Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredytobiorca

Dobry kantor internetowy-polecicie mi?

Polecane posty

Gość kredytobiorca

Spłacam kredyt we franku, szukam kantoru internetowego. Jest ich sporo polecicie mi któryś? Napiszcie opinię o tych z których korzystacie.

Gość kredytobiorca
nikt nie ma takich doświadczeń?

Gość zbyszek88
ja korzystam z fritzexchange. wejdź sobie na ich stronę tam masz wersje DEMO, dzięki niej bezpłatnie i bez zobowiązań próbujesz wirtualnie dokonać transakcji. Ja cenie fritza, są jako jedyni polecani przez portal money.pl -> więc to chyba coś znaczy? poza tym kursy są na prawde korzystne i nie miałem jeszcze nigdy problemu ze zbyt długim oczekiwaniem na transakcję!

Gość strefawalut
e-kantor znajdziesz na strefawalut.pl, to zestawienie kantorów internetowych

Gość Vlaspo
tak, polecę - Amronet. Inne się nie umywają, nawet nie ma sensu o nich wspominać, bo Amronet to zdecydowany lider. Sam spójrz na ich ofertę to zobaczysz, że nie opłaca się korzystać ze stacjonarek.

Gość gość
odpowiadając na Twoje pytanie z tematu, ktoś tu dobrze Ci poradził by spojrzeć na jakieś porównywarki albo jakieś wątki gdzie wskazują top w tej kategorii. dzięki takim zestawieniom można wybrać coś z najlepszych. mały problem polega na tym, że w każdym z tych miejsc niestety pierwsza trójka trochę się różni od siebie :) no ale przewijają się te same firmy przez to że mają podobną ofertę. ja w taki sposób akurat wybrałam i korzystam z lidera walut i mogę polecić. jak zaczynałam to mieli wtedy taką opcję że pierwsza transakcja na jakąś niedużą kwotę była za darmo, nie wiem czy nadal jest taka opcja, sprawdź po prostu :)

Gość salllynka
rzeczywiście porównywarki to przydatna rzecz, oszczędność czasu. Ja korzystam ze wspomnianej już strefywalut albo kantorbox . działają na podobnej zasadzie, wybiera się tylko swój bank i ile chcemy wymienić, no i pokazują się najkorzystniejsze oferty

Gość Marzelna
Jedynym kantorem, z którego korzystałem, jest Amronet. I mogę z czystym sumienie polecić. W sam raz dla osób, które cenią sobie oszczędzanie.

Gość kawowadama
Przede wszystkim taka wymiana kasy to wygoda. Z oszczędzaniem też masz racje, każda moja transakcja w Amronet.pl była korzystna.

Gość gość
Ja na strefiewalut znalazłam Pewny Kantor i jestem można powiedzieć już stałym jego użytkownikiem - ma dobry spread, korzystne ceny, a wszystko szybko i sprawnie.

Gość severyn
Spośród e-kantorów z których korzystałem najbardziej odpowiada mi Amronet. Bezproblemowo można się we wszystkim połapać, nawet gdy to dopiero pierwsza transakcja. Ostatnio zleciłem przelew i dosłownie za godzinę miałem na koncie, miłe zaskoczenie. Nigdy zresztą nie czekałem dłużej niż 1 dzień. Co ważne, zero niepewności, bo na stronie do dyspozycji jest kalkulator walut i korzyści. Jestem pewien zatem, że Amonet.pl nie obiecuje przysłowiowych gruszek na wierzbie. Wszystko wiem z góry zanim wymienię kasę.

Gość gość
ja korzystam z Aliora, ale dlatego, że potrzebna mi była karta walutowa, którą będę mogła podpiąć do PayPal i płacić w internecie bez przewalutowania, i to była jedyna darmowa opcja. O tyle dobrze,że czaję się, jak funt/dolar spada, albo ustawiam automatyczne zlecenie, i sobie leży na darmowym koncie walutowym (miałam wcześniej walutowe w innym banku ale było płatne i bez karty :/). nie wiem, jak różnice w kursie, nie mówię, że w Alior jest najlepszy kurs, mi chodziło o kartę. dobre opinie słyszałam o walutomacie

Gość vel_sova
Współczuję, tak jak i pozostałym, „frankowym” kredytobiorcom. Mogę doradzić Amronet.pl. Ja tu na firmę wymieniam i w pełni zadowolony jestem z kursów oraz niskich kosztów. Porównywałem ze zwykłymi kantorami. Przy kwocie ok. 1000 zł, wychodzę prawie o 50 zł na plus korzystając z Amronetu, tak więc i Ty na pewno zyskasz, pomniejszysz swoją ratę. Kantor solidy, uczciwy, szybki przelew kasy i jak chcesz to od razu stamtąd możesz chyba kredyt spłacać. W razie czego zadzwoń i dopytaj w biurze obsługi.

Gość mikloos
Też wybrałem Amronet (już dawno) i na nic nie narzekam. Transakcje są uczciwe, szybkie, oszczędności widoczne już za pierwszym razem.

Gość tornadus
Kurs franka w Amronet.pl bardzo konkurencyjny, można zresztą spróbować po własnym. Polecam, bo jakby nie patrzeć nie przepłacicie za transakcję, najniższa prowizja, zaledwie 0,2%.

Gość drdrwal
Nie zazdroszczę nikomu kredytu w CHF, aktualny kurs waluty to naprawdę dla Was problem. Jeśli jednak trzeba kupić franka, faktycznie online najtaniej wyjdzie. Patrzyłem na różnicę pomiędzy bankiem czy kantorem stacjonarnym a Amronet.pl- jest duża. Oczywiście na korzyść Klienta. W miejsce spreadu stała prowizja 0,2 %, czyli kolejny aspekt za tym, że warto. Sam z kolei kupuję EUR przez Amronet i też taniej. Nie trzeba zresztą decydować się na najlepszy, dostępny kurs, są inne opcje, np. własna propozycja.

Gość popkoloco
Oj tak, znam ten "ból". Teraz wolałabym spłacać zobowiązanie w złotówkach, ale nie mogłam przecież przewidzieć jak mocno kurs CHF się zmieni. Sprawdziłam właśnie cenę na www.amronet.pl i od razu się zarejestrowałam, różnica na moją korzyść kolosalna- do tej pory wymieniałam przez bank, ale już nie zamierzam, skoro znalazłam lepszą opcję.

Gość pavillon
Potwierdzam i ja: przez Amornet.pl kupisz walutę korzystnie.

Gość ludwin
Kilka znam, ale polecam Amronet.pl. Najsprawniej realizuje transakcje.

Gość sewila
Myślę, że słusznie, bo też tam wymieniałam i absolutnie na Amronet narzekać nie mogę. Trafiłam raz na korzystną promocję- aż 50 % taniej i wiem, że firma cyklicznie oferuje jakieś bonusy:) Transakcje szybkie, proste oraz bezpieczne.

Gość kaveus
Wygoda korzystania z serwisu na 100%. To bardzo pozytywnie wyróżnia Amronet. Już podczas pierwszej wymiany miałam wrażenia jakbym korzystała co najmniej 10 raz z rzędu.

Gość gość
najpopularniejszy w Polsce to chyba walutomat. kredyt-gotowkowy-kalkulator.pl

Gość gooralka
Nie będę może oryginalna (nie o to zresztą chodzi) ale polecam Amronet. Po prostu szczerze. Jak do tej pory najkorzystniejsze i najszybsze transakcje oraz wypłaty.

Gość Ewelina92
Ja właśnie przygotowuję się do wyjazdu do USA i od paru dni bacznie obserwuję kantory. Najlepszy kurs znalazłam dolara na http://www.karmelickakantor.pl/ . Oczywiście mam nadzieję, że ten dolar spadnie bo obecnie kosztuje prawie 4 zł. Ale tak czy inaczej wiem, że to w tym kantorze wymienię swoje pieniążki, czytałam same pozytywne opinie :)

Gość żuku1976
W Amronet.pl kupisz dolary tanio, jestem pewien, bo dosłownie 3 dni temu wymieniałem tam PLN na USD.

Gość chucky doll
Wyjątkowo niska prowizja i rewelacyjne kursy, przedmówca ma rację- zarejestruj się w Amronet.pl.

Gość karmens
Polecam, przystępna platforma, innowacyjne rozwiązania i kursy na przystępnym poziomie. Amronet w pełni sprostał moim oczekiwaniom.

Gość forgoth
Po przetestowaniu kilku, a może nawet kilkunastu internetowych kantorów, najlepszy do zakupu CHF wydaje mi się Amronet.

Gość Amir_Ya
Przez Amronet można taniej kupić franki taniej i spłacać kredyt bezpośrednio z kantoru, co stanowi dodatkową korzyść- szybciej i oszczędza się na ewentualnym koszcie przelewu do banku.

Gość havanna2
Myślałam, że za wygodę trzeba słono płacić, a tu proszę- w Amronet.pl wcale nie. Transakcje są komfortowe, proste do zrealizowania ikosztują mniej niż w zwykłych kantorach i bankach.