonu Byl jeden sms od niej, że znowu sie do niej caly weekend nie odzywał i że ma tego dość :):) az mi lepiej się zrobilo, jednak byl z kolegami i slowo znowu :):) oznacza, ze on jednak jej nie traktuje powaznie :):):)

Gość załamana asia
wpadl do mnie na chwile po pracy i byl kolejny sms od niej, że znowu ją wystawil, umówili sie a on sie nie odezwal i ze jej przykro, ze ja zranil i rozczarowala sie nim no to mysle, ze mam juz spokoj :):) ale nadal bede sprawdzac telefon, tak na wszelki wypadek

Gość twilight saga
nie ciesz się zbyt wczesnie Moze to nie taka ich peirwsza kłotnia lepiej poczekaj co sie bedzie działo dalej a tak w ogole to ci sie dziwie, ze ty chcesz z nim byc po czyms takim ....

Gość twilight saga
jestem od ciebie autorko mlodsza o pare lat Ale mysle, ze bym nie potrafila tak robic jak ty U mnie od razu by byla afera, klotnia i pewnie rozstanie Nie wiem jak mozesz tak sprawdzac ten telefon i nic jemu nie mowic Jak ty w ogole z nim mozesz rozmawiac jakby nigdy nic

Gość załamana asia
dzisiaj miał u mnie nocować, kiedy był pod prysznicem przyszedł kolejny sms. pisała w nim, że ma nadzieję że prowokacja się udała i że jego dziewczyna nic się nie domyśla że ta kłotnia była tylko po to bo wiedzieli że sprawdzam mu tel.

Gość załamana asia
bardzo bardzi smieszne tak się podszywac Po co ludzie to robia?? nie nocuje u mnie, bo rodzice by sie nigdy nie zgodzili To po pierwsze, a po drugie to ja jestem jego kobieta i ja jestem wazna Tamta byla przz chwile zabawka i kropka!

Gość O Naiwności!
dodaj mi skrzydeł :) Ona jest ważniejsza.Być może ona też jest jego dziewczyną.Ma dwie. :)