Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina26.26

Fajne mamy mieszkanko? Właśnie się wprowadzilismy, w marcu rodzę

Polecane posty

Gość mama dziewczynki
sliczny rysunek:) i ładne mieszkanko

Gość Nina26.26
tak sypialnia jest największym pokojem, ale to nie jest taka tradycyjna sypialnia tylko po prostu nasz pokoj, tam śpimy pracujemy, oglądamy tv, mamy tam swoje rzeczy. A salon zwazając na to że jest przy samym wejściu to tam przyjmujemy gości żeby nie prowadzic ich do swojego pokoju, tam tez jemy, w sumie ma tez funkcję jadalni. W salonie jest tylko duża kanapa narożna, duży stół i mały segmencik z tv

Gość Nina26.26
aha salon jest otwarty, bo z aneksem kuchennym i połączony z korytarzykiem więc w sumie nie wydaje sie taki mały. jest prawie równy z sypialnią. zamierzamy miec drugie dziecko ale za ok 6-7 lat. na razie będzie jedno

No taki typowy salon do przyjmowania gosci, coz wiecej w nim cudowac? to wystarczy co opisalas,zwlaszcza że metraz pokoju nie jest bardzo wielki a zagrodzic pokoj to tez nie jest dobry pomysł A co do dzieci, nawet jakby sie kiedys drugiego dorobili to zawsze mozna jeden pokoik dziecku odtsąpic, gdy bedzie juz bardziej podrosniete szkolne aby dwoje sie w jednym nie cisneli i za kudły nie szarpali :)

Gość ula pedant v
a ile czynszu placicie? Czy macie centralne ogrzewanie? Jak woda ogrzewana? Czy tam balkon jest? na którym piętrze?

Gość niezle mieszkanie i faj nie
rozplanowane. musiscie tylko pilowac, zeby go nie zagracic, bo metraz jest niewielki

mnie sie tylko nie podoba, ze do sypialni, pokoju dzieciecego i lazienki trzeba przejsc przez salon i kuchnie... a tak to ok, ale bez rewelacji. choc za taka cene bym brala :). u nas za takie mieszkanie trzebaby ok. 300 000 wylozyc.

Gość jhutgggggyh
ja bym domu wktórym była smierc poprzedniegolokatora-wisielca bym za darmo nie wzieła

Gość Nina26.26
to był podszyw, nikt sie tam nie powiesił. nie wiem co za debil pisze takie bzdury. co do pytan to centralne ogrzewanie jest, balkonu nie ma. 2 piętro

Gość brudas śmierdzący
ogólnie ładne mieszkanie. Nie wiem czemu piszą takie rzeczy ? Może zazdrośc ich bierze bo sami w jakiś norach mieszkają? A słoneczne i jasne jest mieszkanie?

Gość brudas śmierdzący
okna duże? A to blok jest tak?

Gość bureh
powiedz proszę autorko ile m2 ma salon i ile pokoje. Swoją drogą tanie mieszkanko. Ja we wrocławiu za 40m płaciłam 230 000 :/

Gość Nina26.26
mieszkanie ma 53 m2

Gość Nina26.26
tanio bo to jednak kamienica taki blok starszy dokładnie ale odnowiony wszystko było do wymiany krany, podłogi, kaloryfery,piec,okna sciany i łazienka była w najgorszym stanie

Gość młoda mama bezrobotna
a po co sie chwalisz tak tym mieszkaniem? Jakbys jedyna była na świecie co kupiła jakąs nore w odrapanej kamienicy

Gość młoda mama bezrobotna
brzydkie te twoje mieszkanie i jeszcze sie ktoś tam powiesił masakra ja bym takiego nie chciała

Gość jsnsabaha
daj zdjęcia urządzonego, to powiem czy fajne sam rozkład nic nie mówi, wszystkie po rozkładzie sa niby fajne

Gość scvdsvbdfvvsbsn
ale z was zazdrosnice ja pierdole. nie osrajcie sie z zazdrosci

Gość Mam17lat
a ja jestem choryn psychicznie nastolatkiem i mieszkam w obiekcie mieszkalnym z lat 80 i dach mi przecieka co na to powiecie?

Autorko tak jak już wczesniej pisałam mieszkanko fajne. Najważniejsze że wasze własne. A "życzliwych" nie brakuje;-)

Gość jsnsabaha
no daj w ryj, jak dosiegniesz zapewnieam ze mam rozkład o wiele ładniejszy, a jak urządzone to ho ho każdy moze sobie tu wkleić rozkład i każdy może sie nad nim rozpływać głupota

Gość kot bez butów
mieszkanie fajne jesli Wam sie podoba to nikomu innemu nie musi:) a juz na pewno nie kafeteryjnym ujadaczom my mamy 48 m i nie zmiescilismy dodatkowego pokoju mamy 2 i wydaje mi sie,ze ten jeden pokoj jest za maly a przydalby sie dla dziecka jeszcze jeden pewnie bedziemy zmieniac mieszkanie za 2-3 lata mam nadzieje,ze ceny jeszcze spadna

Gość wfwferferfw
podobac sie musi tobie;) i to jest najwazniejsze, nie zgadzam sie z opinia ze poki splace kredyt to bedzie mnie to kosztowalo podwójnie itp. do tego czasu cena mieszkan i tak wzrosnie, a rata kredytu wynosi mnie w tej chwili mniej niz wynajem, takze co za sens placic komus?? to ja juz wole te 20 lat placic bankowi, w razie utraty pracy czy zdrowia mam ubezpieczenie na kredyt zeby nie zostac na lodzie, takze mnie kredyt nie przeraza.. wlasne mieszkanie to wlasne, przybiejsz gwozdzia gdzie chcesz, zmienisz kuchnie jak sie nie bedzie podobala, pomalujesz sciany, itp. ja jestem za swoim, my mamy jeszcze mniejsze bo tylko 52 m. mala kuchnia, mala lazienka i malutki korytarz, ale za to mamy normalnych rozmiarow 3 pokoje,

autorko szczerze gratuluję :) ale to co czytam "małe, brzydkie" woła o pomste do nieba! Żałosne komentarze żałosnych ludzi :O ja ci zazdroszę bo sama wynajmuję klitkę i płace grube pieniądze, a boję się brać jakikolwiek kredyt :O zresztą kredyt samej na 30 lat :( straszne :(

mieszkanie normalnej wielkości, fajne ułożenie. Podoba mi się zwłaszcza łączenie salonu z kuchnią. Ja poluje na 60 metrów więc też nie wiele większe tylko że dla mnie obowiązkowo musi być balkon ale to ze względu na mój wstrętny nałóg ;p autorko gratulacje, mieszkanie super ;)

Gość jsnsabaha
tak tak wspaniałe, normalnie szczyt piękna, cudo, trafione w 10, nikt takiego nie ma, bo wszyscy wynajmują jakieś klitki bez okien i jeszcze połączone z kuchnią, no normalnie szczyt marzeń i nie piszę z zawiści, tylko żarty sobie stroję, bo jeszcze takiego zjawiska jak tu nie widziałam

Gość Nina26.26
choc to ci wyjebie w ryj aż ci japa spuchnie ty suko niemyta.

Gość jsnsabaha
dobry podszyw, dobry

nik tnie napisał tutaj że to szczyt pękna, uspokój się dziecino :) po prostu jak na mieszkanie, średniej wielkości dla mnie na przykład jest fajne. dla Ciebie nie musi więc nie musisz się tak spinać :)