Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamananahawajach

POMÓŻCIE MI ZROZUMIEĆ.. DLACZEGO??

Polecane posty

Gość zalamananahawajach
Jednak udalo mu sie wziac urlop..od 28-8 stycznia.. zabukowal bilety, zarezerwował hotel..happy.. Po czym ja od tych 2 dni ciagle mu mowilam ze jest cudowny, ze ciesze sie ze sie zobaczymy, a on ciagle te swoje: rules are rules, umowa to umowa itd.. Wczoraj napisałam mu wieczorem ze cholernie mi na nim zalezy. A on napisał, że : odwoluje rezerwacje, bo nie chce sie ze mna spotkac teraz tego 28, bo sie zagalopowałam i musze ochłonąć i ze zobaczymy sie w lutym.. Ja zaczelam drazyc temat... dlaczego? jak to? USUNĄŁ MNIE ZE ZNAJOMYCH Z FB, ZABLOKOWAŁ, BEZ POŻEGNANIA, BEZ SŁÓW WYJAŚNIENIA

Gość alpia
Jaki pajac. Odkrec, napisz jedna wiadomosc, bez zadnych wiekszych emocji, typu dobra wyluzuj, wpadaj pokaze Ci miasto

Gość zalamananahawajach
alpia, dlaczego on to zrobil?

Gość bellelle
wow jestem zaskoczona, że zrobił to aż tak drastycznie. Widzisz, jak czytałam co on pisał to widać było iż z początku może i się Tobą oczarował, ale na chwilę ( bo takie zachowanie jest niedojrzałe - szybko się zakochuje, szybko przechodzi). Potem, gdy Ty go trzymałaś na dystans to on jeszcze walczył a gdy w końcu dostał to czego chciał- czyli Twoich uczuć to nie było już nic więcej do zdobycia. Pomimo wszystko sposób w jaki zakończył znajomość jest chamski. Wątpię, że on w ogóle miał przyjechać a jedynie powiedział Ci to specjalnie, żeby zobaczyć Twoją reakcję. Faceci to zdobywcy- gdy zdobył to co chciał, to przestało mu zależeć. Twój błąd to wyłożenie swoich uczuć na tacy- przerabiałam nie raz i w przypadku mężczyzn ma to odwrotny skutek do zamierzonego. Trzeba było odpuścić, nie kontaktować się pierwsza... Moja rada? odpuść i zapomnij. Gówniarz nie jest wart Twojego zainteresowania, klasę pokażesz gdy nie dasz po sobie poznać, że to boli. I absolutnie nie próbuj się z Nim kontaktować!

Gość zalamananahawajach
jak mozna zablokowac , wyrzucic kogos jak smiecia..? Czemu to mialo sluzyc..? Po co wiec pisal ze specjalnie dla mnie przyjezdza.. Po co to wszytsko

Gość zalamananahawajach
belelele, maskara prawda? Co do tego czy przyjezdza... wiem to na 100000%.. Widziałam skan przelewów na samolot.. i numery rezerwacji

Gość bellelle
Po co? żeby połechtać swoje ego i czuć, że ma władzę- po nic innego. Nie doszukuj się uczuć, bo gdyby je miał to postąpił by inaczej, pomimo dystansu na jaki go trzymałaś

Gość zalamananahawajach
belelele, rozmawialismy tyle czasu po 15-20 h dziennie.. Spoznial sie do pracy, zasypial, ale zawsze pisal ze dla mnie warto.. Czy jezeli komus zalezy - traktuje sie go jak smiecia i bez slow wyjasnien, bez pozegnania po prostu usuwa ze znajomych z opcją blokowania, że nie moge ani na profil zerknac, ani napisac...? Przepraszam za chaotyczne wypowiedzi ale jestem zrozpaczona

Gość zalamananahawajach
belelele, tak wiem, masz rację. On po prostu się mną zabawił, a ja myslalam ze odnalazłam w koncu szczescie..

Gość bellelle
to może przyleci tylko nie ma ochoty się z Tobą zobaczyć? Lepiej dla Ciebie bo on okazał Ci brak szacunku i uwierz mi nawet jak się odezwie (a pewnie się odezwie- faceci lubią odgrzewać relacje) to nie próbuj dawać mu szans bo on już inaczej nie będzie Cię traktował

Gość bellelle
Załamana przecież on Cię zdobywał- dlatego tyle czasu Ci poświęcał, a potem, jak dostał co chciał i poczuł się górą w tej znajomości to się "odkochał" :/

Gość zalamananahawajach
jak po czyms takim on moze sie odezwac? Chyba by na łeb upadł.. no cóż..poryczę parę dni i mi przejdzie Jednego jestem pewna, nigdy nie zaufam juz facetowi i nie dam sie wpuscic w takie relacje

Gość zalamananahawajach
dziekuje Ci belelele, bo juz doszukiwałam sie wszelkich innych wyjasnien. Wiesz jak jest jak kobieta zraniona- nie mysle racjonalnie i nie umiem sama sobie pomoc, wyjasnic... Dziekuję. Mam w znajomych jego brata ( mojego byłego) , co z nim? On pewnie przez jego profil bedzie zagladal na moj, a nie chcę tego..

Gość rosomaks
Teraz ja Ci powiem. I uwierz, wiem co mowie. Nie odpisuj, nie czekaj, nie sprawdzaj. Sam sie odezwie. Wtedy powiedz, ze z gowniarzami juz nie masz ochoty rozmawiac. Tylko tyle. Jezeli wtedy sprobuje Cie nagabywac udowodni, ze faktycznie nim jest. Jezeli jednak bedzie walczyl dlygo moze sie odkupi. Ale to nie moze byc miesiac, dwa.. Nie marnuj zycia dziewczyno.

Gość alpia
Wiesz co i dobrze, wyrzuc go ze swojego zycia, jak napisz niedlugo, nie odpisuj! Lepiej poznac sie na czlowieku wczesniej niz pozniej, pomysl co by bylo gdybys sie jeszcze bardziej zaangazowala a on by powiedzial papa Trzymaj sie twardo bo on wlasnie pokazal ze wart nie jest, troche gowniarsko postapil.

Gość zalamananahawajach
"Sam się odezwie" - jaki facet po czymś takim co mi uczynił odezwie sie jeszcze raz? Chyba raczej nie ma takiej opcji w jego przypadku. Pewnie ze nie bede pisac. Nawet jakbym chciała, to nie mam jak napisac. Wiadomosci do niego sa zablokowane.

Gość bellelle
Więc po kolei. Myślę, że się odezwie- w końcu to on zdecydował o zakończeniu, więc zapewne będzie miał ochotę decydować o kontynuacji, tym bardziej że wie co do niego czujesz. Na pewno zaufasz :) Nie możesz podchodzić tak sceptycznie do każdego faceta. Nie każdy jest zły i na pewno pojawi się ten właściwy. Ja kilka dni temu zakończyłam 1,5 roczny związek i jest mi strasznie ciężko ale wiem, że na Nim świat się nie kończy. Musisz pamiętać, że jeżeli coś się nie układa, nie czujesz że facet jest z Tobą szczery, nie postępuje fair to chyba nie ma racjonalnych powodów, żeby taką znajomość kontynuować bo lepiej na pewno nie będzie- może być tylko gorzej ( wiem z doświadczenia niestety i też musiałam dostać zdrowo po dupie, żeby w końcu to zrozumieć). Brata nie usuwaj, niech tamten widzi co stracił i jaka szczęśliwa jesteś a wtedy będzie żałował. Bo wyrzutów sumienia to on na pewno nie będzie miał. I nie ma za co :)

Gość alpia
Jejku szkoda mi Ciebie, trzymaj sie cieplutko, nastaw sie wrogo do niego, powtarzaj sobie ze to dzieciak, i zajmij sie czyms. Powaznie lepiej ze pokazal jaki z niego typ teraz niz za rok, glowka do gory ;*

Gość zalamananahawajach
jestescie kochani... A ja powaznie załamana. wiem ze lepiej teraz, ze nie zasługuje na mnie, ale ja tez sie mocno zaangazowałam i ostatnia rzecza na jaka bym wpadła to to, ze on potraktuje mnie jak smiecia, jak zero.. Nie wiem czy wroga bym tak potraktowała, ze w trakcie rozmowy blokowanie i wiadomosci nie dochodza, a ty zostajesz sama z myslalmi i nocą za oknem i nie wiesz czy to sen czy jawa.. I ciagle powatrzajace sie pytanie: dlaczego, dlaczego, dlaczego.. Dziekuję ze jestescie.Wygadalam sie, jest mi lżej. Na pewno dojdę kiedyś do siebie

Gość alpia
Bellelle ma racje, z reszta ja tez sie rozstalam po rocznym i jest ciezko, ale wiem ze to dobra decyzja. Sluchaj bellelle to wszystko Ci sie ulozy :)

Gość rosomaks
Odezwie sie, zobaczysz.. Co Wy z tymi FBookami??? Po co Ci profil jego brata. Tak Cie interesuje zycie exa? To Wasz jedyny kontakt?Wywalzesz tow cholere..!! Masz telefon. On zna Twoj numer. Znajdzie Cie.. I wtedy Ty trzymaj sie swoich zasad, a nie wpadaj w euforie, bo panicz sie odezwal..

Gość bellelle
oj tam nie naskakuj tak na dziewczynę, może ma dobre relacje z byłym- to też się czasem zdarza :)

Gość zalamananahawajach
rosomaks, tak mam kontakt z jego bratem, a moim byłym. Jestes mężczyzną rozumiem.. Powiedz dlaczego osoba która rzekomo żywiła do mnie piekne uczucia postanowila zerwac znajomosc w taki sposob pare dni przed obiecanym i wyczekiwanym przez oboje przylotem? I skad wiesz ze sie odezwie?

Gość zalamananahawajach
na marginesie, to w ogole zastanawiam sie zeby tego FB wywalić w kosmos..

Gość bellelle
załamana, nie drąż tylko przyjmij stan rzeczy jakim jest. Wiesz co Ci pomoże? przeczytaj sobie co o nim napisałaś i jak Cię zaczął traktować, gdy pokazałaś mu że coś czujesz. Czytaj swój temat, co radzili Ci ludzie aż zrozumiesz i uwierzysz w te słowa i ich znaczenie.

Gość rosomaks
Stad wiem, ze znam zycie i takie przypadki. Chlopaczyna podniosl swoje marniutkie ego, bo owinal sobie wokol palca byla swojego brata za ktora jako pryszczaty wzdychal. Zobaczyl, ze jest wielki i swiat lezy mu u stop. Nieosiagalne znalazlo sie w zasiegu reki. Wydaje mu sie, ze rzadzi, bo nie dostal po dupie. Nie martw sie, dostanie. Odezwie sie, bo go to rajcuje. Zostawiam jeszcze furtke dla przypadku prawdziwego zakochania. Wtedy bedzie walczyl dlugo dluzej niz miesiac. Na razie wyglada mi to na klasyke, ale.. Ty zajmij sie soba jak radza dziewczyny. A z tym exem uwazaj. Miej ten profil jak Ci trzeba, ale odpusc sobie zwierzenia typu jestem szczesliwa, zwiazek itp. Ktos kto chce o Tobie wiedziec takie rzeczy dowie sie zawsze. Ide spac, jak bedziesz chciala pogadac albo meskiej rady napisz rosomaks@o2.pl Trzymaj sie i nie daj wciagnac w gierki..

Gość zalamananahawajach
belelele, tak zrobię. Dziękuję. Uciekam spać, o 6 wstaję, a jestem po nieprzesoanej nocy.. Dobrej nocki wszystkim tu obecnym i jeszcze raz dziękuję :) niebawem napiszę co się dzieje, czy jakieś zmiany.. Może będę weselsza - no na pewno ! :)

Gość zalamananahawajach
rosomaks, dziękuję i Tobie, odezwę się...

Gość bellelle
dobranoc. odzywaj się :)

Gość zalamananahawajach
Witam. Mam dzis dola, mija druga doba.. jest nie za wesolo bo wciaz mysle.. On milczy..