Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredytobiorca

Dobry kantor internetowy-polecicie mi?

Polecane posty

Gość gość
Najlepszy i sprawdzony. Pewny Kantor.

Gość gośćdhfbhdfbd
Google

Gość gość
ogólnie każdy lepszy od stacjonarnego czy banku. akurat wczoraj wymieniałam w ergokantor, a ostatnio w ekantor. po pr0sotu musisz sprawdzać kursy; czasami te mniejsze są lepsze bo im bardziej zależy

Gość gość
Nie można jednoznacznie powiedzieć, który jest najlepszy. Polecam porównywatrki e-kantorów, takie jak strefawalut.pl . Sprawdzasz tam najkorzystniejszą ofertę ze względu na bank w którym masz konto, walutę oraz wysokość wymienianej kwoty.

Gość krysia kowalska
Na razie wymieniam przez Amronet i warunki mi odpowiadają, na start dostałam rabat, przelewy są szybkie, dobre ceny także.

Gość gość
a ja ergokantor.pl

Gość jenefer z
Tego kantoru nie znam, ale póki co wymieniam przez Amronet.pl i też super. Sprawnie, tanio i można całodobowo.

Gość hagart
Poczytaj na stronie www.amronet.pl Tam możesz przeczytać dokładnie ile możesz zaoszczędzić i jakie mają programy dla nowych klientów – a są one bardzo atrakcyjne. Korzystam ja i kilku znajomych, więc mogę ze swojej strony szczerze polecić.

Gość whiteeagle
Nowi klienci Amronet otrzymują na start zniżkę az 90% i od razu mogą brać udział w programie partnerskim- czyli zarabiać na poleceniach kolejnych użytkowników. Kantor ogólnie bdb pod względem korzyści finansowych.

Gość karmazion
Dokładnie tak, moje pierwsze transakcje w Amronet były niemal za darmo, teraz też bardzo się opłaca, prowizja to przecież tylko 0,2 %, przy dobrym kursie sporo oszczędzam.

Gość gość
nononononono prawie dwie strony reklam amronet Brawo

Gość gość
Polecam www.amronet.pl. Często wyjeżdżam za granicę i muszę korzystać z kantorów. Zauważyłem, że ceny się znacznie różnią. Dlatego warto wybrać najtańszą opcję, zwłaszcza jeśli wymiana następuje stosunkowo często. Wtedy kwota różnicy staje się dużo większa.

Gość gość
ja mam kredyt we frankach i kupuję stąd waluty www.kantoralex.pl i opłaca się :) naprawdę :)

Gość vivia80
Zacznę od tego, że nie mam kredytu ani w CHF ani w EUR, ale kantor internetowy przydaje mi się bardzo w firmie przy współpracy z zagranicznymi kontrahentami. Przez Amronet.pl bardzo szybko i niedrogo kupuję walutę, także uważam, że i Wam pomoże taka wymiana waluty, na pewno zaoszczędzicie sporo czasu i pieniędzy też.

Gość Waldek111
Ja korzystam z wymieniaj.pl nigdy nie miałem u nich żadnych problemów czy to z wymianą czy z inną transakcją. Bardzo dobry kantor z dobrymi naprawdę poziomami kursów.

Gość PIKPOK2
lubię wymieniać w www.kantoronline.pl

Gość gość_co to jest
czemu administrator nie zablokuje tego całego amronetu? ja szukam jakiś porad, a tu tylko reklama. i to jaka nachalna!

Gość miki828
Ale przynajmniej wiesz z czego nie korzystać ;) Rzuć okiem na ten kantor wymiany walut online http://www.trejdoo.com/ . Mają na stronie kalkulator oszczędności także od razu dowiesz się ile zyskasz na takiej wymianie walut.

Gość xera78
Sprawdzałam nie jeden kantor online. W moim zdaniu wygrał www.wymieniaj.pl przeważyło dla mnie funkcjonalność portalu, proste i logiczne. Wiadomo co robić. Pomylić z niczym się nie da.

Gość gość
ja polecam sprawdzić samemu, sporo opinii jest na jakikantor.pl, ranking z wieloma kantorami, więc myślę, że bez problemu uda się znaleźć coś odpowiedniego ;) Poza tym - kursy to nie wszystko, serio

hmm nie wiem jak ocenić kantor pod względem czy jest dobry czy nie. Kantory internetowe to powinno sie oceniać pod względem szybkości transakcji, wysokości różnicy między kupnem a sprzedażą, i przejrzystości oferty. Wtedy możemy mówić że kantor Ergokantor jest godny poleceniu.

Gość gość
Dobrą opcją jest internetowy kantor. Ja ostatnio korzystam z Pewnego Kantoru, bo ma najlepszą ofertę natenczas.

Gość turquoisee
Myślę że Amronet. Tu wymienisz błyskawicznie i w dobrej cenie. Sprawnie realizuje przelewy za granicę.

Ja też dorzucę swoje trzy grosze. Warto zainteresować się ofertą kantoru https://kantoronline.pl/. Szybka i bezpłatna rejestracja, kursy walut w czasie rzeczywistym. Oferta zarówno dla klientów indywidualnych jak i biznesowych. Moim zdaniem warto korzystać z tego typu rozwiązań, to dużo lepsze niż stanie w kolejkach w kantorach stacjonarnych.

Gość ranking
oczywiście, polecam skorzystać z porównywarki kursów walut https://kantorlista.pl, wszystkie kantory internetowe w jednym miejscu