Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackEngel

Jaki wzrost u kobiet jest najlepszy

Polecane posty

Gość użytkownik onetu
a dlaczego kobiety mają niechęc do niskich? niski = mało męski, bo wysoki wzrost kojarzony jest z męższyzną. a mało kto chce miec męską kobietę

Gość wysoka kobitka
a nie podobają wam się modelki?

Gość użytkownik onetu
tak,zwłaszcza rubik:P

Gość M78 192 cm
@ ale ja też Tak - U mnie pradziadek był ogromny, jak na tamte czasy (188 cm), a prababka miała 157 cm. Ich dzieci podzieliły się genami: moja babcia i jej brat byli filigranowi, a ich dwie pozostałe siostry potężne. Ja wysoki jestem po ojcu, choć może i tamte geny jakoś doszły do głosu? - bo trochę pradziadka przypominam.

Gość M78 192 cm
"męższyzną" :o rany...

Gość użytkownik onetu
kurwa zwykła literówka, spierdalaj:P

Gość jhgfjhgj
raczej to wynik kultury i narzuczonych wzorcow facet ma byc wysoki a kobieta mala ulegla nadal to sie ciągnie, kobiety boją sie miec nizszego od siebie bo co kolezanki powiedzą, co rodzina powie, facet nizszy? no jak to ??? Sama znam pare ktora rozstala sie przez innych ludzi :O We wspolczesnym swiecie ludzie są coraz wyzsi i jakas kurdupelka 160 czy kurdupelek 170 to troche porazka :O sama mam 161 i chcialabym miec te 170 chociaz :O mysle jednak ze najwazniejsze są proporcje i ogolny wyglad. Niska dziewczyna z krotkimi nogami ,sporym tylkiem i cyckami bedzie wygladala smiesznie , podobnie jak facet 195 chudy jak badyl zgarbiony z wąską klatą albo co gorsza spasiony z biodrami jak kobieta :D

Gość hidiko
Najlepsze laseczki to ani nie za niskie, ani nie za wysokie, 165 - 175 cm to wzrostowo taki ideał, ja mam 183cm :)

Gość ja mam 175
i nie ma reguly, sam wzrost to za malo, by oceniac kobiecosc. mi podobaja sie i nieskie, jak i wysokie.

Gość ja mam 175
jestem kobieta:D

Gość M78 192 cm
No tak: jasne, że proporcje, zadbanie, styl, sposób zachowania się - to wszystko ma znaczenie.

Gość Duzyyyyy
w okolicach 170 cm to fajny wzrost a dla faceta w okolicach 190 cm

Gość ja mam 175
ale cos jest w tym dazeniu, zeby facet byl wiekszy i u kobiet i u facetow. mi tez sie marzy moze nie duzo wyzszy ode mnie, ale zeby byl postawny, szerszy, bym nie czula sie przy nim wlasnie duza. kiedys spotykalam sie z facetem mojego wzrostu i raczej szczuplym, to czegos mi brakowalo:)

Gość bjkigt
najlepiej ok 160-175 Wysokie nie koniecznie takie ładne są bo kto by chciał jakąś taką żyrafe 180+ generalnie kobieta nie może być zbyt wysoka bo kobiety z reguły szukają wyższych od siebie więc wyższe automatycznie mają mniej kandydatów do związków

Gość Mam 173 :p
jak dla mnie to dziewczyna powinna mieć 165 cm wtedy byłoby idealnie :) zwracam uwagę ma dziewczyny 160-170 bo wysoki nie jestem :p

No właściwie to wszyscy mają podobne gusta, tradycyjnie 165-168 u większości to ideał, a facet? Co myślicie o ich wzroście?

Gość pyciutkaaa
Ja mam 160, a móf facet 186 i jakos zyjemy. Z tym, że ja kocham obcasy, wiec smiało moge zakładac.

Gość DW.unasty
Mnie to się marzy taka laseczka 170-175 cm :P ale nawet przeciętna średnia 160 cm na mnie nie spojrzy, więc o takiej modelce to sobie mogę tylko pomarzyć. Ale odpowiadając na pytanie to 170-175 cm

Gość Krzycząca 40-cha
ok 163 - 176 , ja mam 169 i jest ok, ciut niższe i ciut wyższe laski w porządku wyglądają, akurat