Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorciaaa84

Długie paznokcie - tipsy

Polecane posty

Gość relaFton
nie bo w tyłek boli:D:D

Gość relaFton
nie tylko wiejskie:O

Gość moszę długie paznokcie
mimo, ze jestem facetem. Ale to nie są tipsy, tylko moje, naturalne paznokcie, bardzo starannie pomalowane na kolor szarobezowy. Za to moja żona ma króciutkie, niczym nie pomalowane.

Gość relaFton
o co chodzi z tipsami to wg Was obciach?

Mi tam to nie przeszkadza, jestem gruboskórny i jak mnie trochę z uniesienia porysuje krzywdy nie będzie. :D Te z tipsami, jak również z silikonowym gównem w piersiach niech spierrdalaj, bo za grosz nie mam szacunku do takich kobiet. :O

wcale ci sie nie dziwie, gdyby mnie było stać na taki luksus to tez bym nosiła😭 póki co musi mi wystarczyć pilnik do metalu i lakier asfaltowy przeciwrdzewny i też mam ładne paznokcie😴

czasem koleżanka mi zakłada ale to tylko jak mam randkę, generalnie nie lubię żadnego plastiku nie jest tak dobry w smaku jak prawdziwy paznokieć słabo się go obgryza😴

tak poważnie to ja tez mam na paznokciach cos co się nazywa manicurem hybrydowy czy też shellaciem ale tylko dlatego, ze moje naturalne są dość miękkie a poza tym dwie godziny tygodniowo u kosmetyczki to relaks nie do opisania no i pewna forma pozostania na bieżąco ze światem celebrytów;)🖐️ dzięki temu wiem co nowego u dody i gdzie święta spędza alicja curuś:) kosmetyczki to jednak mają wiedzę, że ho ho🖐️

Babeczka u nas w pracy nosi tipsy, bodaj akrylowe czy cuś, nie znam się na tym dokładnie, ale wyglądają jak tak naturalny francuski manicure. Nie jakieś tandetne białe krechy tylko naturalnie wygladajaca imitaacja zdrowego paznokcia. Przyznam, ze wygląda to bardzo dobrze. No ale brokatowe szpony na 5 cm to tylko na scenę dla srtiptizerek :D

Poza tym czym się różnią np tipsy od farbowanych włosów? Włosy w kołoże fioletu czy chemicznym odcieniu błondu nie sa niczym "lepszym" od tipsów. A tandetne kolczyki z kolorowym szkielkiem w nosie czy pepku? Co człowiek to gusta.

nie tydzień, nawet dłużej ale u kosmetyczki jestem zwykle raz w tyg. bo dochodzą inne zabiegi;) długie sztuczne pazury o grubości 3cm sa po prostu straszne, bo wiecie jak to jest, trza sie pochwalić przed koleżankami;) a co! moje paznokcie wyglądają naturalnie

Tak sobie pomyslalam ze warto zalozyc taki temat na erotycznym. Czasami jak ogladamy jakies filmy dla doroslych to widac jakie paznokcie maja modelki

Ja mam zawsze krotkie, ladnie opilowane naturalne paznokcie...jakies 250 dni w roku pomalowane na czerwono ;) Jak czasem zmyje kolor to kolezanki pytaja czy chora przypadkiem nie jestem ;) I Arni Ty masz zycie jak w Madrycie widze ;)