Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmka24.

Facet z internetu mnie dręczy, co robic?

Polecane posty

Gość emmmka24.

eh pisałam kiedys z takim, wydawal sie normalny, mielismy sie spotkac az przed spotkaniem powiedział ze to nie jego fotki, ze nie dal swoich bo nie chcialabym gadac- mowil to przez tel, caly czar prysl mial malo meski glos, wyslal zdjecia ,normalnie wygladal ale okazalo sie ze ma 33lata i jest rozwodnikiem, oszukal mnie odmowilam spotkania, wiecie co wtedy powiedzial? TO JEB SIE KURWO :/ Potem spokoj tydzien i zaczal wydzwaniac 10-20razy dziennie co godzine alboa bo kilka minut, pisal smsy, zapchal mi skrzynke mailowa, raz mile wiadomosci przeprosiny a potem wyzwiska. A najgorsze ze chyba zaczal podawac numer i adres na czatach, dzwonia do mnie faceci kiedy sie spotkamy, czy mam nagie fotki przed spotkaniem, co lubie w seksie czy mam lokum, pytam skad maja numer a oni ze na czacie gadalismy ;/ Teraz dzwonil facet ze jest na nowogrodzkiej w warszawie i czy mozemy dyskretnie sie spotkac. Tamtemu grozilam policja wysmial mnie. Zmienic numer? To dla mnie problem bo jest abonamentowy , maila znaja wszyscy w pracy

Gość To stalking
Zbierz dowody i złóż doniesienie o przestępstwie.

Gość To stalking
Numer telefonu abonamentowy w tej sytuacji zmienią Ci z automatu.

Gość ajdjdjdjmt
idz na policje, nie kasuj maili i smsow, numer zmienią ci bez problemu

Gość dtrfgyhjkl
idź na policje, wezwa go na komende i bedziesz miala spokoj

LOL to chyba prowo facet który dał numer dziewczyny innym facetom? nie wierzę ... to tak jakbym zobaczył na giełdzie okazję i stanął na środku placu krzycząc "ludzie tam jest okazja" xD bezsens

Samotny Romantyku-niestety są takie barany.Kiedyś mój facet gdy go zostawiłam po jego zdradzie też takie akcje mi robił..

Gość To stalking
Przecież on się mści :o

Gość przełamać siebie
oj to nie problem zmienić numer komórki... tak samo adres skrzynki e-mail... powiadom kogo trzeba i po sprawie... już dawno powinnaś to zrobić... nie widzę problemu... a jego numer wykorzystaj i wpisuj na stronach dla gejów... tak dla odwetu... :P