Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkf888hhhh

DZIEWCZYNY CZY PASUJE BRAZOWA KREDKA DO OCZU ZAmiast CZARNEJ ????PLISSSS

Polecane posty

Gość kdkf888hhhh

MAM CIEMNY BLOND WLOSY I ZIELONE OCZY czy pasowac bedzie jak bede robic kreski pod oczyma brazowa kredka a nie czarna i brwi tez brazowo bardziej.. plissssss powiedzcie gdzie kupie taka tania i dobra kredke do oczu ..w jakim sklepie ??

Gość oiuytr
jasne ze pasuje, nawet jasnym blondynkom lepiej pasuje niz czarna. mozesz w rossmannie kupic z wibo kredke lub z lovely sa bardzo tanie i przyzwoitej jakosci, w naturze z kolei essence czy catrice

Gość popatrz w rossmanie.tak pasuje
tak pasuje brązowa kredka do oczu zamiast czarnej.ja taką używa zamiast czarnej której kiedyś używałam,a brązowy tusz też będzie ok.mojego mam już mało wiec pora sobie kupić. ;)

Gość kdkf888hhhh
a te w rossmanie to po ile kochana???

ja mam z z wibo ale nie wiem ile kosztowała bo to był prezent. przykro mi że nie mogę Ci pomóc. :(

Gość kdkf888hhhh
a sa w rossmanie jakies fajne tanie blyszczyki tez do ust albo pomadki delikatnie podkreslajace usta i nieprzesadne kolory??

Gość mijogamma
W astorze kupisz ale musisz zapytac o CZESKĄ KREDKE DO OCZU,sa najlepsze a tanie jak barszcz,z tego co pamietam to niecale 3 zl.Ja uzywam jej od lat i zadna z drozszych a nawet drogich nie byla lepsza

Gość iiiinie kupuj tych z wibo sa
ale te z wibo sa okropne i najgorsze

Gość Ta co miala dosc
Pasuje pasuje, w Rossmanie sa nie najgorsze. U blondynek brazowa lepiej niz czarna.

ja nie kupuję takich najtańszych bo one są gorszej jakości dziewczyny :)

Gość mijogamma
Czeska jest tania ale jest bardzo dobra

Gość oiuytr
kredka to kilka złotych koszt zazwyczaj. żelowe są dobre ale nie widzialam brazowych, ja uzywam z yves rocher ale ona drozsza troche :O

Gość wertzuioovbnmm,
korwa idz do rossmana i poogladaj ceny:O

Gość iiiinie kupuj tych z wibo sa
A GDZIE KUPIC TE CZESKA KREDKE KOCHAI???W JAKICH SKLEPACH PYTAC O NIA??

Jasne, gorszej jakości. Ciekawe, że mi zawsze ta z maxfactora spływa, a ta z wibo nigdy ;] Wcale nie są gorszej jakości, tylko są mniej znanej firmy i się nie płaci za ich nazwę.

Gość wertzuioovbnmm,
12:05 [zgłoś do usunięcia] iiiinie kupuj tych z wibo sa A GDZIE KU PIC TE CZESKA KREDKE KOCHAI???W JAKICH SKLEPACH PYTAC O NIA ---------------U MASARZA LUB SKLEPIE MEBLOWYM TEPA DZIDO

Gość a moze szara /srebrna
z czyms nawet np sliwkowym?

Gość dfbsjlhfsjdf
Nie wiem jaki wizażysta (musiał być durniem) ustalił, że blondynki powinny podkreślać brwi brązowym kolorem, ale wygląda to obleśnie. Jak by miały rude brwi. Blondynka nie musi wcale używać czarnej kredki i smarować brwi na czarno, ale wystarczy szara i podkreślać nie za mocno i wygląda świetnie i naturalnie. Czy ktoś widział naturalną jasną blondynkę z brązowymi (rudymi) naturalnymi brwiami, bo ja jeszcze nie. Widziałam blondynki z szarymi lub po prostu jasnymi brwiami, ale nigdy z brązowymi. Moim zdaniem jeśli ktoś ma rudy kolor włosów i ma rude naturalne brwi, wtedy brązowa kredka pasuje.

Gość dfbsjlhfsjdf
Są standardowe trzy kolory konturówek do brwi, na przykład tu: http://modaurodakosmetyki.pl/?1905,konturowka-do-brwi-szafir Wśród nich jest szara i ta powinna być stosowana przez jasne i średnie blondynki. Czarna wiadomo pasuje brunetkom i ciemnym szatynkom, brązowa szatynkom ogółem i rudym.

Gość oiuytr
"dfbsjlhfsjdf" ale ona mowi o oczach :O

Gość oiuytr
a ja np jestem szatynką a mam brwi czarne, czarniutkie jak smola, i z brazowa kredka na brwiach wyglalabym jak kretynka