Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana asia

"tylko" seks

Polecane posty

Gość załamana asia
dzisiaj odmówił mi seksu:( chciałam się poświecić mimo że tego nie lubie bo seks jest chory a jednak przełamałam się ogoliłam nogi, pachy i łiłę a on spojrzał na mnie ze wstrętem i poszedł z tel do łązienki. siedzi tam poł godz juz:(

Gość załamana asia
nie ma 2! to ja z nim chodze na wszystkie oficjalne spotkania, z rodzina, znajomymi ale nawet gdyby byla wazna, to jej sms brzmial powaznie, miala pretensje, pisala, ze sie nim rozczarowala ze ja zranil Mysle, ze to koniec ich 'sielanki'

Gość kazdy kazdego
kiedys rani. On zranil ja, ale ona go KOCHA i mu wybaczy i znow beda uprawiac seks. Zrezygnowalabys z czegos co uwieliasz i daje Ci mnostwo radosci?bo ja nie

Gość stronapelnagówna
no nie do konca tak jest, czasem ktos zrani o jeden raz za duzo i wtedy sie traci ochote na wszystko co zwiazane z ta osoba skoro laska pisze, ze sie nim rozczarowala to mysle, ze to moze oznaczac ich koniec a radosc autorki :)

Gość stronapelnagówna
no i skad teza, ze tamta go kocha? moze sie po prostu lubi z nim bzykac :D

Gość załamana asia
jestem ciekawa czy nadal mają kontakt, nie mogę przestać o tym mysleć nawet gdyby go kochała, to chyba jsne jest, ze on jej NIE kocha Pisała, że znowu jej to zrobił to widać, że ona mu się narzuca, bo ma pretensje, Szmata jedna

Gość hyujthufjok
a ta dalej swoje, extra masz faceta zdradza Ciebie i Cie nie szanuje i swoją kochanke też nie szanuje Cudo facet, powiedz gdzie takich dają to się każda rzuci na takiego super goscia

Gość paniussia z okieneczka
ludzie ogarnijcie się na kilometr widać, że to prowo, tej samej osoby co Anitka!! I to jak widać, wcześniej zostało już zdemaskowane, więc nie rozumiem po co dalej się produkujucie. Ogarnijcie się.

Gość jolllka 34
Haha jaki żal, ludzie, po co sie produkujecie, już wcześniej akaszakasz czy jakoś tam, zdemaskowała ta prowokacje, haha. No jak chcecie to piszcie se dalej, ale po co haha... Bedzie sie produkowac, a ta laska bedzie wymyslac jaki to jej facet dobry, bedziecie radzic zeby go rzucila, ona na zlosc bedzie pisac ze slub planuja. Nie ma cie co robic?? Poszukajcie sobie innych tematów, PRAWDZIWYCH.

Gość załamana asia
jednak mają kontakt Przeprosił ją za nieodzywanie sie w weekend i tlumaczył Potem jej napisal, ze mu smutno I się jej podlizywał, zeby nie zloscila sie na niego dziewczyny co ja mam zrobic?? jak to rozegrac? dzownilam juz na jej nr kilka razy, ale nie odbierala

Gość upupupu
upupupup