Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtaaaaaaaajj

Brzydcy i przeciętni faceci NIE MAJĄ szans na piekną kobiete

Polecane posty

Gość jtaaaaaaaajj

zwłaszcza laske z zachodniej europy czy usa...w polsce tez szanse spadają drastycznie z roku na rok trzeba byc pieknym by miec piekną

nieprawda, trzeba być wytrwałym, ale nie w sensie męczenia jednej dziewczyny .. trzeba zagadywać do 1000-ca i wykorzystywać każdą okazję aby kogoś poznać .. trzeba szukać, a znajdzie się .. Trzeba pamiętać jedną zasadę - w życiu wystarczy nam jedna kobieta i każdego dnia możemy odnieść sukces, który zakończy nasze męki.

Gość bugagapt
piekna jest jedna na 1000

Gość GORGUL
Oczywiście że mają, ale muszą złamać prawo. Jest metoda - uprowadzić małolatę z jakiejś imprezy, zaćpać ją i trzymać w piwnicy. W końcu sama będzie dawała seks za dragi.

Gość Zuzanna Amelia & 11
No i bardzo slusznie. Po co rozmnazac brzydote ?

Gość porfawores
opisz w takim razie brzydkiego i przeciętnego?

Nie prawda. Wystarczy być bogatym i inteligentnym. Brzydcy i biedni szans nie mają.

Gość IMO12370
Romantykowi już zaczyna odbijać. Niedługo zacznie brać psychotropy niczym Kamil. :D

Gość tyuikok
Masz kase to możesz mieć każdą kobietę nawet nie mając urody. Przystojni mężczyźni mogą być co najwyżej kochankami

Gość IMO12370
Słodkie rozumowanie - "masz kasę MASZ samicę". Otóż nie, masz jedynie jej grę aktorską, to właśnie kochanek będzie ją bardziej MIAŁ. :D

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Tutaj się zgadzam z autorem topiku.Bardzo mało jest par typu brzydki facet z ładną kobietą i odwrotnie.Wystarczy pochodzić kilka godzin po ulicach dużego miasta lub jakiejś galerii handlowej żeby się o tym przekonać.Ludzie jednak się dobierają!

Gość oko za oko za..
NIEPRAWDA :o mowie to ja jako kobieta, moze nie piekna, ale brzydka tez nie

To normalne, że atrakcyjna kobieta ma większy wybór i mogąc być z lepszej jakości partnerem, nie wybierze tandeciarza!!!! (Chyba, że brzydszy facet ma lepszy charakter). Poza tym są różne gusta i ten, który dla jednej będzie brzydki, dla drugiej może być atrakcyjny. Żeby mieć wartościowego partnera/partnerkę najpierw samemu trzeba być wartościowym. Cudów oczekujecie, a nie wymagacie niczego od siebie.

(Pisząc tandeciarz, mam na myśli osobę mało wartościową społecznie, fizycznie i umysłowo)

Gość gość
I dla tego mieszkam w Niemczech a nie w Polsce. Mieszkanie zarobione w 3 lata, a jak podjeżdżam pod Disco w mojej rodzinnej Łodzi to do mojej X5 piczki w kolejce stoją. Gdybym został w Polsce to czekałby mnie los z tytułu. Wiem bo spotykam kumpli ze szkoły. A laski jak poczują kasę to szybko majtki ściągają. Jestem co weekend w PL i używam do woli....