Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumnaaaaa Mamammmmmmma

Moja maleńka jest taka piękna ...

Polecane posty

Gość to dziecko jest jakieś chore
że tak się rusza? :O

Nie :/ Tańczy po prostu :) Jest jeszcze malutka, ma dopiero 4 latka a już się porusza jak tancerka :)

Gość Taaaaa....jasne
Jak tancerka...erotyczna

Gość sjdhfsjhf
A mi się podoba jak mała tańczy i głupie jesteście, żeby dziecko porównywac do tancerki erotycznej, i może jeszcze wy jesteście matkami...

Gość mnie sie też zdarzyło
mamo czy Ty masz dobrze w głowie ? Widac w jakiej atmosferze córka sie wychowuje po jej tańcu! Normalne dzieci w jej wieku tańczą w kólko a nie wyginaja sie jak ....

Gość ona ma 4 lata?
a gada ja 3 latek masz sie czym chwalic :D

sjdhfsjhf - sorry, ale tancerki zaczynają zazwyczaj od baletu, a to dziecko baletu nie widziało, a nie trudno zgadnąc przy jakich teledyskach uczy się tańczyć - mała jest słodka, wielka szkoda, że ma walniętą matkę ze złym gustem nie tylko muzycznym

Zazdrośnice :P

Gość ex-D.Bill z ust mi to
wyjęłaś. Twoje wypowiedzi nie pierwszy już raz trafiają według mnie w sedno. Jesteś jedną z nielicznych normalnych osób, to znaczy z trzeźwym spojrzeniem na świat i kulturalnym sposobem wyrażania tego spojrzenia, nie tylko na tym forum, ale w świecie realnym, według mnie. :)

Ex Debilu ; musi mieć w sobie potencjał skoro jest w Agencji Modelingu :) Brała udział w kilku reklamach znanych marek. Jest śliczna, mądra i uzdolniona ! Jest czym się chwalić.

A czego tu niby zazdrościć? Że się Twoja córka zboczonych teledysków naogląda na vivie i kopiuje wyuzdane ruchy tych pseudo tancerek? Błagam Cię kobieto... Pięknie to tańczyły ostatnio dziec w Mam Talent to było coś!

Gość mnie sie też zdarzyło
jesli taki filmik trafi do kompetentnej osoby to skończy się w najlepszym przypadku na kuratorze sądowym dla pseudo rodziców.

to chyba prowokacja :O ktoś się przyznał do jakiegoś głupiego filmiku na jutub:)

końcówka jest przegięciem oj, pravik, trafisz kiedyś do pierdla za takie żarty

Nigdzie nie pisałam że to moja córka ! Tytuł miał przykłuć Waszą uwagę i się udało. To córeczka mojej koleżanki :) Zresztą nieważne. Nie zmienia to faktu, ze wg mnie małą ma talent i potencjał ! :) :) Az zazdroszczę jej mamie bo moje córcie niestety dwie drewniane nogi ;) ;) ale kocham najmocniej na świecie :P

Gość zdegustowana totalnieee
jestem zdegustowana tym co zobaczyłam! i to matka zamieszcza takie fimy ze swoją córeczka???????to jest niewiarygodne jaką karykaturą dorosłej kobiety jest ta dziewczynka.wykonuje ruchy frykcyjne,to jest obrzydliwe czy ty tego nie widzisz? ile ty masz lat autorko,ze cie to kręci? oglądasz może "matki wariatki? jeśli nie to zobacz koniecznie bo jesteś jedną z nich

to teraz zaczynasz odkręcać kota ogonem ok pzreciez twój pseudo mówi sam za siebie Dumnaaaaa Mamammmmmmma a raczej chyba powinno byc Durnaaaa Mamammmmmmma

Gość fretka fineasz ferbbbb
Wy naprawdę przesadzacie !!! Czy wszystko musi się Wam kojarzyć z sexem ??? To Wy chore jesteście !!! Zboczone baby co wszędzie sex widzą :O:O

Po komentarzach nie chce mi się nawet oglądać filmiku ale....nie zdziwię się gdyby koleżanka podała Cię do sądu za wstawianie filmów z Jej dzieckiem do sieci trochę rozsądku!

Gość rokoko0000
No gratuluję głupty!!!! Brak mi słów!!! Chyba widać po tych odpowiedziach, jako jedyna jesteś zachwycona, powinno dać ci to do myślenia.

Gość ewaabra
Mamo, Tato co Ty na to - 3 tomy Oprawa: twarda Objętość: 304+210+354 stron http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26079086 W SKŁAD PAKIETU WCHODZĄ: 1. Mamo, Tato co Ty na to 1 Encyklopedia wiedzy o niemowlętach i małych dzieciach. 300 stron, 4-godzinny film na DVD o opiece, pielęgnacji i rozwoju niemowląt, o ich potrzebach, kompetencjach i możliwościach.Tysiące podpowiedzi jak szczęśliwie i radośnie spędzić razem pierwsze 18 miesięcy życia naszych pociech i jak nie dać się codziennym strachom, niepokojom i wątpliwościom.W książce znajdziecie również porady neurologa, psychologa, logopedy i behawiorysty zwierząt. 2. Mamo, Tato co Ty na to 2 Nowa bogato ilustrowana książka Pawła Zawitkowskiego z ponad 3 godzinnym filmem na DVD dedykowana dla rodziców dzieci od 3 do 11 roku życia. Opowiada jak w prosty, ciekawy i fascynujący sposób zaaranżować czas zabaw, czas wolny i czas pracy dla tych mniejszych i tych starszych dzieci zarówno w domu jak i poza nim, tak by mogły bawić się ucząc, uczyć się bawiąc i na dodatek nie nudzić się. Tysiące podpowiedzi jak zaaranżować miejsce do zabawy i pracy w domu, jak wspomagać i dbać o rozwój naszych najmilszych. Jak przemienić pokój dziecka w małpi gaj, jakie sporty i zabawy organizować mu poza domem, jak w końcu razem ciekawie i aktywnie spędzać czas ze swoimi pociechami. Ta książka to promocja zdrowia dzieci, która w najprostszy i ciekawy sposób opowiada jak zapobiegać rozwojowi zaburzeń wieku dziecięcego, by nie trzeba było ich leczyć. 3. Mamo, Tato co Ty na to 3 „MAMO TATO co Ty na to? 3 To kolejna pozycja z tej serii, autorstwa Pawła Zawitkowskiego. Książka i dołączony do niej 3,5 godzinny film na DVD są opisem uwarunkowań i kolei rozwoju niemowląt i małych dzieci, ale przede wszystkim zbiorem ponad 500 odpowiedzi na najczęściej zadawane przez rodziców pytania i problemy, z którymi stykają się w codziennej opiece i pielęgnacji od narodzin po wiek przedszkolny swych pociech. Problemy te są w fachowy i przystępny sposób omawiane przez specjalistów zaproszonych do współpracy: ginekologa-położnika, pediatrę, neonatologa, neurologa, gastroenterologa, fizjoterapeutę, ortopedę, psychologa dziecięcego, położną, logopedę, lekarza weterynarii i behawiorystę zwierząt. Całość zawiera dogłębną analizę najnowszych doniesień na temat zdrowia i rozwoju małych dzieci oraz mnóstwo relacji i pomysłów związanych z trendami zdrowego i aktywnego rodzicielstwa .

Gość edyta kolanko
A za co miałaby ją podać ??? sama umieściła filmik w sieci :O Gdzie jest umieszczony zakaz kopiowania i rozprzestrzeniania ?? No sorrry ale masz fantazję

do fretka fineasz ferbbbb nam sie nie kojarzy wszystko z sexem i nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz ale zapewniam cię,że wielu pedofilom ten film da sporo radości niestety obiektywna opinia nic więcej,że mamusia przesadziłą i to zdrowo

Gość gabrisya
Dziewczynka prześliczna i podobna do mojej córeczki. Tym bardziej mi jej szkoda. W tym tańcu nie ma techniki, gracji, jak ktoś napisał papuguje taniec z vivy gdzie tancenrki ociekają seksem. Efekt jest dość żałosny. Niezły los fundujesz swojemu dziecku kształcąc w nim takie priorytety.

A ta dziewczynka ona pochodzi z rodu CYGANÓW? bo u Cyganow dzieci od malenkiego takie wygibasy na roznych przyjeciach wyprawiają :o Juz nawet 2-3 latki krecą bezpruderyjnie tylkiem jak 17 nastki :o Stara malenka..widok baardzo żałosny,a zwlaszcza te rozkraczanie sie i i wypinanie tyłka,jako 10 latka juz nie bedzie dupcią wirowac w powietrzu ale o pierwszego lepszego Masakra

Gość feeeeeeeeeeeee
żałosne biedna dziewczynka mamusia i koleżanka mamusi, która rozpowszechnia ten filmik niezbyt mądre-aż szkoda słów