Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciastko marmoladowe

Jakie ciuchy uważacie za najbardziej obciachowe??

Polecane posty

Gość hehe no
Futra,szczególnie naturalne jak ktoś pięknie to napisał, w krótkim wygląda się jak dz...a a w długim jak kwadrat no i ze starymi babami się kojarzy zdewociałymi.

Gość pani teleinformatyk
białe kozaki, lateksowe leginnsy, za małe spodnie z których wylewają się boczki, sukienki ślubne typu princessa, niedobranie wzorów ubrań np bluzka w kropki spódnica w krate + rajtki w kwiatki.

Gość baleriny są paskudne
najzgrabniejsza kobieta wygląda mało kobieco i jakby nogi krzywe miała

Baleriny sa oblesne, stopa wyglada w nich na wiele wieksza niz jest, rajstopy do krotkich spodenek- w zimie i w ogole, okropnosc, bolerka-tragedia, puchowy bezrekawnik, trampki na obcasie/koturnie-porażka najwieksza chyba;/

Gość stara a głupia
legginsy plus krótka bluzka... dla mnie to obleśne, szczególnie jesli osoba do szczupłych nie nalzey

Gość Kowjd
mi się natomiast nie podoba: 1. Połączenie spodenek z rajstopami- nie rozumiem tego kompletnie. A widzę sporo dziewczyn w takie mrozy jak teraz w takim stroju. Może to i modne ale dla mnie bezsensowne i kiczowate. 2. Niskie spodnie biodrówki. 3. Buty emu- no ludzie... rozumiem, że wygoda i ciepło to podstawa ale te kapcie są paskudne, szpecą nogi. 4. Satynowe sukienki- błyszczą się jak psu jajca, psują sylwetkę, tandeta. 5. Wysokie szpilki+ brak umiejętności chodzenia w nich- idzie ci potem taka zgarbiona, z ugiętymi kolanami, ledwo się człapie ale idzie! Ma wysokie szpilki, jest super modna! 6. Długi rękaw a na to krótki- też mi się to jakoś nie widzi. 7. Spódnica na spodnie albo legginsy. 8. Wielkie, puchate czapy na zimę z uszami (typu królik itp)- dla dzieci fajne, ale widzę sporo 20+ kobiet w takich czapach. 9. Upychanie szerokich spodni do botków- a potem powstają buły na nogach. 10. Sukienka z ogromnym dekoltem + bardzo krótka- moim zdaniem powinno się zdecydować, albo to, albo to. Dużo by jeszcze wymieniać. Co do ubrań z bazaru i marketów- nie każdego stać na markowe ciuchy. Ja się ubieram w niedrogich sklepach, z nieznanymi markami. Ale najważniejsze, żeby ubierać się odpowiednio do wieku i figury.

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
najważniejsze to nie wtryniać wielkiego nochala w nie swoje sprawy - ja mogę ubrać się jak łajza i głęboko mam wasze zdanie na mój temat. Polandia- zaścianek świata :O

Gość gośćevevev
ubrania niedopasowane do figury i okoliczności. Np. moja koleżanka co waży prawie 90 kg czyli nie ukrywajmy JEST GRUBA nosi leginsy jako spodnie no przecież to jakiś żart do tego zakłada obcisłą bluzeczkę do pasa. Ma na całych rękach blizny (rozdrapuje strupy ) a chodzi w bluzeczkach na ramiączkach (bo jej gorąco) do tego męskie buty jak w góry by miała iść. No dramat a jak jej mówie żeby przymierzyło to czy to to ona nie bo drogie bo szkoda jej kasy bo ona sie bedzie odchudzac a gada tak od 10 lat ehhh a potem chodzi w ciuchach co jej mama z ciucholandu przynosi

Gość gośćdewcfw
dzinsy a na to kozak i sportowa kurtka z kapturem plus bazarowa błyszcząca torebka- koszmar. Leginsy jako spodnie. getry na to spódnica. spódniczki dzinsowe. bolerka szczególnie te błyszczące dzinsy z aplikacjami na kieszeniach bazarowe torebki- gołym okiem z kilometra wypatrze czy kupiona na targu aż bije po oczach. Białe kozaczki niemodne już kolorowe rajstopy ogólnie cieliste rajstopy blee tłuste włosy odrapany lakier na paznokciach ogólnie nie lubie jak ktoś nie patrzy na to jak wgląda. Nie dobiera sobie ubrań zakłąda byle co, jak leci bez ładu i składu. Mamy taką piękną kolezanka ma piękne pełne kształty a chodzi tylko w jasnych dzinasach, adidasach i koszulkach sportowych do tego sportowe kurtki. mówimy jej że ma piekne nogi ma s spódnicach chodzić lub inncyh spodniach to ona nie

Gość gość
Koszula włożona w spodnie u facetów. x zalezy od okoliczosci , moj maz w pracy ma koszule w spodnie wlozona , wyglada elegancko a nie obciachowo , chcialabys spotkac doradce w swoim banku ktory wgladalby jak fircyk z wywleczona koszula??