Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona..zdradzona??

ale miałam akcje rano...pliss on mnie zdradza??

Polecane posty

Gość zasmucona..zdradzona??prawdziw
mój były maz tez smiał jak to przyszła od ciebie kochanka?? powiedziec ci ?? boze.. ile byliscie razem..?? my juz 6 rok jestesmy razem

Gość mój były maz tez smiał
spadaj głabie podszywie , ciazko ci wychodzi

TO WKONCU KTOS SIE PYTA O RADE CZY PISZE SAM ZE SOBA CZY PISZE Z PODSZYWAMI ? DOBRA LEPIEJ NIE DORADZAC BO KTOS SE JAJA ROBI !!!

Gość mysle,ze......
Jestem pewna,ze maja romans ale zostawianie dyktafonu lub kamery czy nawet branie dnia wolnego nic nie da bo teraz beda bardzo uważać.

Gość mysle,ze......
Ja bym schowała wstyd do kieszeni i poszla do sąsiadów zapytać czy ona tam była.

Gość ale cyrk
wiesz co Autorko, w takiej sytuacji jak Twoja każda z nas by poszła do sąsiadów zapytać czy był ktoś taki u nich rano, bo to jest najważniejszy fakt. Pomyłka naprawde mogła się zdarzyć, choć to, że zdradzają rzeczywiście by się trzymało kupy.

Gość ale cyrk
podszywacze, żal was że nie macie życia.

Gość asienka1234
ja myślę, że to jakaś bzdura. Przecież facet nie może być aż tak głupi. Skoro wiedział, że zostajesz w domu, to przecież pewnie by do tej panienki napisał chociażby smsa , zeby nie przychodziła.

Gość magdaaaaa aaa
no ale on wiedział, że zostajesz czy np spał ? bo to jest dość istotne

Gość to gdzie on pracuje
skoro chodzi na druga zmiane i ma swoja sekretarke,cos bujasz !!! historyjka wymyslona

Gość to gdzie on pracuje
i jeszcze co za zbieg okoloicznosci ze akurat jego sekretarka ma zanjomych w waszym bloku???? i zapomniala raptem na ktorym pietrze mieszkaja, jak sie wymysla historie to radze dopracowac detale

Gość vdvvvdjbvdhd
autorko...pomysl trzezwo.Jego kolezanka przyszla do kogos kto akurat niby mieszka nad wami,tak??? akurat w tym samym bloku,tylko pietro wyzej.....no prosze cie.To juz smierdzi jakims przekretem,nie uwazasz????

Zadzwin do nien albo idz tam i poprostu zapytaj u kogo tam u gory byla. A potem zapytaj sasiadow czy faktycznie ja znaja! Mi sie wydaje ze gdyby faktycznie pomylila mieszkania to po piwrwsze bylby to OGROMNY zbieg okolicznosci a po drugie inaczej by zareagowala a nie tylko " sorry ja na gore" i uciekla z drugiej srony -maz wiedzial ze nie poszlas do pracy?? czy spal jeszcze?? bo jaby wiedzial ze jestes w domu to napewno by jej dal znac zeby nie przychodzila.

mój facet wstał rano tylko na chwile jak ja wstałam po 6 rano zrobiła łyka kawy i poszedł spać..wiedział, że zostaje bo jeszcze go pytałam czy powinnam nie isc skoro się źle czuje itp.. potem zasnął zwyczajnie i nawet nie słyszał dzwonka do drzwi dlatego ja otworzyłam.

wiem też o tym myślałam ale to trochę bezsensu.. czemu akurat jak wezmę wolne to ona ma przyjść.. jeszcze po tej akcji..nie wiem sama chyba wezme wolne w piątek i sie przekonam póki on jeszcze ma na 14sta do pracy bo później idzie na rano..potem wolne bo sita więc to jes ostatni czas.. ale sama nie wiem..rozmawiałam z koleżanką bardzo mi bliska i jeśli sieo każe że mnie zdradza to powiedziała ze póki co zamieszkam u niej a potem się zobaczy. więc jakieś wyjście już jest

na całe szczęście nie mamy dzieci ani wspólnego kredytu więc jeśli ma sie okazac że ten drań mnie zdradza to lepiej teraz niż później... przyszedł tez po 12stej do domu ale powiedział że nie będziemy teraz rozmawiać że on mi już wszystko powiedział - czyli że mnie nie zdradza na sto procent, ale jak mam chęć dalej dyskutować to po pracy..:/