Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksana1981

Co jaki czas zmieniacie biustonosz?

Polecane posty

Gość roksana1981

Jw.

Gość emcekwadrat
codziennie

Gość niebieskie maki
co 3 dni mniej wiecej, juz to widze jak inne zmieniaja codziennie, tyle ze zadna na czarno sie nie przyzna tylko jeszcze napisze, ze 3 razy dziennie zmienia :D

Gość Kklementyna
Mam 3 i piórem je w sobotę, w soboty chodzę w sportowym Więc wychodzi 2-3 dni, ale nie codziennie ten sam bo jak jasna rzecz to jany, do ciemnej ciemny

Codziennie zakładam świeży, tak jak majtki skarpetki czy bluzki - czytaj poprzedniczko czyste. A co ile kupuję? Średnio raz na 2 miesiace lub wg potrzeb.

Gość niebieskie maki
majtki i skarpetki to rozumiem, ale czy wy serio sie tak pocicie ze CODZIENNIE trzeba swiezy stanik? Jesli kapiemy sie wieczorem a rano szybki prysznic to nie ma szans, by po 3 dniach biustonosz byl nieswiezy, no chyba ze bylabym np na silowni

Gość Kklementyna
Ja kupuje co roku 2-3 sztuki Nie zmieniam codziennie bo jak. Bym miała kupić 7 sztuk strażników po 200 to bym chyba padła Owszem kiedyś miałam i z 15 sztuk ale takich tanich , tyle ze one biustu nie trzymają

Gość hehehehehehehehee
tak, tak! tutaj wszystkie codziennie zmieniają biustonosze (niektóre może i zmieniają, ale większość na pewno nie) :D pościel po 3 dniach i podmywają się po każdym sikaniu :)

Normalnie dla mnie jest nieświeży. Nie założe nieupranego biustonosza tak jak nie włoze 2 raz tej samej bluzki bez prania.

Gość ja w maire mozliwości
pomywam się po kazdej wizycie w wc:p ale stanik zminiam jakoś raz na tydzień, chyva ze zgrzeje się to wtedy ląduje on w praniu a zakładam nowy. Ale jesli nie upociłam się na plecach jak swinia tp chodzę w nim. Majtki zmieniam co dwa dni lub codziennie, zalezy, Skarpetki codziennie.

w lecie codziennie nowy, teraz zwykle co drugi dzień. Mam dość sztuk żeby w brudnych nie chodzić.

Gość tez tak mozna
podmywasz sie po kazdej wizycie w wc a majtki zmieniasz co dwa dni ? Nie no spoko :-O

biustonosz co 2-3 dni (latem codziennie) majty i skarpety codziennie bluzki codziennie, no chyba ze nigdzie nie wychodze, to po domu zdaza mi sie chodzic 2 dni w tej samej bluzce. podmywanie sie po kazdej wizycie w wc?!!! po co?!! slyszalas o czyms takim jak naturalna flora bakteryjna?? zaloze sie, ze masz nawracajace infekcje.

Gość ja w maire mozliwości
Codziennie noszę wkładki higieniczne. I czytaj ze zrozumieniem - co daw dni lub codziennie. Dzizas

Gość od 3 tygodni nie zmieniałam...
Bo ostatnio nie noszę stanika ;)

Gość nie_napisze_na_czarno
ja zmieniam raz na 2- 3 tygodnie.

Gość ten po praniumzgu
nie myje dupy po sraniu biustonz co tydzien majty i skary codzien nie poce sie wcale

Każdy człowiek się poci ;) Mniej lub bardziej.Więc nie rozumiem tej pisowni "nie pocę się" :D Ja majtki i skarpetki zmieniam codziennie. Teraz stanik zmieniam co 2-3 dzień,ale latem w upałach to i codziennie.

Gość roksana1981
A karmicie piersia?