Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schuuuuuuuudlam

Prosta metoda na zahamowanie głodu :)

Polecane posty

Gość schuuuuuuuudlam

Najłatwiej chudnąć, pijąc Yerba Mate, najlepiej zamiast kawy (pobudza). Bardzo obniża apetyt, mniej jemy i chudniemy bez głodzenia się- prosty i tani sposób;) A do tego bardzo zdrowy, bo Yerba to bogactwo witamin :)Odkąd piję Yerbe, nie wiem co to podjadanie, nie mówiąc o przejadaniu się ;) Polecam każdemu ! Poczytajcie o jej właściwościach: http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość kfcza
spadaj z ta reklama po raz 100 wez sie ogarnij sama sobie pij!

Gość tezmamusia
mnie też wkurzaja te reklamy ciągle. Jednak prawda jest taka, że kiedyś pilam ją regularnie. przygotowywała się do matury i pilam ją na pobudzenie. wtedy bardzo schudl i rzeczywiście nie miałam apetytu. na 173 cm ważyła jakieś 54 kg. ostatnio znów kupiłam ale jakoś nie mogę się przemodz. smak jest tak specyficzny że nie daje rady jej pić.

Gość kasicaaaaa
no ale ta reklama jest tu na non stopie i jest to upierdliwe

Gość tezmamusia
zgadza się! reklama masakra i działa odwrotnie bo jak ktoś widzi taka nachalnie reklamę to za żadne skarby się nie przekona do picia.

Gość halina majec
Prostych metod to nie ma. Działają wybrane tabletki, ale w każdym wypadku wiele uzależnione jest od naszej siły woli. Nie mam siły woli to nie ma również opcji, abyśmy trwale schudły. To powinno mieć kluczowe znaczenie - dbajcie o to. Więcej się ruszajcie - ruch również zniechęca do jedzenia.