Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem zrozpaczona

Polecane posty

Gość IMO12370
Nie smuć się Iftarko. Krasnali żar sięga daleko. :P

Gość IMO12370
Tam także była taka jedna Ruda...tyle, że młodsza...DUŻO młodsza. :P

"Zaraz pojawi się ike i da nam żar tropików " Ładny eufemizm dla zionięcia ogniem ;) Swoją drogą tyle lat razem gadacie,nawet flirtujecie w sieci,a Ty go dopiero teraz pytasz skąd jest...? :D

Gość Zuzanna Amelia & 11
Ike jest zazdrosna ?

Jezu... a co jeśli większość dziewczyn to takie same idiotki jak autorka tematu, mentalnie oderwane granatem od pługa, bez własnego zdania i poglądów (te dają im TV i Cosmopolitan) tylko w prawdziwym życiu nie robiące z siebie pośmiewiska jak tu... Jeśli tak, to świetnie, bo nie dość, że takie choć mają się za niewiadomo kogo to tak naprawdę muszą stanąć na krześle aby pocałować mnie w dupę, to jeszcze o wyrzuty sumienia trudno traktując to to jak gówno.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Darker - czy jestes absolutnie pewien , ze to wlasnie w tym temacie chciales wpisac swoj tekst ?

"iks x my gadamy od 2 tygodni " Nie żartuj; odkąd tu się pojawiłem,to jak Cię tylko zauważył,zaraz zaczynał kokietować (jeszcze w czasach,gdy mi zarzucał siedzenie na zbyt wysokim koniu)... Czyli półtora miecha najmniej ;)

Gość Zuzanna Amelia & 11
No no ..... czego to ja sie dowiaduje....

Gość IMO12370
PÓŁTORA miesiąca zmarnowane na Rycerza! Gdzie popełniłem błąd!? :classic_cool:

No Mały,teraz to mnie zaskoczyłeś; rozwiń myśl :P Zuzia,spokojnie; Smoczyca zawsze się wtrąci,ale to nie zazdrość,tylko bezinteresowna chęć dogryzienia niektórym ;)

Gość Zuzanna Amelia & 11
Smoczyca - brzmi dumnie i groznie.

Gość IMO12370
Ano dumnie i groźnie. Wczoraj tak poturbowała Rycerza, że mało nie spadł ze swego wysokiego konia. :classic_cool:

Nie żartuj; odkąd tu się pojawiłem,to jak Cię tylko zauważył,zaraz zaczynał kokietować x x piszesz o Krasnalu??? Nie mów, że ja taka ślepa byłam...

"Ano dumnie i groźnie. Wczoraj tak poturbowała Rycerza, że mało nie spadł ze swego wysokiego konia." Ale Rycerz przynajmniej MA silnego i dorodnego konia,więc byle Smoczycy się nie ulęknie (i nie wymięknie) :P Iftar,czyli dopiero dwa tygodnie temu raczyłaś opuścić wzrok...? A wcześniej to on tak sobie,a muzom? Zuzka,ani dumnie ani groźnie... przynajmniej nie ta ;)

Gość Zuzanna Amelia & 11
17:01 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Ale Rycerz przynajmniej MA silnego i dorodnego konia, ­ Nie musi byc duzy byle byl figlarny

Iftar,co najmniej dokładnie miesiąc (starszych mi się nie chce szukać) temu już Ci proponował flirt; wtedy się czaił udając,że chcę tylko Rudą zwabić :P

Gość Zuzanna Amelia & 11
Iftar............

"Nie wiem o czym piszesz" Dobra,no to coś dokładnie sprzed miesiąca: "Iftarko - zacznijmy flirtować, to Twa siostrzyczka zjawi się niczym zły upiór, aby zepsuć atmosferę." Autora tego tekstu chyba nie muszę podawać...?

"Eee tam...to była podpucha pod ike " Teraz tak mówisz :P Dobra,jak zwał tak zwał,ale nie będę przeszkadzać i dam Małemu też dojść do głosu ;)