Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona..zdradzona??

ale miałam akcje rano...pliss on mnie zdradza??

Polecane posty

nie nie wezme dwa dni wolnego z rzędu.. :/ tym bardziej że jest nowa pracownica teraz i nie poradzi sobie a jutro mamy od zarąbania standardowych obowiązków których ona jeszcze nie robi :/ nie nie wezme wolnego.... ja byłam w takim szoku jak ja zobaczylam ze łow amała..nie wiem czemu powiedzialam jej tylko aha, spoko i zamknelam drzwi..a zdrow emysli dopiero po minucie zaczely napływac

Gość -Roszpunka-
Jedz do teściowej pogadaj z nim poważnie

Gość aaa jesli ona faktycznie
sie pomylila ? Ja raz weszlam pietro wyzej i otwieralam drzwi u sasiada.:D

nie pojade bo sie zle czuje to raz i nie bede sie tłukła tramwajami bo on zabrał auto.. a od niej zeby pojechac to 3 razy trzeba sie przesiadać bo mieszka na peryferiach miasta ..autem to w 10 minut mozna sie tam dostac :/ boje sie z emnie ktos zobaczy z roboty i wpadne

no mogła się pomylić, ale az taki zbieg okoliczności ??

Gość barbaraba
nie miej wyrzutów sumiena, bylas w szkoku. tez bym zreszta byla...;/

Ta pomylila sie jaki dziwny zbieg okolicznosci. Wyploszyla sie jak zobaczyla autorke a przeciez sie znaja z widzenia ale znaja, wiec powiedziala by cos a nie uciekla. To nie przypadek !

poszłabym na góre do sąsiadów się zapytać ale nie zrobie z siebie większej idiotki już niz rano.. nawet nie wiem jaki ona ma samochód zeby zobaczyc czy stoi pod blokiem.. ja pierdole

Gość aaa jesli ona faktycznie
Autorko zauwazylas jakies zmiany u Was w lozku???? tzn.czy on mial ostatnio wieksza lub mniejsza ochote....

nie uciekła od razu tylko powiedziala "o sorry, boże pomyliłam chyba mieszkania ja na górę" a ja "aha. spoko" :/

Gość ale cyrk
no ale jak on się odniósł do tej sytuacji? Powinnaś pójść do sąsiadów na górę i zapytać czy była ta osoba u nich. Ja bym poszła po kolei przecież jeśli się pomyliła to raczej piętro max 2 do góry. Wyjaśniaj to na świeżo bo im dalej ty większą będą ci ściemę walić że sama nie będziesz w końcu wiedziała czy to ona czy może nie ona była. Mi to wygląda jednoznacznie, ale też w pierwszym odruchu bym zamknęła za nią drzwi i zapytała męża. Następny krok by był do niej do biura ale oczywiście dyskretnie bez żadnych jazd zapytałabym do kogo chciała trafić, tylko nazwisko. Poznasz że ściemnia to jedziesz dalej czego chciała od twojego męża albo podpuszczaj że już o nich wiedziałaś itp.

żałuję bo miałam go okłamać i powiedzieć tak" że sekretarka tutaj była po jakieś papiery -powiedziałam jej że spisz" miałam zapytać co to za papiery jak by tłumaczył jakie to pewne że blef co myślicie a może zadzwonię i tak mu powiem że ona jakieś papiery chciała od niego,,jak potwierdzi że niby miał jej coś dać to wpadnie jak śliwka w kompot!

Gość huligankauyeiu
Ja bym mu kazala przyzec na smierc jego matki ze nie zdradza.

Gość barbaraba
to jak nie mozesz wziac wolnego to zsotaw dyktafon w domui nagraj;)

Gość A to cham!!!!!!!!
Wziął kotleta!!!! I ZJADŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać;p A tak na poważnie, to powinnaś z nim pogadać, a nie pisać na forum gdzie ludzie nie znają ani Was, ani Waszej sytuacji.

Gość zasmucona..zdradzona??prawdziw
podszyw do tego zastrzegł mój nick juz

Nie dzwon nigdze, bedziesz robila z siebie wariatke ktora nie wie co sie dzieje na swiecie. Rano awantura bo zdradza a pozniej ona chciala dokumenty :/ No uciekla od razu bo chyba raczej cie poznala co nie wiec powiedzialaby o czesc nie wiedzialam ze tu mieszkacie lub cos w tym stylu a nie o ja na gore :/

nie pójde na górę bo sie zwyczajnie wstydze.. coz tego że z nim pogadam jak on i tak mi sie nie przyzna .. jeszcze sobie wymyślił rabanie drzewa ..

nie dzwonie nigdzie.. to podszywy..ten czarny nick to n ie mój..nigdzi enie ide

Gość zasmucona..zdradzona prawdziwa
spadaj podszywaczu

boże..no i po temacie.. tyle podszywów.. trudno.. uciekam stąd bo nie będe sie tlumaczyla ktory to podszyw a ktora to ja.. jakos to zlaawtwie sama

Gość zasmucona..zdradzona prawdziwa
głupi podszywacz przestan sie podszywac ide zobaczyc co sąsiedzi powiedzą

ale nick ci nie wyszedl porpawnie bo ja w nim błąd zrobilam ćwoku

Gość gogolinka
wpisz nowy temat ciąg dalszy i zrób się na czarno wejdziemy ci doradzić

Gość lola.lola
mąż, teściowa...ale potem piszesz, że ślubu nie macie zamknęłaś za nią drzwi i nie słuchałaś ale słyszałaś, że cicha po chwili zeszła... eeee...coś kręcisz:P

no maja slub cywilny ... juz sama nie wiem kto co pisze zamiast sie zaczerniac od razu to czekaja chu... wie na co na setke podszywów debili !

nie pisałam nic takiego że słyszłałam ze zeszła :/ nie mamy koscielnego i pisalam ze dobrze ze nie jestesmy po slubie.. jestesmy tylko po cywilnym cale szczescie

Gość mój były maz tez smiał
sie jak głupek gdy go odkryłam , przestał sie smiac gdy przylazla do mnie jego kochanka