Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredytobiorca

Dobry kantor internetowy-polecicie mi?

Polecane posty

Gość gość
Ja korzystałem z usług kantoru internetowego https://centnet.pl/ i wszystko przebiegło tak jak powinno. Polecam każdemu, kto chce wymienić pieniądze a nie ma blisko kantoru.

Ja mogę polecić http://kantory-plus.pl ponieważ oferują bardzo dobre kursy i rzetelną obsługę. Wymieniałam pieniądze u nich wielokrotnie i za każdym razem przebiegało to bardzo szybko oraz przyjemnie. Serdecznie polecam, bo są najlepsi :)

Gość Renata1342
Moim ulubionym kantorem online jest zdecydowanie Amronet - świetne kursy, przejrzysta strona internetowa i szybkość transakcji sprawiają, że jest to godna polecenia firma :) Zapraszam serdecznie!

Gość gość
ze swojej strony mogę polecić dobrykantor.pl z niego korzystam od ponad roku

Gość Partner32
Ze swojej strony mogę polecić Amronet, który jest obecnie najlepszym kantorem internetowym w Polsce. Oferuje on bardzo atrakcyjne kursy, rabat dla nowych klientów oraz błyskawiczne transakcje, dzięki czemu już po kilku minutach możemy cieszyć się przewalutowanymi pieniędzmi.

Gość czay
Może AMRONET? Można przeczytać o nim tutaj: http://rankingkantorow.pl/amronet-pl/ - we wpisie opisano wady i zalety wymiany walut przez internet (napisano również o kosztach związanych z korzystaniem z tego konkretnego kantoru).

Gość gość
W praktyce wszystko się zgadza z opisem, zdecydowanie polecam:) Amronet jest solidny i realizuje o każdej porze przewalutowania z duża oszczędnością dla klienta.

Gość Galicyjka
Przypuszczam że bardzo dużo e-kantorów jest OK i warto w nich wymieniać. Ja akurat jestem zarejestrowana na Pluskantor.pl o którym mam pozytywne zdanie i spodobały mi się te szybkie wymiany niesłychanie niskim kosztem tzn. 1-2 grosze spreadu czego się nie odczuwa w zasadzie.

Gość Marcelina5698
Od roku korzystam z rożnych kantorów internetowych i można powiedzieć że mam już w tym zakresie pewne doświadczenie. W tej chwili po wielu przygodach z innymi kantorami korzystam z Kantor Ekspert.

Gość Dzulka
Korzystałam z dwóch i w sumie każda platforma miała swoje plusy i minusy ale usługa jak dla mnie to mega wygoda i duże oszczędności, aktualnie mam konto w https://cinkciarz.pl i wszystko jest ok, przede wszystkim bezpiecznie i pieniądze mam dość szybko na koncie.

Gość eljest
Kantor czy platforma, to działa podobnie, zwłaszcza jeśli platforma wymienia też po kursie dostępnym- tak żeby nie czekać na czyjąś ofertę. Z tych co mi się podobały i sprawdziłam, że sprawnie działa oraz wycenia dobrze mogę polecić Gieldawalut.com.

Gość gerd33
Natrafiłam na kilka kantorów które mi się spodobały, ale chyba najbardziej Pluskantor.pl, w tym jego promocja- pierwsza wymiana bez spreadu- tak po kursie rynkowym. Później też warto było skorzystać, trudno o niższy koszt gdzie indziej.

Gość Bartek3355
Osobiście moim ulubionym kantorem jest Amronet, z którego usług obecnie korzystam. Jego głównym atutem jest szybkość transakcji, dzięki czemu kasę dostajemy już w parę minut :)

Gość czekalska
Ja też zastanawiam się gdzie tu przewalutować środki , chodzi mi dokładnie o to, żeby EUR na PLN wymienić. Z Waszych propozycji pluskantor.pl mnie najbardziej zachęca (wymianą darmową i widzę że mój bank bezpłatnie obsługuje) a chcę przez neto bo kasę i tak trzymam ma koncie, po co mam wypłacać jeśli się obejdzie bez tego.

Gość gabunka73
Polecam abyś przemyślała jeszcze serwis Gieldawalut.com, posiada 2 opcje wymiany, kurs własny oraz jak w kantorze- szybka transakcja po kursie platformy (bez obaw również zawsze korzystny).

Gość Ingritka
Ta Gieldawalut.com ma świetną wersję mobilną na telefon co do kursów też pewność całkiem niezłych. Mnie się podoba. Na razie 2 wymiany, z rabatem 80% na prowizję a więc tym bardziej warto.

Gość darJanna
Swoim znajomym zawsze polecam Amronet, dzięki przewalutowaniom w tym kantorze konkretnie oszczędzam na zakupie CHF już od 2 lat i zawsze mam pewność że nie będę musiała czekać nie wiadomo ile na przelew, wszystko zgodnie z tabelą, nigdy później.

Gość PikaCzu4000
Niezależnie od tego czy jadę na urlop czy wymieniam jakieś małe pieniążki żeby zapłacić za zakupy w necie, pluskantor.pl zawsze mi idealnie służy. Nie ma tu czegoś takiego, że jak drobna wymiana to kurs gorszy albo koszt wyższy, a realizacja zawsze priorytetowa. wspólpraca 100% zgodna z oczekiwaniami i warta polecenia.

Gość Zoana34
Od kilku miesięcy mam konto walutowe w firmie, jak klienci płacą w EUR, staram się na bieżąco wymieniać, żeby kurs nie zmienił się na mniej korzystny. Najpierw przez bank szyły przewalutowania spread sporo pochłaniał. Dlatego się zainteresowałam gdzie jeszcze można wymienić przez internet i tak znalazłam serwis Gieldawalut.com. Mam stały dostęp do znacznie lepszych kursów i bezpłatnych przelewów na moje konto w banku.

Gość bedner
Ale nie zawsze najbardziej opłaca się to ogarniać przez net. W dodatku musisz mieć do tego konto walutowe. Dla przykładu Kantor Plus w Zgorzelcu i w kilku innych miejscowościach koło A4. Jak widać, można kupić walutę przy spreadzie 0,5 grosza! Zresztą - aktualny ich kurs jest do sprawdzenia online.

Gość mollii
Nawet najlepsza oferta kantoru stacjonarnego nie skusiłaby mnie by jechać do niego z drugiego końca Polski. Do paru miesięcy mam konto na Gieldawalut i jestem z niego zadowolony. Kursy są atrakcyjne, a w dodatku jest dodatkowa opcja wymiany społecznościowej - czasami można na niej naprawdę ładnie zarobić.

Gość gość
ja korzystam z usług kantoru Pluskantor i chwalę sobie. Dobre kursy, sprawne, szybkie transakcje, pracuja cały tydzień/24 na dobe . dla mnie ok http://www.pluskantor.pl/

Gość Zosia1975
Dla mnie najlepszy jest Cinkciarz. Korzystam od dwóch lat, spłacając kredyt we frankach i sporo już zaoszczędziłam dzięki dobrym kursom (nie to, co w moim banku). Do tego ostatnio ustawiłam sobie zlecenie stałe i polecenie zapłaty, więc operacja jest wykonywana automatycznie - nie muszę pamiętać, by wymienić pieniądze i opłacić kredyt.

Gość gość
Polecam wymianę www.kantorekspert.pl mają bardzo dobre kursy a przy spłacie kredytu tak jak w moim przypadku każdy grosz się liczy. Wymieniam u nich już kupę lat i moje zadowolenie z ich usług nie maleje

Gość gość
Też polecam kantor ekspert!