Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredytobiorca

Dobry kantor internetowy-polecicie mi?

Polecane posty

Gość gość
Na pewno bym porownała "wasze" kantory z Gieldawalut.com, często jest tak, że ich kurs sprzedaży o ułamek grosza się różni od rynkowego, stawki giełdowe na stronie są na bieżąco publikowane, także szybko można porównać.

Gość naddinka
Sprawdź sobie ofertę na Gieldawalut. Wymieniałam u nich przed urlopem i mieli najkorzystniejszy kurs Euro. W dodatku mieli też promocje na prowizję dla nowych klientów - sporo zaoszczędziłam.

Gość gość
Może nie będę oryginalna jak polecę Amronet, jednak wolę szczerze rekomendować na podstawie własnych doświadczeń w wymianie waluty online. Z Amronetu korzystam najdłużej i najchętniej choć w międzyczasie miałam okazję i z paru innych e-kantorów.

Gość gość
Jeżeli już polecać znane i sprawdzone kantory, to mi pierwszy na myśl przychodzi Cinkciarz.pl. Kilka razy zdarzyło mi się z niego skorzystać i byłam zadowolona, choć nadmienię, że nałogowo waluty raczej nie wymieniam.

Gość Olaluna

Ja przed urlopem wymieniałam na Pluskantor, bo mieli wtedy najlepszą ofertę. Więc sprawdź sobie jak to teraz u nich wygląda względem tej waluty, która cię interesuję. Z tego co wiem, mają teraz opcję odroczonej płatności, więc możesz sobie wymienić po najlepszym kursie, niezależnie od tego, czy dysponujesz w danym momencie pieniędzmi czy nie.

Gość missery34

Korzystnymi cenami mnie bardzo mile zaskoczyła gieldawalut.com, poza tym funkcjonalność serwisu nie zawodzi- nawet w przypadku mobilnej wersji w telefonie. Fajny kantor dla każdego.