Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana asia

"tylko" seks

Polecane posty

Gość załamana asia
piszesz, ze sie zakochal to dlaczego jest ze mna?? dlaczego nie zwiaze sie z nia ???

Gość hmmmmmmmm/
moze ona ma kogos?

Gość akaszakasz
Złotko, jedna osoba napisała, ze ja kocha, a moze to ty sama sie pod kogos podszywasz, bo nie wierze, zeby ktos nie zczail wyssanej z palca historyjki, reszta napisała ze to prowokacja. Nie osmieszaj sie, cokolwiek napiszesz, temat jest juz spalony, zacznij chociaz nowy LOL.

Gość załamana asia
o tym czy ma kogos ona nie pomyslalam No ale to tym bardziej on nie powine jej szanowac za to, ze sypia z nim a jest z kims innym

Gość hmmmmmmmm/
nie podszywa sie pode mnie. Znam podobna historie dlatego wiem ze tak moze byc.

Gość załamana asia
i jak sie ta podobna historia skonczyla??

Gość akaszakasz
buaha a co niby napisze tak podszywa sie pode mnie... znam podobna historie, haha moze anitki??? TEMAT JEST JUZ SPALONY. DZIEKUJE I DOBRANOC.

Gość hmmmmmmmm/
rozeszli sie.Tzn kazde zostalo przy swoich partnerach.A ci "kochankowie" zerwali kontakt ze soba.

Gość załamana asia
cieszy mnie to zakonczenie :):):):):)

Gość hmmmmmmmm/
ale ponoć nadal się pragną.I żadne z nich nie zaznało spokoju.To kwestiaa czasu i znów beda razem.Zbyt duża chemia miedzy nimi jest.Tak słyszałam

Gość załamana asia
ale przeciez taka chemia tez ma swoj czas, nic nie trwa wiecznie! :(

Gość hmmmmmmmm/
trwa.Czasem taka chemia moze trwac wiecznie.Znam ludzi ktorzy nie widzac sie po kilka lat nadal czuja do siebie to coś.I nadal sie pragną.Przygotuj sie na lata trwania w trojkacie.Jemu tak latwo nie przejdzie.Zaangażowal sie za bardzo.

Gość załamana asia
dlaczego myslisz, ze u nigo to bedzie takie silne i dugotrwale?? a moze jej sie znudzi bycie ta druga nie pocieszASZ MNIE :)

Gość załamana asia
wypilam butelke wina, ale nie jest lepiej w ogole

Gość hmmmmmmmm/
Może jej się znudzić bycie ta druga, ale widac juz tyle czasu i sie nie znudzilo.Moze ona ma powody ku temu, ze nie chce byc ta pierwsza? I jej taki uklad odpowiada. Bedzie silne i dlugotrwale z prostego powodu- on jest facetem,pragnie seksu,a ona jest dla niego seksualnym bodzcem i zaspokaja go.Nie zrezygnuje z tego.

Gość załamana asia
ile moze byc takim bodzcem??? przeciez te jej piekne cycki w koncu mu sie opatrza , ta jej super cipka tez mu sie wk oncu znudzi!!!! ilez na tym mozna opierac znajomosc?

Gość hmmmmmmmm/
miala piekne cycki? :) Nie opatrza sie i nie znudza,bo sex rządzi facetami.

Gość załamana asia
on jej pisal, ze ma ladne piersi, fajne i ze mu stoi jak patrzy na zdjecie Jeden sms byl, ze jest sliczna raz je napisal, ze jest jej przyjacielem i robi to dla jej dobra (nie wiem o co chodzilo) nie wierze, ze sie nie znudzi! musi sie znudzic, w koncu z jakiegos powodu faceci dochodza, zdradzaja itd przeciez ona nie jest dla niego jakims cudem, zeby tylko ona sie liczyla

Gość hmmmmmmmm/
Dziewczyno,sama sie zaczyna zastanawiac czemu jeszcze z Toba jest.Bo to co powtazasz co on o niej pisze......to jakby znalazl ideal.Sliczna,madra, ladne piersi,kocha sex,on jej pragnie, ona jego.......Nie mam pojecia czemu z Toba jest.Moze jestes bogata albo dobrze rokujaca.Lekarka, prawniczka ,fryzjera z wlasnym gabinetem itd.Tylko to mi przychodzi na mysl

Gość załamana asia
a moze ona sie waha co do seksu i on takimi smsami chce ja przekonac? istnieje taka szansa przeciez, ze chce ja komplementami zdobyc i namowic na seks I ze tak nie myski o niej tylko pisze w wiadomym celu

Gość hmmmmmmmm/
moze i tak jest.....ale pisalas ze wynika z nich ze sie juz bzykali.......:o

Gość załamana asia
tak, wynika, ze sie bzykali, no ale moze ona nie chce kolejny raz sie z nim bzykac i on dlateog jej tak pisze juz sama nie wiem co mam myslec :(:(:(

Gość hmmmmmmmm/
moze ozpala jej wyobraznie. To jeszcze gorzej dla Ciebie .Bo sie podsycaja by sie rzucic na siebie przy spotkaniu .

Gość Dede;
asia a zapytałaś samą siebie czemu on tobie nie wysyła takich smsów?

Gość załamana asia
ona mu napisala w piatek, ze ma mrzenie pchnac go na drzwi jak przyjdzie i dobrac sie do ejgo spodni tak bez slowa Nie nie bedzie mowic tylko go przeleci czy tak sie wyraza kobieta na poziomie ?

Gość Dede;
dziecko... nie rozumiesz,że w seksie nczłowiek nie bawi się w subtelności? dobry seks jest zwierzęcy i nienasycony, szalony i gwałtowny i nie chodzi tu o urodę to nie jest aż takie ważne, ważne ale nie aż tak. ważniejsze jest podejście , bez zahamowań,

Gość hmmmmmmmm/
daj spokój :) O czym Ty mowisz? - o poziomie???poziomie czego? to sa kochankowie... Takie slowa sa elementem gry erotycznej.Jak miala mu napisac?"Ukochany moj, gdy zawitasz do mnie, przylgnę do Ciebie całym ciałem, abyć oparł się o drzwi a potem bedziemy współżyć seksualnie." napisala mu jak napalona kochanka. niz w tym dziwnego. :)

Gość Dede;
właśnie

Gość załamana asia
boze mam dosc mam nadzieje, ze jutro wstane i sie okaze, ze to byl zly sen Dziekuje Wam za pwisy i pomoc choc nie do konca chcialam to uslyszec mam nadzieje, ze on zmadrzeje !!

Gość hmmmmmmmm/
dobranoc, zasnij dobrze