Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem zrozpaczona

Polecane posty

"fantasta do tego trzeba mieć odpowiednie gabaryty a przede wszystkim jaja co do dalszej treści przyjmuję do wiadomości twoje zawiłe tłumaczenia i to, żeś niezdecydowany jak baba" Oj Rudzielcu,ciężko Ci przyznać że ktoś ma gabaryty spokojnie wystarczające by Ci dogodzić,więc od razu rozgłaszasz plotki że jest za mały;tak bardzo boisz się stracić twarz...? I nie pochlebiaj sobie: to,że niezdecydowany na Ciebie,to jeszcze nie jest równoznaczne z ogólnym niezdecydowaniem. Świat nie kręci się wokół Ike :P

spokojnie do jutra... albo i dłużej x to twoje? nowy? to jak to jest? tak szybko zapominasz czy kretyńsko liczysz na to, że inni nie czytają twoich wypocin? :)

Świat nie kręci się wokół Ike x masz prawo do pomyłek, nowy chociaż zostana ci wytknięte nie lubię wokoł siebie ludzi tak niedoskonałych jak ty inni przynajmniej mieszczą się w jakiś normach

Gość IMO12370
ike "inni przynajmniej mieszczą się w jakiś normach" A kto by się w Twych "normach" nie zdołał zmieścić? :P

Gość Seiko Timer
Fiku mikuu jest grubą nieatrakcyjną dupą

topsz inni przynajmniej małym koniuszkiem ogonka mieszczą się w dolnej normie ustanowionej przez wielką (intelektualnie oczywiście:P) ike

Gość IMO12370
Śmiem powątpiewać, czy jakakolwiek istota zdołałaby dojść do Twego koniuszka...intelektualnego. :P

no w sumie do intelektualnego to nie:) chociaż byli tacy, którym zdawało się, że jakowegoś koniuszka ZŁOWILI

Gość IMO12370
Chylę swe czoło przed Wielką Ike. :P

Gość IMO12370
Uwaga, uwaga! Rozmnażanie Krasnali rozpoczęte. :P Czółko czy czoło - kwestia skali.

Gość ike dinozaurze wyloguj się
z kafeterii na dobre

Gość czoło i czółko ma każdy facet
jedno na górze, drugie na dole. skoro ktoś chce całować czółko...

Gość IMO12370
Pomarańczko - to już wedle preferencji. :P

Jak widać Ruda tak się zagotowała,że aż w kilku postach musiała dać upust swojej wściekłości; ale jej reakcja na podważenie jej wątpliwej doskonałości jest zawsze łatwa do przewidzenia.Ike,Ike... jak widać przez te 10 lat na Kafe nic,a nic nie wydoroślałaś... i coraz bardziej unosisz się a swoim obłoczku samouwielbienia.Ale jak z niego spadniesz,to niewiele zostanie ;)

Gość dzisnielogujesie
ike jest okej.

.Ale jak z niego spadniesz,to niewiele zostanie x a nie mówiłam, że fantasta?:) i dlaczego tak skromnie? 100 lat brzmi dramatyczniej

Gość IMO Junior
Ruda jest Wiekowa.

Ruda,fantasta?Raczej realista.Starasz sę budować wizerunek super-kobiety,której nikt nie dogodzi i myślisz że ktoś w to uwierzy?Uwierzy,że tak naprawdę nie jesteś przeciętnym rudzielcem niewartym większych starań...?Ike,coraz mniej ludzi nabiera się na Twoje bajki.Ale opowiadaj je dalej,czasami nawet mała dawka humoru jest potrzebna. Miłych marzeń sennych.

Gość IMO12370
Rycerz się obraził. :D

?Ike,coraz mniej ludzi nabiera się na Twoje bajki x serio:(? to takie przykre:( wierzysz też w chleb oddany misję dla ubogich i nadstawienie drugiego policzka?:) x jedna rada nowy kolego mów za siebie pewnym głosem a jak już koniecznie chcesz się pocieszać rób to na boga po cichu ! bo wstyd...

Gość IMO12370
Ike! To Ty przez tyle lat mnie oszukiwałaś, a ja miałem Cie za taką Bogini! Stanowiłaś dla mnie Wielką podnietę, a to wszystko nieprawda! :classic_cool:

Gość IMO12370
Ike - ja Ci nie wybaczę, że tak długo zwodziłaś mnie na manowce! Tylko dzięki Rycerzowi wiem, że to wszystko było ułudą! :P 🖐️

Gość a masz tę kawusie
i ciacho Ci pod nosek postawie pij, jedz i tyj :P

Ja wiem, że Ty bys mnie chciała utuczyć i pozbawic przyjemnosci kolejnej wyprawy w tropiki z tajemniczym wielbicielem :P